30 nov - SJ's, Shere, Gym, Mamma+Vincent Gatwick

Onsdag

 

Vaknade klockan 8 idag - av mig själv, men tänkte att jag väntar tills klockan ringer istället om 10 minuter.. Blä tog 20 minuter.. Vaknade precis innan halv och skyndade mig upp och slängde in lite havregryn i micron och täckte mitt ansikte och stack till SJ's. Kom dit kvart i 9, så det var perfekt! ;)

 

Åkte till gymmet - ingen Freddie där, men han Joe var där, fast såg han bara snabbt.. Är inte alls intresserad av honom.

stod på händer mot en vägg på slutet. Var lite rädd först, men det känns verkligen så skönt att ha överkommit den rädslan!

 

 


29 nov - Babysinging Jane, Physiotherapy, Gym, Städ

När jag vaknade idag städade jag toaletten grundligt och handfatet.

Kom till Jane 5 minuter i 10 och då visade hon lite information om en affish som jag skulle göra inför den sista gången. (Gjorde det när jag kom hem från gymmet)

Marcus tog sina första steg själv idag! Ingen barnvakt - Emma och Carlis var i New Yourk, så Emmas föräldrar tog hand om alla tre i 5 dagar.

 

Physiotherapy (Sjukgymnastik)

 

Gym 14.30-18.00
Ingen Freddie, men Andy frågade ut mig idag igen. Jag känner mig jättetaskig, men sade nej (till mat i alla fall). Jag vill inte ut och äta, då blir det la som en date?

 

Skulle börja plocka ihop allt vid 8, men så tänkte jag att jag sätter upp julstjärnorna som jag gjorde för ett tag sedan och så var de så tråkiga, så jag satte på lite glittrigt papper och sedan kom jag på grej efter grej.

 

Tog en clementin vid 1 för att få lite energi och hängde upp skalet på gardinstången för att få lite jullukt. Hoppas jag kommer ihåg att ta ner det imorgon bara innan gästerna kommer!

 

Lade mig strax innan 3. Nu är det bara dammsuga mattan, köket och mitt sovrum, samt att vika och sortera tvätten :) Vilken julstämning


28 nov - Belmont, möte, städ, gym, alpha

Måndag

 

Vaknade kvart i 9 (lite tidigare för en gångs skull). Ville egentligen inte upp, men efter 5 minuter kunde jag inte hålla mig längre, för jag var så kissenödig, så jag gick upp. Gjorde gröt på julvis, klädde på mig och kollade mailen snabbt. Fick en vinterkänsla från Filipstad ett år tillbaka och speciellt kände jag av Maria Karlsson i den tanken! :)

Plattade 'tofshåret' och täckte ansiktet lite, men inget smink annars. Kände för en fräshdag idag bara :) Sedan åkte jag till Belmont!

 

Bbbrrrrrrr va kallt det var i lägenheten imorse och även i Belmont!! Det var lilla Anabelles födelsedag idag (3 år), så de tog med sig en liten chokladplåt, så alla fick en liten bit. Jag gjorde magic music tree i andra gruppen och det tyckte Sam var bättre när jag gjorde det! Annes barn Johnathan var sjuk, så Debbie från Coldharbour kom och spelade istället. Hon var görduktig! Det var lite skillnad på vissa saker, men det var nästan bara positivt.

Tiden gick jättefort idag och jag ville nästan inte därifrån, men åkte hem 11.15 efter att vi plockat ihop alla grejjer. Gjorde lite spaghettisoppa (på fullkornspasta) när jag kom hem för att få energi till gymmet i eftermiddag och kvart över 12 tog jag en morot och cyklade jag till Tony för att ha möte med han och Caroline.

 

På vägen hem nursery Melissa 1.45 och meddelade än en gång om torsdag. glömde dock att jag inte kommer denna.

smsade inbjudan om kaffe på onsdag

bord kyrkan

Tog lite havregrynsgröt vid 2 när jag kom hem. Fixade till mig och strax efter 3 åkte jag till gymmet. Hade vitt tight linne som överst idag (med mina avarta underplagg), men oj vilken skillnad det var ändå! ;) YAY!

Gjorde en shake innan jag stack. Känns lite pirrigt ifall han är där, men ändå inte så mycket, för det känns som att han inte kommer va där ändå.. Pirrigt på ett konstigt sätt, bara kul att träffa folk menar jag. Känns som att jag är strandsatt på en öde ö och så är det första människan jag ser xD


27 nov (1 advent) - Coldharbour kyrka, Pearls of Life-bok, Abinger kyrka

Söndag

 

Oj, oj oj vad snabbt allt går! Igår hörde jag massa julsånger på radion i bilen och tyckte att det var väl lite väl tidigt, men det är ju faktiskt första advent idag! Advent betyder ankomst om jag inte minns fel. Eller väntan på ankomsten..

 

Hur som helst. Jag gick upp strax efter 9 och ville inte vakna egentligen, men var så kissenödig, så var tvungen! Gjorde havregrynsgröt, sminkade mig och tog på mig min Bondelid-kjol, svarta nylonstrumpbyxor, en hel svart tunn tröja, min gråa väst och mitt nya träkors-halsband som jag köpte på S:t Pauls när jag var där med Filipstadsgänger för några veckor sedan. Tony hämtade mig 9.35 och jag väntade utanför grinden på honom.

När vi kom till Coldharbour möttes jag av två tanter som brukar vara där och jag hälsar alltid på dem, men kan faktiskt inte deras namn! Det är egentligen inte så konstigt, men jag tycker ändå det är för pinsamt att fråga, speciellt när man har träffat dem så många gånger och de kan mitt namn!


26 nov - storstädning

Lördag

 

Gick upp kvart över 9 idag och hade fått två sms av Tony - ett som sade att det inte skulle vara någon morningprayer idag och det andra var om han kunde ta bilen 9.45, men detvar helt ok!

Jag tog en dusch och gjorde havregrynsgröt med fiberpinnar, kokos, russin, linfrön, kanel och banan. Klädde sedan på mig mjukiskläder (inga rena, för det är ganska skitit hemma just nu, så jag slänger in de i tvätten efter tänkte jag). Jag slängde in sovlakanen i tvätten och hängde upp tecket på gardinstången för att sova i fräsha lakan inatt! Torkade av lite döda (+ en levande) kryp utanför fönstret för att det inte skulle blåsa in på tecket. Dammsög noggrant nere i hallen och i städskrubben och gick upp och åt resten av havregrynsgröten som jag inte åt på morgonen. Vid 11 smsade Tony mig om att han inte behövde bilen nu, utan skulle höra av sig senare. Hoppas bara att han inte behöver den när jag skall till gymmet! :( Måste handla lite mat idag också. Tonfisk och bröd.


25 nov - film/sängendag

Fredag

 

Vaknade 7 av mig själv idag igen, sedan 9 och vid 10 gick jag upp. Eller inte riktigt gick upp, men vände migom och slog på datoen i sängen och chattade lite med folk :)

Nellie och Adam Hultman lite allmänt och sedan med Shannon och Johannes Fransson om vad som hänt på gymmet de två senaste dagarna, haha. Catha beskrev det som en dokusåpa igår, Shannon som en film idag ;) Catha gav mig en vecka innan han skulle fråga efter mitt nummer, annars skulle hon ge mig 20 kr, eller £2, haha! Dock kommer jag inte gå till gymmet lika mycket nästa vecka, för mamma och Vincent kommer, men jag sade 5 gånger istället då, eftersom jag går till gymmet 4-5 gånger i veckan ;)

 

Kände mig tom och platt när jag vaknade idag och mina armar hade växt på bara natten och blivit större och hårdare kändes det som!

Vid 12 gjorde jag lite havregrynsgröt och såg slutet på Saw VI.

...sedan blev det Saw VII + avbruten av chatt på fb med lite randomfolk.. :)

 

Gjorde broccoli och morotsmos vid kvart i 4 och diskade all disk och torkade av i kylen och slängde en morot som inte var frisk (stackars A-vitamin) och funderade flera gånger fram och tillbaka om jag skulle åka till gymmet idag, men kom på vid halv 5 när jag gick tillbaka till sängen (har legat hela dagen och gottat mig) att det är Young Farmers idag. Imorgon blir det Pizzalunch med ungdomarna, sedan fri tid för mig att åka till gymmet och Jane Ratner kommer och hämtar mig 18.50 för att åka till första stationen av progressive supper.

 

Såg även The Four Feathers med Heath Ledger och Kate Hudstron och åt andra lilla portionen av broccoli- och morotsmoset efter halva filmen. Jag uppfattade budskapet i filmen att om Gud har sänt något i din väg, så släpp det inte - möt det. Klockan var kvart i 7 när filmen var slut och jag hade legat i sängen hela dagen, så behövde ta en dusch om jag skulle till Young Farmers. Egentligen vill jag inte dit, för det finns ingen där som jag pratar med av de unga ändå. De är i sina gäng redan och sen är många av dem ca 10-14 år och några 15,16-åringar också..

 

SAW:

7an var i 3D (men jag såg den vanligt på datorn, med bra kvalité) Med massa döda! Rasisterna på skroten..
6an börjar med pendeln och Jill får den svarta lådan av sin exman John
5an var med de 5 personerna i de 4 rummen och i slutet kom de på att alla skulle ha överlevt
4an var med prövningarna för den mörka polisen som itne kunde släppa sin tanke om att rädda alla.. men han klarade inte av att rädda pervot på hotellrummet..
3an var Amandas lek med Jeff och Lynn och deras son som dog
2an var poliskvinnan som blev överfallen hemma och skulle rädda sig genom att ta nyckeln i frätande syra, men det var amanda som hade satt upp alla de lekarna och hennes lekar kunde man inte vinna, så hennes mage spräcktes.
1an är ju en som alla kan, när de skulle såga av sig benet

Man kommer förstå alla de 7 filmerna när man komer till sista sekunderna i 7an 
skall inte berätta det, men det är så jääävla smart!!! :D I LOVE SAW!!!

 

Vid 9 gjorde jag lite havregrynsgröt på julvis + en liten banan i och tog lite nötter till också. Är väldigt inriktad på det här med att äta lite och ofta nu för att hålla blodsockret på en nivå hela dagen, men då jag inte har gjort av med mycket energi idag, så harjag inte heller behövt äta mycket. Vart dålig på att dricka idag, men tog en flaska citronvatten på kvällen. När jag tränar drickerjag flera liter, behöver ibland gå på toa mitt i passet för att jag dricker så mycket - vilket är bra!

 

Som avslutning på filmdagen, så blev det 'Girls just want to have fun'. Första gången jag såg den, men den var faktiskt bra! :)

Pratade lite med Camilla och lite mer med Mirka (från Filipstad) på kvällen, samt försökte ännu en gång försöka hitta Andy eller Freddie på facebook genom att kolla på en karta med lite olika städer, men nää...


24 nov - Dorking med Jayne -> hem -> D.gym Andy+Freddie

Torsdag

 

Vaknade 7 av att de brötade när de tog fram soptunnorna där nere. Sen vaknade jag vid 9, men somnade om till 10 oc gick upp en kvart senare efter att ha gått igenom mina drömmar igen.

Drömde om familjen på pappas sida. Philip och jag och Kristin sprang någonstans och Philip tappade 20p som jag tog upp och sade 'finders keepers, loosers sneezers'. Sedan var jag på ett hotell (i England) och en snygg kille var där och skulle kolla vad jag hade i min smörgås. Jag hade lite allt möjligt konstigt.. pumpakärnor, paprika, någon form av salami och annat som jag inte kommer ihåg.. Jag kunde inte alla ord på engelska, så han sa du you mean rostbiff? Så sa jag nej, men det gillar jag också ibland. Sen förstod jag att han var ju svensk och så pratade vi lite. Frågade vart han var ifrån, men jag fick inget svar, så jag vaknade.

 

När jag gick upp, så var jag superhungrig och min mage var tom! Gjorde lite havregrynsgröt med kanel, russin, salt och tog lite nötter och åt vid datorn. Fixade mig lite snabbt och gick till pub-parkeringen för att åka med Jayne Chaffe till Dorking. Vi hämtade även upp en tant som skulle till tandläkaren. Jag gick till Halifax. Först gick jag förbi det för jag gick på andra sidan vägen, så såg det inte, men sedan kom jag rätt. Fick bokat ett möte till på tisdag kl 12 nästa vecka, vilket passar bra, för Emma behöver ingen barnvakt då ändå, för hennes föräldrar skulle komma då. Jag skulle träffa Jayne och tanten kl 1 utanför gymmet, så jag hade massa extratid. Gick in till en hälsobutik och köpte linfrön och en stor burk

 

Gym 18.30-21.30

När jag kom dit, så gav han mig en flirtblick genom att blinka med ena ögat och le och mima 'hello' ;) (han hade en kund, så kunde nog inte prata)
Jag svarade genom att le och mima 'hi' och så värmde jag upp på rullbandet 6 min och sedan på crosstrainern i en kvart, sedan stretchade jag :)

Gosingen kollade in mig när han gick runt med sin kund och tränade på olika stationer och jag kollade allt in honom också, hihi.

 

Andy var där med sin vän Thomas tror jag han heter, så han kom till mig på slutet av sin träning och snackade i typ en halvtimme :) Vi pratade om mat och vitaminer, för jag hade skrivit ner massa vitaminer och mineraler som jag får i mig av maten som jag äter och insett att jag måste äta mer varierat också. Han gav även ett tips på öl (har glömt namnet nu men det lär tyskt, men Thomas sa att det tydligen var amerikanskt). Hur som helst. Sedan pratade han med någon annan om att han sett på facebook att han vart utomlands, vilket betyder att han HAR facebook, så då är jag en liten bit på vägen. Hittar jag honom eller Freddie, så lär jag ju hitta den andra!


Mååånga leenden mellan mig och Freddie och jag fastnade med blicken en gång, så vi hade ögonkontakt i typ 5 långsamma sekunder i slutstretchingen. När jag hade stretchat klart, så gick jag och bytte om och kom in igen 10 min senare för att fylla på vattenflaskan och säga 'är du aldrig ledig?' men han var inte där.. 
Då gick jag ner långsamt för trappan och låtsades ringa någon (haha) det var tre i receptionen, men ingen Freddie, så jag gick den 30 m långa vägen för att komma till ytterdörren och 2 meter innan jag kom till dörren, så kom han in utifrån:

- Hello Bella, are you alright? :)
- Yes How are you? :)
- Yeah fine thanks. Are you eating carrots? 
- Yeah 
- why?
- to get the A-vitamins
- Are you like really healthy?
(tänkte på mitt svar, så väntade ett tag med att svara)
- nao..
(för ibland kan jag allt trycka i mig kakor, hihi,men det sade jag inte)
- You're like really bendy! I can't even touch my toes
(och så bende han over och kom ca 10 cm från fötterna). How do you do that? 
- Stretching, svarade jag då.
- You have to teach me that some day!
- Sure, haha
Sedan började han gå mot receptionen igen och jag slängde iväg:
- Take care!
- Yeah, you too!
ropade han då.

Kan inte fatta att jag kom ihåg vart enda ord, men vad kan jag säga mer än att jag är en bra lyssnare! ;)


23 nov - SJ's extended, Möte och Dorking Gym FREDDIE

Onsdag

 

Aj vad jag hade ont i kroppen när jag vaknade 8.45..!

Gick till SJ's café och det var extended, så några tanter och två gubbar kom sedan också fram till 12. Sedan gick jag, Caroline och Tony hem till honom och hade ett möte på lite merän en timme. Vi har inte haft det på ett tag nu, så det behövdes! Jag fick några barnbiblar också och vi pratade om banken, telefonen, internetet, bensinen (att jag skall skriva upp hur många miles jag kör för jobbet och då få 45p/mile tillbaka).

Nu har vi nog lyckats få igång ett veckosystem för mig också med jobbet och jag har äntligen fått in två dagar ledigt :) Fredagar och Lördagar blir det, förutom att jag har Young Farmers på fredagar, men det var tydligen tänkt som frivilligt.. och några gånger kommer vi ju ha lunch med ungdomarna på lördagar, så då blir det lite där också, men det gör inget, för jag jobbar ändå inte så mycket på söndagarna! Det är ju bara kyrkan på förmiddagen.

 

Vid fem började jag fixa mig. Nopprade armhålorna, fixade håret, sminkade mig,borstade tänderna. Hade jätteont i magen, dels av att jag åt för mycket och dels för att jag kände mig nervös. Jag är så excited att gå dit och träna, så är helt skakis! :) Efter några ombyten, så var jag klar 10 över 6. Rostade en macka att äta på vägen, fyllde på vattenflaskan, tog en gurkbit för extra energi och två morötter och en banan att äta efter :) Taggad på crosstrainern nu!! :)

 

Gymmet:

Körde 20 min, hårt och försökte plugga på mineraler och vitaminer också. Körde styrka på maskinerna och avslutade med crosstrainern en kvart och tog en timmes stretching på slutet.

 

23.20 pratade jag med Shannon om vad som hände på gymmet efter ungefär halva tiden:

Omg, jag kan inte sluta le
Jag har typ aldrig vart så glad förut. Eller jo, det har jag säkert, men inte uppskattat det som nu.

En kille på gymmet.... 
Vi har kollat på varandra i några veckor, men inte mer. han jobbar där..
men så idag när han bytte vattengrejjen och kom precs tillbaka när jag skulle fylla på vattnet, så sa han:

-Hi Love, how are you?
- Fine thanks! How are you?
-Yeah fine! So what's your name?
-Isabelle
- Oh, that's a lovely name!
- Haha, what's yours?

(han visade då sin bricka och sa Freddie och gick in till båset igen och jag fortsatte träna
MED ETT STORT LEENDE haha
sen på slutet när jag stretchade, så gick han och en annan till tv:n som visade en fotbollsmatch och så skrek han NOOOOO och då kunde jag inte hålla mig, så utbrast i skratt xD och då log han med.. sen när jag gick hem, så vinkade han med hela armen haha
kollade in varandra under 3,5 timmar när jag var där

Jag var inte attraherad av honom i början, för det fanns två snygga killar på gymmet. men en av dem slutade komma (han som ändå skall flytta till Australien) och den andra jobbar där, men jag tycker inte han är attraktiv. han är snygg, men för smal..

En kille som heter Andy som gymmar där 3 gånger i veckan och är vig brukar jag stretcha med och ibland även träna med nu på sistone.. han frågade ut mig på lördag och jag sade att det vore roligt, men jag kan inte.. men det är ju bara att byta dag Men han är bara go som kompis

 

När man bodde i Sverige, så var det så lätt att prata med sina vänner och gå ut och träffa dem och åka på roadtrips, men här har jag verkligen lärt mig att uppskatta minsta lilla!! :)

Tex som några gånger då jag inte har haft varmvatten.. VARJE gång jag duschar eller tvättar händerna, så blir jag lika glad om det kommer varmt vatten och jag försöker att inte slösa på det också, så diskar nästan alltid i kallt och gör det snabbt. På tal om att inte slösa, så håller jag hårt i mina pengar också, för baskursen nästa höst kanske.. :)

 

Sängen kl 12, somnade ca en halvtimme senare


22 nov- Babysång Coldh, Babysitting Felix, Eve och Alma, gym

Tisdag

 

Behövde ladda mobilen över natten, så den ringde vid 9 på morgonen i storrummet. Tog en dusch och kokare två ägg samtidigt och rostade två mackor och lade de i en påse så att jag kunde äta på vägen till Coldharbour. Packade även träningsväskan ifall jag skulle stanna längre idag med Alma (och det gjorde jag också, men mer om det snart)

 

Willow (blond smal mamma - även mamma till Jack på Belmont måndagsgruppen), Max (mörk mamma), Marcus (rödhårig mamma), Felix (Emma), Ben + Elliot (mörk smal mamma som tydligen kan sjunga och älskar musikaler och opera mest).

 

Babysitting

Tonfisk, majs, macka, te, plugga lite vitaminer och mineraler och försökte göra en tallriksmodell för mig)

Stannade med Alma och Eve och Felix tills Carlos kom hem.

Felix var väldigt hostig på slutet, så hoppas VERKLIGEN att jag inte fått något nu.


Gym

Tog motorvägen till gymmet. 60miles/h (96,5km/h), vilket jag tycker är snabbt när man för det första kör på andra sidan och för det andra när man samtidigt läser en handritad karta för att hitta till gymmet. Crosstrainer

 

Sebastian Edgren - prat 6

Säng 00.45, Saw V kl 1


21 nov - Belmont, dagis, Alpha Coldharbour

Måndag

 

Start på en ny vecka! :) Gick upp 9 och fick tänka framåt flera gånger på om jag var en timme sen, eller inte. Men ne det var jag inte. 9.30 börjar det på Belmont med Early Years Music group! :)

 

Jag städade undan allting medans Sam och Anne pratade, men det var ok. De blev glada för det och sade hur bra hjälp jag är :) Så det var skönt att få höra det, för jag försöker ju! :)

 

Kom hem vid 11.45 och gjorde grönsakssoppa och stack till dagiset strax efter 1. Borde ha gått tidigare, men hade verkligen ingen ork och jag behöver ju också lite rast. Det tar på en att jobba med barn, speciellt under den här perioden när alla är sjuka..

Idag var det bättre faktiskt.. Men jag är bara med från mellanmålet, kort lässtund och lektime (men idag var jag en av de som var inne och städade när de andra var ute och lekte), så blev knappt någon tid alls med barnen! :(

 

När jag kom hem tog jag ett äpple och såg på Saw 4. Åt lte SWISS choklad till det, både mörk och mjölk och fick ont i magen. Dels av filmen, dels av chokladen :$

 

Hittade en bra sida om hur man skall göra för att träna styrketräning rätt, massa olika tips!

 

Strax efter halv8 åkte jag till Coldharbour (jag körde själv) till Alpha-gruppen.

 


20 nov - Abinger + långpromenad med Hillary

 

Kyrkan - barngudstjänst + Hillary frågade promenad

Jane Ratner frågade om jag ville fira jul med dem.

Craft and art in the Evelyn Hall snabbt

 

Abi berättade att hennes kompis (ex) vart otrogen tre gånger på två veckor, så det är slut mellan dem nu :(

Långpromenad med Hillary 3 timmar.

 

3 kokta ägg, spenatblad, rostad macka

ensam hemma 2 - blev riktigt känslig.. Känner nästan detsamma. Hellre med familjen som är lite bråkig än ensam på julafton. Skrattade massor också. Den filmen är en fantastisk 90-talsfilm! :) Jag känner faktiskt inte så mycket hemlängtan längre nu när hoppet om att jag kanske får träffa lite äldre folk och kanske även för att jag vet att mamma och bror min kommer om 10 dagar :)

Lasse Brandeby är död nu med :( Jättetråkigt!!!


Blev lite havregrynsgröt, SWISS choklad, nötter och american Dad + Family Guy och försök på chack. Har kört ett spel hela dagen, men kunde inte gå ut! Blev bara draft hela tiden :S

 

Har försökt hitta både Andy och Freddie (gosingen) från gymmet på facebook, men antingen så är de inte sökbara, eller så bor de inte i Dorking, eller så har inte facebook..

Hoppade i säng vid 12 efter ett snabbt parti av Kungen och Harpan :)

Natti!


19 nov - Dorking gym-Andy frågade mig ut, barnvakt Chaffe

Lördag

 

Vaknade vid 12 av väckarklockan och gick motvilligt upp. Gjorde havregrynsgröt på julvis och satt vid datorn och grejjade..

Gymmade från 15.15-19. Crosstrainer i 30 min som uppvärmning, sedan kort stretch och på maskinerna. Snackade med Andy under hela uppvärmningen. När jag körde benen på slutet, så snackade vi mer - om allt som jag åt och vad jag inte åt och han tänker likadant. Han är en sån healthy person!!!

När han slutade vid 6, så körde han en timme, eller egentligen började han en halvtimme tidigare eftersom han aldrig tog en halvtimmes paus och så gjorde han sista checken snabbt vid 6 när han officiellt slutade. Idag hade han sin bricka (som han inte hade när jag först frågade efter hans namn). Vid 7 när vi var klara med stretchingen också, så sa han att han kunde ta ut mig och visa mig lite ställen runt om kring på någon lördag. Görsnällt sade jag då! :) Han är ingen jag skulle falla för, utan bara en görgo kille som jag har mycket gemensamt med!

Han älskar cykling, han gillar att träna barn, han gillar nyttigheter och hälsosamma saker som träning och hälsosam mat och att gymma och han är flexibel. Inte i splitt och spagat, men i hamstrings - och han försöker verkligen!

 

Jayne smsade när jag gick från gymmet och frågade om jag kunde vara barnvakt från 20.30 idag och det kunde jag!

Handlade lite mat och tänkte även köpa lite öl, men ville inte köpa något som smakar vatten eller spya, så stod och tittade runt lite och så kom två riktigt engelska killar och frågade om jag letade efter något speciellt, så sade jag något bra bara. De frågade om det var för mig eller min pojkvän, haha. Sen frågade de vart jag kom ifrån och  så sa dem aah, kunde nästan tänka mig det. Med blont hår och ett sånt prettyy face ;)

 

När jag kom hem bytte jag om och kokade tre ägg och stack till Chaffe vid 20.30 för att vara barnvakt åt Manuel (?) Seb's lillebror. De sa att jag kunde göra te och ta rött vin om jag ville. Jag fick även £10. Vi spelade alphapet i en kvart, sen gick han till sängs och då kollade jag på 'Step brothers' tills Seb kom hem. Vi lattjade och kollade på klipp på youtube och pratade lite :)

En stund innan 12 gick jag hem, för då kom Jayne och hennes man hem.

Satte på TV:n och American Pie - the Naked Mile börjadeprecis, så jag såg lite på det och hoppade in i duschen i en paus :) Fy va kallt det är i huset nu asså! Hoppade i säng strax efter två när filmen var slut.


18 nov - hemma + young farmers

Fredag

 

Ställde klockan på 9 och halv 10, men gick upp strax efter halv 10.. Fy, ville inte gå upp. Det var så skönt i sängen, men var lika bra att masa sig upp när man hade blivit väckt.

 

Drömde om mamma idag :) Hon hade kommit till England (fast det såg inte ut som det) och hon hade sin blåa Volvo på planet och jag frågade hur sjutton hon hade fått plats med den, men hon sa att de hade plats för bilar.. Dumt det kändes när jag vaknade och insåg att ne det kan man verkligen inte :)

Gjorde havregrynsgröt med kanel, fibrersticks, russin och banan och gick till Tony vid 10. När jag kom dit, så sa han att de redan hade varit ute och gått, så jag gick hem.. När jag kom hem slängde jag in en tvätt. Jayne Chaffe smsade mig 10.13 att de skulle gå om 10 min och det såg jag 10.23, men med den här dåliga signalen, så kunde hon lika gärna ha skickat det innan. Jag kunde svarat och skrivit att om de väntar 2 minuter, så kommer jag, men jag blev så opeppad och kände mig jättetrött när jag gick hem, så tänkte att ne.. Nu har jag ändå redan missat dem, så jag satte mig ner vid mitt pysselbord och läste lite mer om folkhögskolan. Madelene Schöldberg svarade på mitt mail på Facebook som jag skickade igår - om hon kunde kolla upp om det gick att jag fick skickat mina betyg hem igen. Hon sa att hon skulle fixa det och sade även att hon pratade om mig igår om hur duktig jag har blivit :D Va glad jag blev! Hon är verkligen den bästa läraren och jag är så glad att jag har fått lära känna henne! Det var 1,5 år sedan som jag gick ut gymnasiet, men ändå så pratar hon med mig och hjälper mig med saker!

Hon skall defenetivt vara med på julkortslistan!!!

Satte mig och pysslade lite. Gjorde coola snöflingor och vid 5 gjorde jag soppa med morötter, broccoli och lök. Mums! Pratade med Catharina om folkhögskolan och sa att hon kanske kunde bo hos mig under de 4 månaderna om det går bra för mamma :) Men det är bara en tanke, ingen av oss har bestämt om vi skall göra det ännu.

 

Blev både chack, harpan och kungen under dagen och 7.30pm hämtade Aimee och Emily mig och så åkte vi till Y.F. Det var auktion till 'children in need' och jag pröjsade £5,20 och fick en stressgummi-blåsfisk och en liten chokladbox. Träffade Rosies kusin (minns inte vad hon heter) och hennes pojkvän (såg ut som att de var tillsammans i alla fall). Satt med dem med Jane (Sallys mamma) emellan. Åkte hem med Debney strax efter 9 och såg på ett program med två unga tonåringar som var så otroligt överviktiga!! Fy fy fy! 13 och 14 år och 13-åringen var den yngsta som någonsin fått göra en operation i magen där de sätter en strama på magsäcken. Men vad de gick ner! Det förändrar deras liv för all framtid!! Åt lite havregrynsgröt (på julvis) och sedan tog jag en skön dusch. Min hy i ansiktet har varit fet idag, trots att jag har tvättat mig flera gånger!

Såg även lite på slutet av Good Luck Chuck och vid 12 började jag få ont i ögonen.. Inte undra på, har suttit framför datorn hela dagen idag nästan! :O

Borstade tänderna (Har jätteont i näst sista tjocktanden på övre vänstra sidan.. :( Borstade noggrant idag, men ajaj :( Vill SÅ GÅ TILL TANDLÄKAREN!!!

 

Förresten, har tänkt att skriva om råttorna som bor ovanför mig för flera dagar sedan, men jag har glömt varje dag! Nu har jag inte hört dem på några kvällar, men de brukar ju dra igång mellan 12-4 på natten.. Hoppade i säng vid kvart över ett.


17 nov - Sovmorgon och gym :)

Torsdag

 

Oj oj oj oj oj oj...!!!

 

Vaknade vid 11.30 av väckarklockan, men ville inte alls gå upp.. Sedan vaknade jag vid 1 av mig själv och tittade på klockan och ut på det gråa vädret genom fönsteret och vände mig om i sängen, för att det var en sån bra dröm (drömde att jag var på massa båtar) och sen vaknade jag 16.30 igen..

Tony hade smsat några gånger på morgonen om han kunde ta bilen, men jag skrev tillbaka när jag vaknat att jag hade sovit länge och såg dem nu.

 

Gjorde havregrynsgröt med kanel, russin ch fibrerpinnar :)

17.30 tog jag en dusch och kokade lite spaghettisoppa.

 

Körde till gymmet halv 7. Ställde bilen vid Sainsbury's parkering och sprang ner. gymmade från 7-9. Värmde upp på crosstrainern och stretchade med Andy. Han gjorde sin slutstretch. Vi pratade lite om jobb och så och han blev chockad när jag sa att jag bara hade bott här i England i 2,5 månader. Han jobbar även på en golfarena, är inte säker på vad han gör där, men han är inte tränare i alla fall. Tror han klipper gräset kanske, för han nämnde att han aldrig ville göra något trädgårdsarbete privat. Vid kvart över sa han att gymmet skulle stänga kl 8 idag, för de skulle göra om något, så jag började gymma på en gång då. Sedan berättade gosingen för Andy att det hade blivit inställt, så då kunde jag gymma i lugn och ro! :)

Kollade in gosingen också hela tiden. Han verkar görgo och glad och han kollade allt in mig också ;) Jag tog några kort för 'personlig tränare', men märkte sedan att alla var likadana.. Trodde det skulle stå deras namn där, men nope.. Synd!


16 nov - SJ's, promenad med Jane Chaffe och (?)

Oj, fattade inte varför jag skulle gå upp idag heller.. tog det ganska lugnt när klockan ringde.. Sedan vaknade jag 8.55, OJ-OJ-OJ, SEN-SEN-SEN!!!

 

SJ's

 

Promenad med Jane

slängde in en tvätt.

harry potter sista delen av 7an, havregrynsgröt med kanel, russin och fibersticks till - mumsigt!

 

kålrot i ugnen

 

Ont i magen av chokladkakor med nötter i..

 

Är sugen på att göra Svenska Kyrkans grundkurs, så tänkte söka det till hösten 2012 :) Kollade närmre på Helsjön.

 


15 nov - Jane New, Babysitting Felix + Eve, dorking gym

Tisdag

 

Ooopsie.. fattade inte varför jag var tvungen att gå upp, drömde att jag var sen till något och när jag insåg att det, så kom jag på att jag var tcungen att vakna, för jag skulle till jobbet. 9.30 gick jag igenom vilken dag det var och varför jag skulle gå upp, så då kom jag på att just ja.. borde sitta i bilen nu och åka till Jane Newberry för sånggrupp, men kom iväg en kvart senare. Rostade två mackor, klädde på mig, packade en snabb träningsväska och tog ett äpple och gick till Tony och hämtade bilen och kom till Jane precis efter 10. Vi började sjunga precis när jag kom, pjuh!

 

Jane hade brått efteråt, så alla stack vid 10 och jag bara fem minuter efter, för hon skulle hämta sin man. Jag åkte då över till Emma som precis hade anlänt hemma och vi var ute och tittade på med Felix när Angela och grabbarna grejjade i trädgården. De flyttade träd. Felix har sina brödpinnar (breadsticks), så han höll sig lugn och på glatt humör. Jag pratade med honom hela tiden om vad de gjorde som om han förstod och glad blev han av det i alla fall, så det var ju bra! Två helt ok snygga killar där, haha ;)

 

När vi gick in, så hjälpte jag med att mata Felix med yoghurt och det gick jättebra faktiskt! Han åt upp allt. Emma var tvungen att vara ute och hjälpa till med träden och bestämma var de skulle vara, Felix sov som en stock när Emma åkte och hämtade Eve strax efter 12 och då gjorde jag en kopp te och en dubbelmacka med salami.. Kan man fatta, gris? Jag.. Det var väl inte supergott, men jo, gott ändå.. Satte mig vid bordet och drack mitt te och skrev en julsång.

När de kom hem en halvtimme senare ville Eve ut med en gång, så vi gick först och letade efter ekollon och sedan gungade vi lite. Hon svingade sig på en trapets och jag fångade henne.. ca 30 gånger kanske. Som tur är, så är hon ju liten och lätt. Vi var ute till halv tre och sen gick jag in och läste 'Den lilla sjöjungfrun' för Eve och Emma gick ut igen till jobbarna. Felix lekte på golvet och sedan satte vi oss också. Emma kom in vid tre och bytte Felix blöja för han hade gjort nummet två och jag hjälpte Eve på toaletten. Som tur var gjorde hon bara nummer ett.

 

Sedan åkte jag hem och gjorde klart ljusbäraren och gjorde spagettisoppa vid 5.

Kl 6 åkte jag till Dorking. Jag tog den smala genvägen vid mig idag för första gången, men som tur var fick jag inget möte! Det var ju kolsvart när jag åkte. Ställde bilen på Sainsbury's parkering (för det är ju gratis där efter 6) och joggade ner till gymmet. Andy var där, men han var på slutet av sin träning när jag kom, men han kom och pratade en stund efter sin stretch. Han skulle komma på torsdag nästa gång sade han, så bara jag har bilen då, så kan jag åka. Min stretch var stel både i början och slutet, trots att jag var på crossridern i 15 minuter.. Hade ögonkontakt några gånger med puddingen som jobbar som P.T där. Jag gick från gymmet kvart över 9 till bilen . Det luktade vinter - och kändes nästan som det också. Fy vad kallt det var!

 

Tog en dusch när jag kom hem och kokade ägg och rostade två mackor och tog spenatblad till. Mums! Såg extreme makeover medans jag åt.

Goa Catharina Holmgren (volontären i Market Overton/ovanför London) hittade denna till mig:

Letade jättelänge igår, men hittade den inte.. Tycker den är så najs! :)

 

Blev lite American Dad innan jag lade mig i sängen 00.20 och testade shack en gång till.. Spelar ingen roll vad jag gör, det GÅR JU INTE ATT VINNA... :S

00.34 vann jag spelet!! Bytte sida till svart, så att det var jag som jagade datorn och inte tvärtom. Nu vad det till och med nästan lätt.. Vann inte alla pjäserna, men fick shack matt! :D Nu säger jag godnatt! :)




14 nov - Belmont, Nursery and Alpha Coldharbour

Måndag

 

Ush vilket grått och tråkigt väder jag vaknade upp till idag. Igår var en sådan vacker och varm dag och det gjode mig så lycklig och att vakna upp till detta dimmiga väder vara bara ush.. Ville inte kliva upp, men kvart i 9 gjorde jag gröt och klädde på mig och körde iväg kvart över 9 och var framme på Belmonts parkering fyra minuter senare.

 

Det var riktigt många barn och mammor där idag. Skolan höll på att förbereda för något, så de hade byggt på scenen mycket med massa bord, så vi flyttades bakåt vilket gjorde det mysigare och kändes som att det var fler än det var. Det var nog ca 12 barn i varje grupp med ca 9 mammor kanske :)

Jag, Sam och Anne övade inför de två kommande veckorna och Sam hade skrivit fel sidnummer och böcketr, så vi fick leta efter alla sångerna i böckerna - några hittades inte och hon ändrade sånger. Spdant som händer, visst, men det var ganska jobbigt. Lyckligtvis hade jag inte bråttom idag för en gångs skull, men annars brukar vi ju ha möte. Det tog en timme med allt som brukar ta ca 30 min kanske.. Åkte hem och gjorde mig lite havregrynsgröt och sedan gick jag till dagiset.

 

 

Gjorde en facebookgrupp för


13 nov - rememberence sunday (kriget) och cykla till dorking gym

Söndag

 

Gick upp, trött, fast ändå ganska pigg vid 10 och kokade ägg och fixade mig. Tog på mig den långa vit/blå-randiga skjortan, men OJ :O Nu märkte jag verkligen hur mina armar har växt, för det var tight! :O :D Är glad för att det händer saker i musklerna, så hoppas att den passar mamma istället! :)

 

10.40 gick jag till kyrkan. Satt med Sams barn Caroline och Hannah, samt med Jane Ratner. Gudstjänsten började inne i kyrkan 10.50och vid 11 gick vi ut ett tag vid en stor sten där namnen på de som dog i Abinger under kriget var inristade. Sedan gick vi in till kyrkan igen. Caroline och Hannah hade två klisterbösker som de höll på med och jag hjälpte Caroline. Sam sjöng i kören, så därför satt vi med dem.

Efter gudstjänsten blev det te och lite mingel. Jag träffade bebisen Harrys föräldrar. (Harry som kommer på babysången på måndagar med sin nanny). Föräldrarna var jättetrevliga!! :) Minns dock inte vad de heter..

 

Kvart över tolv gick jag hem och gjorde lite spaghettisoppa som var klar halv och en timme senare satt jag på cykeln till Dorking gym. Det tog 25 min dit. Det var så fint väder och så varmt, så jag åkte i mjukisbyxor och T-shirt. Självklart med musik i hörlurarna! Puddingen som är personlig tränare där var där, + ''gosen'' och ett gäng andra. Det var jättelugnt hela tiden. Vi var fem stycken som tränade samtidigt..

Det är faktiskt tråkigare att vara där när det är så lite folk än att behöva vänta på sin tur för att det är så mycket folk. Ne, pratade inte med någon idag, bara kollade ;) Gymmade från strax innan 2-strax efter 3. Sedan de galna stretchingarna i veckan, så kunde jag knappt stretcha benen alls idag! Aj aj aj vad ont det gjorde! Var så grymt stel i hamstrings, så det gick inte ens att gå ner i spagat. Eller a - hade ca 10 cm ner. Ingen som kollade ändå, så det var skönt på det viset! Vägde mig idag igen och det har varken gått upp eller ner. Bryr mig faktiskt inte så mycket över det på allmänt sätt, men jag vill ju kunna operera mig.. :/ Får se vad de säger angående mina muskler nu istället.. ;)

 

När jag cyklade hem, så stannade jag till vid Saindburys och köpte äggsandwich och en banan som vanligt för att få lite extra energi inför uppförsbackarna hem. Stannade 5 min vid bänken (som är lite mindre än halvvägs) och bara satt och tog det lugnt. Stannade även en stund och drack det sista vattnet när jag var vid uppförsbackarna hemma. Det gav mig massa energi och jag cyklade hem på 50 min från Saintburys, så tar man bort de 5 minutrarna på bänken, så blir det ju 45 min. Däremot, så skulle jag nog inte klarat det på 45 om jag hade cyklat hela vägen..

 

Tog en skön dusch när jag kom hem och tog två äggmackor med spenatblad. Mums!

 

På kvällen försökte jag komma vidare med cheerleadingdansen till Young Farmers, men jag kom ingenvart mer än första åttan som bara innehåller ett kanonhopp.. Tror att dansen jag gjorde för några veckor sedan är för svår för dem.. Tog även ner tempot lite på låten. Grejjade lite med boken istället. Jag blev jag klar med presentationen av pärlorna och bönerna i planeringsboken! :D Gjorde även lite andra sökningar och försökte leta efter bra bibelberättelser, men fann inte någon passande för barnen. Jag har tänkt skriva om det ändå så att det skall bli lättare och roligare för barnen, men ja vi får se hur det blir med allt..

 

Fingrarna ville bara pyssla, så jag lade ner boken ett tag och gjorde ett ''XP'' i form av en ljuskrona.. Vet inte om den kommer komma till användning, men vi får se :)

 

Snackade en del med Catta idag också :) Jag gillar verkligen henne! Vi klickade direkt och har samma humor och hon är så himla snäll och godhjärtad och vi har samma klädstil och allt.. Enda är att hon är skåning och jag är göteborgare :D

 

Kom i säng strax innan två på natten :O OJ..


12 nov - Nu börjar utmaningen!

Lördag

 

Gick upp kl 9 idag och duschade, slängde i miglite havregrynsgröt med russin, kokos och banan och gick till kyrkan för morgonbön med Tony och Hilllary. Jag var inte riktigt helt med i huvudet idag i för och eftersnacket när de pratade om banksaker och annat tråkigt.. Nä, mina tankar låg faktiskt på mina kyrkor hemma i Sverige. Bland annat Filipstad och Brämaregården!

 

När vi hade diskat efter kaffet och té:t, så gick jag hem och Tony skulle smsa mig vid 11.30, för att vi skulle åka till Dorking och handla och tanka. Tony frågade om han kunde få ha bilen idag, för att han skulle tanka, men vet inte om han skall göra mer saker än det.. Om han skall det, så blir det inget gym för mig idag.. Jaja, jag är ju ändå sjuk, så då kan jag vara hemma och grejja med boken, så att den blir klar någon gång :)

 

Blev inget gjort idag.. Bara slappat.. Har inte haft någon lust att göra någonting och har bara känt mig uttråkad hela dagen! Gick i säng halv 9 och chattade lite. Det blev mycket kortspel på datorn idag för att försöka snabba på klockan. Försökte mig på chack också, men det går ju fan inte att vinna på lättaste nivån ens.. :@

 

Tony smsade vid 12, så strax efter det var vi iväg. Jag köpte några kort i hjärtfonden-affären och sedan över till mataffären och handlade mat. Tony hade glömt sitt bankomatkort, så jag fick ta av mina pengar idag. Som tur var hade jag ju med mig väskan idag - inte alltid jag har det ju. Vågade inte nämna att jag skall ha de andra 40 för förra veckan, men får ta mig mod att göra det på nästa möte. Just det, nu blir det ändrat också. Mötet som vi brukar ha på måndagar kommer vi att flytta till en annan dag, men vilken är inte säkert ännu. Melissa ville gärna ha mig mer på dagiset och Tony kunde ändå inte på måndagar längre sade han, men jag föreslog torsdagar - innan eller efter skolan, så det skulle han kolla upp sade han.

 

Vid 11 satte jag på P.S. I Love You! som jag fick gråta ut lite på.. Grät inte så mycket som jag brukar, för orkade inte snyta mig.. Se, så lat är jag idag! Ända sedan jag beslutade mig för att komma till England, så trodde jag att det skulle se ut som i den filmen.. Deras irländska dialekt är verkligen sexig. Jag har träffat en irländare i Bosnien, men förstod mig inte ett ord på vad han sa när han pratade.. Men det kanske är annorlunda när man får text på det ibland. Ne, de pratar faktiskt ganska tydligt i filmen! :)

 

Jag skrev ett brev till Toleredskyrkan idag också. Brev från kolonien Isabelle, men skall lägga det på posten imorgon. Det kommer ändå inte iväg förräns på måndag, men..

 

Idag har jag tänkt mycket på Sverige och livet hemma som jag hade det förut.. Har ju inte bott hemma på över ett år och nu blir det ju ett år till. Jag har alltid sagt att jag inte vill bo i Sverige efter detta, men som det känna nu, så vill jag inget annat än att komma hem till Sverige... Man vet vad maten innehåller, man kan få mjölkfritt och glutenfritt utan att behöva leta (ofta i alla fall), det finns så mörkt bröd där så att det nästan är svart.. vad saknar jag mer? Jag vill gå till tandläkaren! Jag vill verkligen fixa miga täånder! Jag känner också att brösten börjar dra sig av all träning (jippi), så vill ha dem fixade när jag kommer tillbaka till Sverige!

 

Jag känner mig så instängd och ensam här!! Jag har ingen som jag kan umgås med på kvällarna i min ålder, ingen jag kan festa med på helgerna, ingen jag kan åka till och bara tjöta med, eller som kan komma hit och bara tjöta.. Känner mig väldigt ensam på den fronten just nu faktiskt.. Det har verkligen varit skönt i början, men nu när det blir mycket och barnen smittar en så att man blir sjuk och känslosam, så vore det gott med ett extra hjärta än vännerna hemma som man bara pratar med på facebook eller mailen..

 

Att göra volontäråret i Sverige var det bästa som kunde hända mig, för jag behövde verkligen komma bort, men jag kanske har hittat hem nu.. Detta är starten på mitt mod nu tror jag.. Nu börjar utmaningen! Jag är inte lika modig som jag var för två månader sedan då allt bara var roligt och ett år kändes som ingenting; men när jag tänker tillbaka på året i Nykroppa och Filipstad, så hände det verkligen så himla mycket! Jag minns när jag började där, hur nytt allt var och jag var lite osäker på allt, men när jag slutade där, så kändes det som att jag skulle kunnat jobba med både baby, barn, ungdomar, äldre, kyrkogården och media.

 

Jag känner mig inte som en annställd, för att jag inte har några riktiga kollegor som man ser varje dag. Det är på ett sätt ändå ganska skönt att kunna komma hem och äta lunch och slappna av! Inte behöva göra matlåda varje dag - vilket är skönt, för det är så svårt att ta med sig soppa! :)

Det finns både positiva och negativa saker med allt detta, men jag får försöka handskas med dem helt enkelt! :)

 

Nej, nu lutar klockan mot två och jag måste försöka sova, även om jag inte är trött.. Måste ju hålla mig vaken på den långa gudstjänsten imorgon!



11 nov (2011-11-11)



Fredag

 

Jag vaknade klart vid 12 och hade fortfarande huvudvärk från igår. Jätteont! Kokade ägg och rostade 2 brödskivor och tog en tomat och mycket spenatblad till det + en värktablett. Det gjorde susen!

Lade mig i sängen sedan och tittade på Harry Potter. Kom till mitten på Harry Potter och Halvblodsprinsen (6an), men somnade vid 4 och vaknade vid halv 6. Aimee messade mig en stund senare och frågade om jag ville ha skjuts till Young Farmers, men sade att jag var så dålig, så ville stanna hemma idag.

 

Ida Wallmyr som är i Tjeckien lade upp denna i facebookgruppen idag:

Jag är ung och stark
Jag kan klara av det
Dom ska nog få se
Jag vet vad jag gör
Går på okänd mark
men jag klarar av det
För då får jag veta vem jag är
och vart jag hör!

Den passar VERKLIGEN in!!

 

Gjorde soppa (palsternacka, morötter och lök)  och såg filmen Secondhand lions på TV


10 nov - hemmadag!

Idag vaknade jag några gånger på morgonen och kissade (drack flera liter igår när jag tränade), men gick upp 10 i 12. Trodde klockan var 10, men såg fel på visarna :)

 

Inatt drömde jag om familjen. Närmasre bestämt mamma, pappa och Vincent. Det var en jättekonstig dröm som kändes i hjärtat..

 

Mailade lite med Ylva och mamma

 

harry p klart.


9 nov - SJ's, Tots prays själv, Helen och Luke babysitting, Dorking gym

Onsdag

 

Gick i säng 22.30 och somnade till Harry Potter 1 vid 11 :) (Började titta då asså)


8 nov - Jane babysing + Babysitting Emmas barn + dorking gym Andy

Tisdag

 

Började dagen med försovning.. 9.30 vaknade jag och sprang upp och fixade till mig. Slängde i mig lite havregrynsgröt och satte mig i bilen 5 i 10. Kom till Jane 7 över och de hade precis börjat, så det gjorde inget. Plus att det var bara Elissa+Lisa, Felix + Emma, Marcus+(mamma?) och Isabelle+(mamma?). Japp, Lisas barn heter Elissa och inte Melissa :) Jag fick hålla ett öga på Isabelle några gånger när hennes mamma gick ut för att fixa mat och förbereda för att byta blöja och ge sig iväg, men det var bara mysigt!

Jag hjälpte till att städa på slutet och sedan åkte jag till Emma.

 

Pratade med Angela om I och Å och Cassy - att inte ge dem äpplen!

felix sov hela tiden, jag tog två mackor med en skinkskiva

Eve och Alma kom hem samtidigt vid 12.40.

vi pysslade nästan hela tiden

 

tot's prays planering


7 nov - körde till Belmont + 1:a gången på dagiset + färgade håret mörkblont

Måndag

Färgade håret när jag vaknade kvar i 9, diskade och städade lite. Ända skillnaden mot innan var egentligen att man kunde se en aning brund i det mörkgråa.. Men också lila och grönt :|

 

One Piece för att dölja och körde bil till Belmont (kom 5 min sent)..

hem städade + lagade mat

Jag lagade lunch till mig och Caroline och vi hade mötet hos mig idag.. läste igenom policyn för skolan, vilket tog mesta tiden.

 

Nursery

Eve, Casper, Luke, Charlie + (hans tvilling), Anna, Freddie (de jag minns nu)

 

Hällde olivolja (oljan från olivburken) i håret för att få håret lite fetare. Lade sedan i lite av hårfärgen jag köpte i London på volontärkursen för att byta ut det mörkgråa mot ljusbrunt - och vad glad jag blev när jag tittade mig i spegeln! Man kunde se skillnaden mycket bättre! Fanns inget kallvatten, så fick duscha ur det i iskallt och sen gick jag ner till Emma igen och så hjälpte hon mig med det. koden är 2908. Det vill jag inte glömma igen! :)

 

Teen mom 2 (sista delen) idag, så den var 1h 40 lång. De satt i studion och pratade idag om hur allt har varit och hur saker har rett ut sig - eller inte rett ut sig..

 

Började titta på Harry Potter 1, men She's the man kom på TV:n, så blev bara Potter i pausen. Såg klart de 5min på Goal 3 också som jag somnade på igår kväll.. Den var inte dålig, men precis som de andra hade skrivit om filmen, så hade den ingenting med Santi att göra egentligen! :( Han var bara med några scener.. Man ville ju veta vad som hände med hans unge, men istället handlade det om hans teammate som fick reda på att han har en dotter och den andra killen som var så elak i 2an som dör i den här filmen precis när han har hittat kvinnan i sitt liv som han skall förlova sig med och filmen slutar också med att England förlorar i deras viktigaste match.. :/ DÅ tar pappan av sig tröjan och under har han ett linne på sig där det står R.I.P Charlie..

Det fanns lite kvar i färgflaskan, så jag slängde på lite till i topparna där det var som mörkast och hade i det i ca 15-20 minuter och efter den duschen började det gå mot vad jag ville ha från början.. ljusbrunt/mörkblont! YES! :D

Lämnade min mobil hemma idag efter mötet med Caroline, har faktiskt inte använt den någonting idag förutom som väckarklocka!

 

12am - gick till sängs och somnade till Harry Potter 1 (+ snackade med Danny lite).

 

Vilket påstående stämmer INTE?

1. I don't like flowers.
2. I love cats so much that I'd choose a cat before a man.
3. Some people were born to be lawyers, chefs, firemens.. I was born to be a mother.
4. I always end up injured.
5. I always get what I want in the end.
6. I always say what I think about people!


Svaret är nr 4. I often end up injured, but not always! ;D

 

Btw, jag var lite snurrig.. filmen Goal slutade inte alls så.. Det slutade med att pappan gifte sig med dotterns mamma och han friade med sin döda kompis förlovningsring som han hade fått. Santi höll ett tal, men brast i gråt för att sin vän inte kunde närvara, men en annan sa då att han var en skitunge som förlorade matchen, men den mest tursamma skitungen för att han fick världens underbaraste pris ändå. :) <3

 

1 am - Sleep tight, have a wet night


6 nov - Abinger church + köra till Dorking med Dave + färgade håret (grått)

Söndag

 

Vaknade först halv 8, men såg vad lkockan var och vädret var inte så lockande.. Grått och fuktigt. Gick istället upp 9.25 idag (5 minuter innan väckarklockan) och gjorde te och havregrynsgröt. Satte på TV:n för att se om det kom något intressant, men det var det inte som vanligt. Detta är därför jag inte har tittat på TV förut! Däremot var min favoritlåt där... Professor Green feat. Emeli Sande - Read all about it!

 

 

 

Mailade mamma och sade att jag kunde göra slingor på henne när hon kom hit om hon tog med sig en mössa och en petare, för jag har färg här :) Hon har frågat flera gånger hemma om jag har kunnat göra det på henne, men jag har aldrig orkat, men så mycket som hon har gjort för mig, så skall jag självklart göra det för henne! Hon behöver få sitta ner och slappna av lite också! :)

 

2.30 mötte jag Caroline på vägen och vi gick och hämtade Tonys gröna bil.

Vilken känska det var att köra!! :D

 

När jag kom hem kläckte jag två ägg i håret och hade det i i ca en halvtimme, men sedan läste jag att man endast skulle ha gulan, för att vitan gör det tort.. och det märkte jag! Krulligt och torrt och var svårt att borsta ur, men det gick tillslut.. Slängde i lite brun färg för att göra det lite mörkare blont/ljusbrunt och slängde in två tvättar.

När jag tvättade ut färgen var jag inte riktigt nöjd, så jag lade i lite till och även lite på ögonbrynen och när jag tvättade bort det, så var det jättemörkt.. Sedan när det torkade, så såg jag det hemska... :| DET VAR GRÅTT!!! :|

 

Strax innan 10, så gick jag till Tony och hämtade bilen. Först gick det inte att vrida runt nyckeln, men då kom jag på att rattlåset nog var på, så då startade den sedan ;)

 

Tankade ner lite filmer igår, men väntar fortfarande på de 6 första Harry Potter-filmerna! De borde vara klara när jag vaknar imorgon! :)


5 nov -

Lördag

 

Ingen morningprayer idag, eftersom Tony och Mad är borta och Hillary hade annat planerat, men ställde ändå klockan - fast en aning senare.. Gick upp vid 10 och diskade. Tänkte gymma vid 12, så kokade spaghettisoppa till frukost, men jag var så himla trött och hostade och var snorig, så insåg att det blir ingen träning idag.. :/

Tittade på Flight of the Phoenix på tv. Det var om några som störtade med sitt plan i öknen och byggde om ena motorn med vingen till ett nytt plan och kom hem tillslut :) Det var bara tre som dödades.

 

Såg slutet på filmen Paul (en liten alien) och den var slut vid ett och DÅ bestämde jag mig att nä.. bäst att vänta lite till.. Får köra på med boken idag istället och bara ta det lugnt :)

 

Blev musikvideos på TV:n idag, kom inget annat! :O Mycket gamla låtar, men några nya också.

 

Kände lite hemlängtan till Sverige idag.. Det är verkligen ett bra land och jag saknar mina vänner! Typ idag skulle jag verkligen vilja ha en vän att bara umgås med en sån här tråkig dag! Jag vill kunna gå ut på helgen och partaya och ha myskvällar med vänner :) Känner mig lite isolerad också för att jag inte kan ta mig överallt som jag vill.. Imorgon skall jag köra in till Dorking med Dave (Carolines man) och handla, så beroende på hur det går, så kan jag ju ta Tonys gröna bil sedan, men det är ju också så att jag måste betala bensinen och det är ju inte gratis.. Jag vet inte vad det kostar per liter, men det är ju inte så billigt i Sverige, så..

Jag ville bara hem när jag var så sjuk här och jag kan inte öppna ett bankkonto här och jag vill gå till tandläkaren och fixa mina tänder, men måste vänta tills jag kommer till Sverige för det.. Allt är så mycket lättare hemma, men får se detta som ett test :) Inte som ett Saw-test som är på liv och död, men som ett test att se vad jag klarar även när det är svårt..

 

Igår såg jag något program (dangerous art) med en farlig spindel i Australien, rödstjärt eller vad den nu hette.. De gjorde art av det på sitt sätt.. Hur som helst, det påminde mig om alla farliga djur i Australien och jag tänkte på om jag verkligen vill flytta dit.. Det kanske räcker med Florida eller Miami... ;) (Eller ligger Miami o Florida kanske? Ingen aning (A) Vet inte vad det finns för djur där, men det låter inte så farligt :)


You put your right hand in, you put your right hand out...

You put your right hand in
You put your right hand out
You put your right hand in
And you shake it all about
You do the Hoky Pokie
And you turn yourself around
That's what it's all about!

That is the first verse, then you repeat the verse over and over, using the left hand, then right foot, then the left foot then head, then 'your whole self.

So the last verse you go:
You put your whole self in
You put your whole self out
You put your whole self in
Then you shake it all about
You do the Hokey Pokey
Then you turn yourself around
That's what it's all about.

People do body motions while singing this song. They put their right hand in toward a circle or out in front of them, then put it behind them for the *out* part. . and then repeat with the other parts of the body when they are sung. And when they "put their right hand in and shake it all about" the part of the body that is being sung about is "shaken all about" by the participants.


I do not know Hindi, so maybe some can translate for you.

And there is a joke about this song. It is regarding LIFE. . and people say, "What if the Hokey Pokey *IS* what it's all about?"

4 nov - Westcott läkare + Westcott bonfire+fireworks med Y.F

fredag

 

8.30. 9.20 läkaren, Caroline hämtade mig 5 över 9. Fick tabletter mot magkatarr för att se om de hjälper, så jag tog en när jag kom hem och satte på Casanova med Heath Ledger. Åt kakor till den och fick göront i magen! Känner att mensen är på G, för annars hade jag inte vart så sugen på kakorna! Nu när jag har varit så sjuk också, så har jag inte kunnat träna på gymmet, eller inte för att jag har varit hemma så mycket heller det senaste, eftersom jag varit i London, men ändå :)

 

Började göra kyrkopysselboken med.

 

Kokade ris med krossade tomater - slängde i mig det, sminkade mig, tog på mig min One Piece och stack ut. Sally hämtade mig vid 7 och så åkte vi till Westcott med Young Farmers och kollade på fyverkerier och en stor brasa.

Jag lärde mig Sam's namn (en liten göörgullig tjock pojke) och han blev jätteglad och förvånad över att jag kunde hand namn. Han var 8 år.

Kom hem och chattade lite med Danny och tog ett skönt bad! Lade mig i sängen strax innan tolv och fortsatte att se filmen Paul.

 

 


3 nov - slappisdag!

Torsdag

 

Hade ställt klockan på 11, men vaknade kl 13 av mig själv.. Hörde inte alls klockradion. Det var grått och regnigt ute och redan kl 5 var det svart på himlen.. 5 PÅ DAGEN??!! :O Detta betyder att jag får skita i att tänka på att vara där  på sena eftermiddagar när folk slutat jobbet och åka dit efter lunch istället, så att jag är hemma innan 5! Det förståss - om jag inte jobbar!

 

Blev Batman - The dark knight idag. Heath Ledger spelar jokern, så :) Tog i stort sett hela dagen att se klart den, för saker kom emellan hela tiden! Den tog slut kvart över 1 på natten :) Blev lite middag, teen mom 2, pratade med Danny Windley på facebook och msn och lite annat emellan. (Danny från 'flirtbox'. Han bor dock mååånga mil upp i London, Kingston Uppon Hill närmare bestämt..)

 

Käkade Strepsils och värmde vetekudden ett antal gånger och satte på nacken under dagen. Det var grått och svart och regnigt idag, till och med lite åskigt, eller om det bara var en stak blåst...

På kvällen kom magvärken igen, så jag tog två tabletter som jag fick av läkarna på Guildfords sjukhus. De hjälpte inte, borde kanske tagit det pulvret också, men det är äckligt och orkade inte göra det.. Skall till läkaren imorgon vid 9-tiden..


2 nov

Onsdag

 

Idag vaknade jag som vanligt lite då och då, speciellt när Madeleine och Anna var uppe, men jag gick inte upp förräns 2 minuter i 8 när Madeleine kom tillbaka från frukosten och sade att det var upp och hoppa för mig. Jag hade ju ställt telefonen på ringning kl 8, så jag hade ju inte försovit mig. Kom ändå inte in på toaletten förräns 10 minuter senare för att då gick hon in, men jag klädde på mig och packade i ordning i lugn och ro medans jag väntade och lämnade cheerleaderväskan kvar när jag gick - så att det inte skulle se konstigt ut när jag skulle gå ut - och så gick jag till Tesco för sista gången den här veckan och köpte en smörgås (med salami och mozarellaost), en juice och en banan. Mums! :D

Skulle möta de andra 9.35 vid det stora W-köpcentret på hörnet runt där vi bodde i Bayswaterområdet, så jag var där några minuter innan för att inte vara sen, men de kom inte förräns 9.50. Det gjorde inget. Då fick jag tid att äta min smörgås. Vi gick sedan till Queensway och tog the cityline (röda tuben) till Liverpool där vi sade hejdå.. Stefan köpte en biljett hem till mig, jättesnällt! :)

 

somnade två timmar när jag kom hem och vaknade strax innan Teen mom 2 började! :D

duschade

 

Nös massor och har fortfarande lock för öronen, men det släpper mycket bättre nu när jag blåser ut - däremot blir jag himla snurrig efteråt!

 

Bonde söker fru + den femte bonden Richard

Candy (Med leath hedger) på natten, somnade vid 4.. :O


1 nov

Tisdag

 

ds


31 okt

lock för öronen alla dagar

RSS 2.0