31 maj - Nursery, School, Helen, Gym

Tordag

 

Vaknade vid 3 i natt och stängde av datorn som jag hade somnat framför i sängen.. Sen vaknad jag görtrött vid 8 av väcklings alarmen...


30 maj - Sj's, Nursery farm play, Eliana + Nadia Guildford, regn

Onsdag

 

Idag kom det en dusch ute precis när jag skulle sätta mig ute 'on the green' för att läsa min nyinköpta bok 'why men marry bitches'


29 maj - Jane (no twins), Emma, Kids club, Kelly

Tisdag

 

Vi var ute efter sången idag och lekte! Eftersom Belmont hade lov, så var Eve och Alma där med, men jag försökte att leka mest med de andra, eftersom jag leker så mycket med dem annars! och Skulle ju faktiskt komma dit sen med!

 

Eve sade flera gånger att hon älskade mig! :) <3

Jag gjorde två ballerinakort till tjejerna där jag skrev att jag älskar dem och att jag kommer sakna dem!7

 

KIDS CLUB - On the farm!

 

Idag pratade jag och kelly lite och tog en kopp te. Jag gillar verkligen de pratstunderna, trots att man är lite trött!


28 maj - EYMG, Playgroup, meeting + prepare KCC (Nancy helped) sola, Kelly

Måndag

 

Vaknade tidigt av den skinande solen idag, men var ändå supertrött!


27 maj - Sideway church pentecost, Sutton David!

Söndag

 

Jag var EXHAUSTED efter att ha lekt med David


26 maj - Nadia CH fair (faith) facepainting, Box Hill, Choi babysit

Lördag

 

 


25 maj - Kelly, Nursery, Amanda Zac Sophie Mia Tarek, Nadia

Fredag

 

Kom till Kelly kl 8, men strax innan 9 ringde Melissa och frågade om jag kunde komma och jobba, för Nicola var sjuk. Jag kom dit kl 9 och jobbade till 12 och Henni var där med och några andra barn som jag normalvis inte ser..

 

Amanda frågade mig när hon lämnade Zac om jag kunde hoppa in och leka med hennes barn istället för Nicola, för hon gör normalvis det och egentligen skulle jag ju vara med Nadia, men tänkte att hon jobbar ändå lite, så det kunde vänta. Nadia skulle jobba till 5, men Amanda frågade mig om jag kunde stanna till 9 ungefär, så jag sa till Nadia att vi kunde ses efter det!


24 maj - Nursery, school, SOMMAR, Kelly

Torsdag

 

Vaknade vid 6 först av solen och sen strax efter 8 igen då jag gick upp


23 maj - EYMG, sola, Messy church

Onsdag

 

Svettades görmycket inatt, FY så varmt det var!!!

Då Jemma skulle på något viktigt möte, så hjälpte jag Sam idag med EYMG istället för SJ's och ärligt talat var jag glad över det på ett sätt, för det är roligare + att jag får lite ersättning, men man kommer inte iväg förräns 11.20 typ och hade jag vart på SJ's hade jag haft en timme till ute i det fina värdet!!! Yes, 25° varmt idag!!!


Allt är fucked up med killarna! Jag vill ha båda ena stunden och andra vill jag bara ha ena och andra stunden vill jag bara ha den andra och andra stunden vill jag inte ha någon... - och så går det runt!!!

 

Satt ute från 12-2.40 och pysslade med saker för Messy church. Gjorde mallar och klippte och klistrade!

Det var ungefär 7 barn där, men ärligt talat var det bara skönt att det itne var så många! Jag städade upp medans de pysslade också, slängde skräpet med en gång och det blev inte så kladdigt då det var ganska lätta pyssel med vik och lite lim och klipp...

 

Skypeade med Carrobarro, Nadia och snackade lite med folk på facebook som Thunberg, Veronica Eriksson och Linnéa Kastemyr..

Såg klart på 'It's a boy girl thing', men var inte sovtrött efter den dock... Var sjukt varmt i lägenheten också!


22 maj - Jane, Box Hill, boxning Freddie

Tisdag

 

Idag gick vi upp 9 och åt frukost. Camilla sminkade sig med en gång, men jag sminkade bara ögonen och ögonbrynen, för jag ville få färg i ansiktet idag då det skulle bli 23°! Vi åkte 9.40 till Jane och när det var Swing you up and swing you down, så tog jag Camilla eftersom vi båda var tomhänta då tvillingarna va bortresta. Jag kunde ringt in och sagt att det inte var någon idé att jag kom, men Camilla sa att det inte gjorde något för henne, att vi kunde åka dit och jag tänkte att vi hade ändå inget planerat för dagen, så vi åkte in.

När vi kom hem gjorde vi lite omelett och bytte om till 'gå-kläder' för varmt väder och lastade in Camillas saker och åkte till Box Hill. Vi gick upp för första backen och gick en bit till, men det var så mycket skugga, så vi sa att vi skulle gå ner igen och sätta oss på backen och sola. Vi satt en bra stund mitt på backen, men då den var så brant, så kunde man inte slappna av, för man fick spänna benen så mycket för att hålla sig kvar, så vi gick ner och hämtade en filt i bilen och satte oss på en lite planare kulle och solade.

 

Jag solade toppless till och med en stund! =D


21 maj - EYMG, meeting, BRIGHTON!!! <3 <3 <3

Måndag

 

Jag frågade Sam på vägen tillbaka vad vi kunde göra för skoj idag och hon föreslog Brighton!

Kom hem halv 1 ungefär och vi tog lite pasta och köttfärssås som var kvar och sedan stack vi till Tony och Caroline för möte. Vi nämnde att vi tänkte åka till Brighton, så det blev ett snabbt möte :D

 

När vi kom hem sminkade jag mig och bytte om på en halvtimme och fyllde några vattenflaskor och en påse morötter och kl 2 drog vi iväg!


20 maj - London stros och slappisdag!

Söndag

 

Jag vaknade upp flera gånger och drömde att Julien ville in på sitt rum och skulle iväg och jobba och jag drömde om hans tvättmedel...? Drömde även att jag var kissenödig och behövde gå på toa, men att han då skulle vakna och vilja gå in på sitt rum och jag ville sova längre, så jag låg nödig från 8 på morgonen till 12 då vi gick upp. Dumt tänke ändå med tanke på hur mycket jag druckit under natten och att jag hade mens på det, men som sagt - jag drömde ju!


19 maj - Gym, London Camilla+Nadia +/Elisabeth

Lördag

 

Vi gick upp 8.40, fixade oss och åt havregrynsgröt. Kl 9.30 var vi nästan klara för att gå, för vi skulle boxas med Freddie kl 10, men då smsade han att han hade e klient, så vi skulle köra 10.30 istället. Vi åkte en stund innan 10 och hamnade i köer, så det tog ungefär 20 minuter till gymmet. 10.20 körde vi crosstrainer för att värma upp och halv kom Freddie som planerat, men han sa en dålig nyhet ändå.. Eller asså han sa att studion var upptagen, så vi skulle köra i ringen på gymmet, men det protesterade både jag och Camilla över och jag sa att nej, då blir det inget :) Vi får ta det en annan gång istället sade jag och så körde vi en halvtimme med cross och jag sprang med. Sedan stretchade jag lite medans Camilla typ tittade på och så drog vi igång med styrketräningen. Jag körde ett set mer än henne på nästan allt, men jag har ju tränat mer också!

 

Sedan åkte vi och handlade lite mat och fick en biljett av en snäll kvinna, så vi handlade effektivt på 25 minuter! Det är ju så störande att om man skall in och handla som tar en halvtimme med köer och så, så måste man ändå betala för en timme! I Sverige betalar man för minutrar - MYCKET bättre!

 

Jag hoppade in i duschen när vi kom hem och Camilla startade med maten. Det blev pasta med köttfärssås. Jag hade ju en god tomatsås och vi hade köpt tacokrydda med, det blir ju såå mycket godare då!


18 maj - Camilla Guildford + Dorking pub

Fredag

 

Vi vaknade gott vid 9-tiden och jag fick min mens....! (Då jag har tagit en medicin de senaste 7 kvällarna, så var det klumpigt blod och jag först rädd, men tänkte att det är nog ingen fara!)

Camilla vaknade vid 10 och vi läste lite sexnoveller. Jag skrev faktiskt en för några dagar sedan, så jag läste upp den för henne också och hon tyckte den var asbra! ;) WOHOOO

 

Vi segade oss gött på morgonen, kokade ägg och rostade en macka + gjorde havregrynsgröt. Som alla mina andra kompisar när de kommer hit, så har de 1 kg socker i sin gröt, men det är helt ok för dem, men jag skulle själv INTE kunna ha det! De har även 20 kg salt på maten (Camilla tog det igår), men det är deras hjärtan och inte mitt.

 

Jag segade väl mig mest, ok jag erkänner, men jag KAN verkligen inte stressa mig till att komma iväg...! Som igår kom jag till gymmet 2 timmar senare än jag hade tänkt mig, men det var okej.. Dock när ajg väl var där, så hade jag gärna tränat mer, men aja...! :)

 

 

Guildford

Vi åkte in strax innan 2, var där kvart över och tog Halifax först då jag fick löst in två checkar för mat + annat för Kids Club sist.. Vi gick in på the Frisry Center och stoppades av en kille som jobbade med naglar. Han visade oss en sån där go nagelfil som gör naglarna blanka och fina, men även ett görnajs salt som gjorde händerna såååå babymjuka + SUPERRENA! Jag hade tvättat händerna innan vi åkte till Guldford, men när vi tvättade händerna med saltet där, så blev vattnet ändå en aning grått... Döda hudceller! MMMM, mysigt!

Sedan blev det PRIMARK, men Camilla gillade den typ inte. Hon köpte en pyjamas och lite godis + engelska trosor och jag köpte ett linne för 18 kr på rean! ;) awesome..! Därefter blev det Costa med kaffe, muffins, banancake som vi delade på och Milla tog en strawberry shake och vi planerade veckan lite vad vi ville göra och pratade lite allmänt bara. Sedan blev det Ann Summers där jag köpte ett par knipkulor faktiskt, vilket läkare har sakt är bra för när man skall föda barn! Så jag köpte en för £10 och tänkte att man kan testa lixom! Hoppas att de inte fastnar bara, haha!

Vi kollade lite runt på annat med.. Just ja, Holland and Barret blev det innan nagelmannen där jag köpte torkad frukt! ;)

 

Vi åkte hem kvart över fem och jag bloggade lite + smsade med Freddie om en nice pub i Dorking och frågade även vad han skulle göra imorgon, för vi har tänkt lite på kostnader för att sova i London och gå ut och det kostar ganska mycket för mig då jag inte har pengar lixom, eftersom jaginte vet om jag skall stanna i England, eller om jag behöver pengarna till Australien lixom... Anyways...

 

Jag hade lite gasig mage idag med på grund av mensen och kaffet, men det har inte vart så farligt! Lite värk, men men.. Jag börjar bli van nu, fan hatar mensen!!!

 


17 maj - Nursery, Owls art, Gym run+Freddie, Camilla kom!

Torsdag


Läskigt, men inatt, så drömde jag att jag var hos Tommy och hjälpte han och Marcus att förbereda inför Bulgarien! Jag gjorde en skylt som de skulle sätta upp i bussen på väg till flyget, minns inte helt var det stod, men 'på väg.. (och nåt görroligt)' och Tommy var redan brun, för han hade typ vart i Spanien innan eller nåt.. FUSKIS! Och de skulle va borta i 2 hela veckor och sen skulle Tommy komma på min födelsedag GÖRBRUN! :O Men jag längtade ändå!!! ;)

Inatt var mamma med i min andra dröm, lite störande var det hon gjorde, men ändå. Vi satt vid ett stort bord någonstans och hon satte på en fläkt på full fart över oss, som blåste rakt in i mitt öga och inte i någon annans.. Det var nån lukt som hon ville blåsa bort, men det gjorde ont i mitt öga, för ögonfransarna blåste typ in.. hur som helst, vaknade kvart över 8, fortfarande ont i ögonen, men gick ändå upp!

 

Jeremy skrev igår halv 12: What's up? That sounds serious! x

sen skrev han kl 12: I'm scared now gorgeous! x
Jag vill inte att han skall vara rädd för ingenting, det är taskigt,
men jag vill inte säga något på sms, utan vill fråga honom face to face..

men borde kanske skriva nåt ändå eller?

 

Dagis och skola

Jag kom till dagiset 20 över, snackade med Melissa om att jag var lite osäker på hur det skulle bli till hösten och hon sa att det varhelt ok och att jag kan låta henne veta när jag vet lixom, för hon skulle antagligen inte hitta någon förräns i Augusti, så det var lugnt sade hon och hon förstod mig! Lille Kai fyllde år idag, så han hade med sig några minimuffins/bakelser, så alla fick en var.

Jag gick hem 12.20 efter att ha pratat lite på slutet ute vid lekstunden om min situation och de hjälpte mig att tänka på om de visste någon familj eller så.

 

När jag var hemma, så tog jag lite Chicken fry och en macka och förberedde några till ''rattar'' till EYMG och gav till Sam när jag kom till skolan kl 1. Vi gjorde mer tryck idag i bild-klassen med Mrs (Jess) Brown och Coral. Jag hade jätteont i ryggen, men det var lugnt.. Barnen är sååååå söta och alla slängde sig över mig som vanligt när jag kom och omfamnade mig! AAAAAW!!!!

 

Jag gick hem strax efter 3, kollade mer mail och kokade bandspaghetti (vanlig vit+spenatpasta) och förberedde mig för gymmet vid 5 och kom dit vid 6 pga den låååånga trafiken!

Jag hade pannband och långärmad tunn tröja ochhög tofs + mobil+headset och började min ''gymtid'' med att springa tre varv runt kvarteret. Freddie såg mig snabbt innan när jag fyllde på min vattenflaska, så vi hejade med en ''nick''. Jag sprang i 20 minuter, sedan kom jag in och stretchade lite och gjorde armhävningar när jag stod på händer. En tjej sa då till mig

- Wow, vilket partytrick!

- Haha, ah, fast hade jag vart på ett party, så skulle jag inte haft någon balans, haha.

 

Jag körde även armhävningar på maskinen vid ''biffiga killarna'' och ''spretiga håret med keps'' var där + Freddie.. Sen gav jag Freddie massage i 15 minuter och skyndade mig till Gatwick för att hämta upp Camilla!

 

Vi åkte snabbt till gymmet för jag höll på att kissa på mig (drack konstant från bilen till gymmet tills jag hämtade Camilla), men Freddie hade en klient, så han kunde inte komma och hälsa, men vi åkte hem och åt lite mat och myste istället med svenskt godis (gott och blandat + bilar) och popcorn till filmen Charlie St Cloud. Camilla somnade dock efter typ en kvart, men jag såg en timme till och somnade kvart över 12.


16 maj - SJ's, prat med Caroline Sack

Onsdag

 

Idag när jag vaknade 8.15 kände jag bara för att smsa Tony och säga att jag inte alls mår bra, men jag tänkte att ne, det är bara 1½ timme, så jag gick upp, klädde på mig, gjorde gröt, tog en snicker för att få lite extra energi, två morötter och gick till SJ's kl 9.

 

När jag kom till SJ's, så kändes det jättekonstigt att vara där.. Ingen av de unga mammorna som kommer till Janes grupp var där, jag sa hej till alla och log, men fick bara något enstaka tillbaka.. Jag gick ut till the vestery en stund och bara stirrade i craft/lekskåpet och sen gick jag ut igen. Frågade om de ville ha något mer, påfyllning eller så, men ingen ville ha, så då satte jag mig ner.

Jag tänkte på allt med alla Au Pairfamiljer och så.. Tänkte lite på Jeremy med, men inte så mycket. De pratade om förhållanden, nu har TOny barn Thom även fått en flickvän, han är 33 år och detta är hans första riktiga förhållande och kan man tänka sig - en till lärare så klart! Alla barnen är lärare, deras män och kvinnor också!! Ganska roligt! Ännu roligare blev det när Thoms flickvän är precis som hans tvilling Cheska.. Hur som helst, jag stirrade mest ner i bordet och tänkte hela tiden på mina beslut som jag måste ta!!!

Vi ställde in allt i diskmaskinen för en gångs skull efteråt och chattade lite i köket. Mad kom efter en stund in på SJ's.

 

När vi gick ut, så pratade jag lite med Caroline om mina beslut och hur svårt jag har att bestämma mig och så..! Ju mer jag pratar om det, desto mer snurrig och stressad blir jag kring det!


15 maj - Fix, Jane, Emma, gym Freddie

Tisdag

 

Idag vaknade jag kl 8 av mig själv! Jag hade drömt om gymnastik inatt, att jag sprang och gjorde tresteg hjulning och att jag hade så mycket fart att jag gjorde en hjulning med skruv direkt efter också.. KONSTIGT! Mina armar var slöa också, så varje gång jag skulle göra min första hjulning, så vek sig mina armar lite och det var därför den andra blev lite skruvad, bokstavligt talat!

 

Jag duschade, diskade och bloggade lite för helgen som varit och så tog jag på mig och skyndade mig till Jane 9.40!

 

Idag fick jag lilla Ben, istället för Elliot och han var så go! Han klängde fast sig vid mig hela tiden under sångstunden och log och skrattade och pratade (bebisspråk/dadada). Clarence kom också idag med sin mamma (de där suuuuupersmaka familjen med supersmalt, avlångt ansikte och mamman och hennes stora pojke är görbruna..)

 

Eve sa flera gånger att hon älskade mig, Alma ville mest at jag skulle gå därifrån, hon har blivit ganska tyken och skrikig de senaste veckorna!

Carlos skulle inte komma hem förräns sent idag, så jag stannade ända till kvart i 7 och hjälpte till att bada tjejerna. Jag åt inte mat idag, för jag tänkte att jag skulle dragis strax efter 5, men Emma frågade sen om jag kunde stanna då..

Jag handlade lite när jag kom till Dorking, ny mix för min nya favoriträtt och lite annat som actimel, bröd, (fanns inte mina billiga morötter) och faktiskt två paket snickers, för det var paketpris 2 för £3 och jag tänkte att det kan vara gott någon gång sådär...!

 

Jag kom till gymmet vid 8, bytte om och fixade mig och sprang direkt när jag kom in till gymsalen 20.10. Jag sprang ganska fort, 2 km på 12 minuter, i hög uppförsbacke de två sista minutrarna och sen dog jag nästan! Hejade på Freddie och s körde jag roddmaskinen i 5 minuter innan jag stretchade lite. Körde miniarmhävningar närjag stod i handstående och sedan körde jag på maskinerna. Det kändes görkonstigt idag, allting! Jag var där ända till slutet och körde Freddie hem då med.

 

Skrev det här till Carro när jag kom hem:

jag vill ha Freddie! Han va på gymmet idag och allt kändes som vanligt.. då vi sågs lixom..
jag körde hem honom idag som förr med.. och jag ville bara kyssa honom..
men tog i hand och han sa 'peace' (tönt, haha)
Han luktar så himla gott med, han luktar goa minnen!
han sa att det var fint att se mig igen! :) och tackade flera gånger för skjutsen! Jag sa att jag var lite snurrig i huvudet och då sa han att han hade apspirin hemma som han kunde hämta, men jag sa att det var lugnt :)

FUCK FUCK FUCK, nu behöver jag VERKLGIEN träffa Jeremy, så att jag tänker på honom istället typ.. Fan kan inte Jeremy ta snacket nu. Jag behöver veta om det bara är sex mellan oss eller om han känner nåt, för helt ärligt, annars har inte jag lust att spendera mer pengar på honom!


14 maj - EYMG, Play group, film/sova

Måndag

 

Idag vaknade jag vid 8 och Sam hade smsat att hon och Carolyn skulle komma till mig 8.50. Jag tog det lugnt på morgonen, kollade mailen och så och åt gröt och en morot! Då mina Actimel varit slut några dagar, så blev det ingen idag heller, men det gjorde inte så mycket.

 

Jag tog med mina fina rattar som jag gjort under helgen och körde oss ner till Belmont school och EYMG. Natalia och hennes mamma var där först som vanligt och som tur var kom det tre, fyra andra barn några minuter innan start! Avril spelade piano idag.

Sam använde inte mina båtar som jag hade vikt, utan hon körde 'row row row your boat' med att hålla sitt barn i armarna och ''ro'' istället. Det gjorde inte så mycket, jag hade ganska roligt när jag vek båtarna ändå, så!


13 maj - Sunday school med Bex

Söndag

 

Det var så fint väder idag och jag kände för att klä upp mig lite somrigare, så jag duschade och rakade benen och tog på mig min persikaorangea klänning och min persokarosa sommarjacka!

 

När jag kom till the JV hall, så var den låst, jag sprang då upp för att hämta nyckeln och fick FEL nyckel av en dam, så gick upp igen och när jag väl kom in, så var det TOMT! Stolarna och borden som jag ställt fram igår fanns inte framme och när jag öppnade skåprummet där allt finns, så var det också tomt! VA FAN!

 

Jag hade ju frågat Tony dagen innan om någon skulle vara där, men NEJ hade han sagt då! Sådant här stör mig så himla mycket! Jag gick då upp och blev sen för allt felande och frågade Bex om vi alla kunde vara där uppe, eftersom jag inte ville att barnen skulle sitta på golvet och göra allt - och inte jag heller ju..

 

Helen Simkins tyckte ändå att vi skulle gå ner, det såg man på hennes ansiktsuttryck med, men jag hade sagt att vi skulle vara uppe nu och det har ju funkat förut innan jag kom, så varför inte nu.. Visst, det var ganska crowded, men det gick! De stora barnen fick ha en hög stol som ett bord.


12 maj - Fågelskrämmor, Ellie/Rosie/Tony au pair?

Lördag

 

Idag vaknade jag 10.30, tog en dusch och åt gröt och stack till coldharbour för att göra fågelskrämmor med barnen. Jag kom ungefär 11.10 och möttes av Tony som faktiskt kom sadmtidigt.

Mad frågade mig om jag hade kamera på mobilen, så jag gick ut i bilen för att hämta den i väskan och då kom Ellie (Rosies mamma) fram till mig och frågade om jag vad tjejen som sökte en Au Pair-familj. Det var jag, så vi bestämde att vi skulle byta nummer lite senare!

 

Vi gjorde fågelskrämmor, först band vi ihop två pinnar till ett kors, sedan klädde vi på dem kläder och fyllde dem med hö. Huvud gjorde de av påsar med hö innuti och sa att de kunde göra ett ansikte av någon tygbit hemma och sötta över med en hatt och scarf sedan! Sälv tyckte jag väl att man kunde kommit på en bättre grej till ett huvud! Varför inte bara binda höet med tråd...? Hur som helst, så efter fågelskrämmorna, så fixade jag i ordning stolar och bord till morgondagens söndagsskola och sedan följde jag efter Ellie hem för att kika på hur de bodde och så!

 

Hennes föräldrar var där och de hade även tre hundar. Ellie hade några hästar med och det var väl mest därför som de behövde mig, för hon behöver vara mycket med hästarna och lämnar då Rosie själv i hemmet och då blir det ofta väldigt stökigt!!! Rosie är en väldigt sprallig tjej!!!

 


11 maj - Nadia GUM, sov 17,5 timmar

Fredag

 

Jag åkte från nadia kvart i 3 och vad hemma en halvtimme senare. Klockan 4 gick jag och lade mig, för jag var så fruktsansvärt trött och vaknade kl 11 på kvällen sedan. Var vaken i en timme, men somnade gott igen sedan ända till lördag kl 10.30...! Sov 17,5 timmar totalt! :O


10 maj -

Torsdag

 

g


9 maj -

Onsdag

 

Idag drömde jag om BEBISAR igen....!!!


8 maj -

Tisdag

 

 


7 maj (Bank Holiday)- London Henke Brosché, Jeremy date S&W Box Hill

Måndag

 

Idag när jag vaknade trodde jag att jag hade försovit mig!!! :O ...vilket jag i och för dig hade lite, eftersom jag skulle gått till gymmet på morgonen, men jag var så himla trött, så skippade det idag! Jag vaknade kvart i 8 istället och gick upp och fixade mig och åt gröt, städade upp lite och gjorde två syltmackor att ha med till London och självklart lite morötter! Blä, syltmackor tänker då jag och kanske du som läser också, men jag hade inget annat. Hur som helst, så åkte jag till Dorking 9.20 och när jag kom dit var det nästan tomt på parkeringen. Ett anant plus var att det bara kostade £1 för en hel dag då det var Bank Holiday. Dock betalade jag £15 för tåget istället för £11.80 som det bara skulle varit om jag åkt till Victoria, men jag fick Waterlootåget istället. Jag orkadeinte diskutera med henne, så jag tog det och hoppade på Waterlootåget 9.35.

 

Jag tog tunnelbanan till Holborn där jag träffade Henrik Brosché som var i London. Vi hade bestämt att ta en lunch medans han vänner gick på Brittish museum. Det var jättetrevligt att få träffa honom igen, han är så himla go!!! Det känns så himla roligt att man kan träffa sina gamla ledare så där, fast nu är jag ju vuxen, så det blir en helt annan relation! Vi tog en promenix till ett ställe som hans vänner rekommenderat, IN L..... hette det. GÖRPROPPAT med folk, men vi var så varma efter promenaden, så satt gärna ute och då fick vi bord direkt istället för att behöva vänta. Vi tog en smörgås som hette BERT, vilket var med bacon, stekt ägg och grönsaker, men jag tog självklart utan bacon! Jag tog även en kaffe med soyamjölk och han tog en lager! Det började regna efter en stund, men det var inte så farligt då vi hade ett litet tak över oss. Dock satt jag på kanten och fick lite på ryggen och nacken, men det var så lite, så ingen fara! Jag är inte rädd att bli blöt och jag skulle ändå duscha när jag kom hem innan jag skulle träffa Jeremy

 

Vi träffades från 11-12.30, då gick vi till tunnelbanans röda linje och jag hoppade av vid Marble Arch, medans han fortsatte till sina vänner. Kramades och sedan sa vi att vi hörs snart och ses i Sverige nästa gång! :)

 

Jag gick så klart på Oxford Street i affärer och då det regnade, så tog jag Primark först, för att söka skydd snabbast egentligen. Tänkte inte köpa så mycket, men det blev lite i alla fall! Var där från 1 och i säkert lite mer än två timmar! Det var så sjukt mycket folk där, mer än vanligt vid provrummen, så jag provade nästan allt framför en stor spegel istället och sedan stod jag i kö för leggins och underkläderna! Kön var ungefär en halvtimme lång, men självklart gör man ju det bästa av situationen då! Jag tog upp ett papper och började skriva ner söta och speciella sms från Jeremy, Freddie och ett gulligt från Carrobarro! <3 Några ''bevis''-sms, några söta, några porriga, några speciella.. Jag hade alltid ett jack framför mig och den som stod framför, så att folk kunde komma förbi!

 

 


6 maj -

Söndag

 

Vaknade trött kvart i 10, men gick upp ändå! Nadia och Toby låg vakna och snackade lite.


5 maj - Guildford x2 Au Pairer!

Lördag

 

Wetherspoons var riktigt najs, önskade att vi inte gick därifrån to be honest!

Legion:

Äckliga människor där som tar på en, personalen är otrevlig, toaletterna äckliga, ingen tvål och när jag ber dem fixa det så säger dem och? inget vi kan göra!
handfatet var igentäppt av papper och det rann vatten, så det ble nästan översvämmning ju
allt var bara äckligt där...


4 maj - Barndag: Cindy (Max) Frostick, Kelly, Emma Moreno

Fredag

 

Idag vaknade jag kvart över 8, men fick inte upp förräns halv 9. Kollade mailen och gjorde gröt och slängde på mig rena bekväma kläder och gick till puben 8.50. Väntade på Cindy, Max och Leo i ungefär fem minuter bara, sedan körde vi Leo till playgroup och när vi kom hem lekte jag med Max i några timmar.

Vi lekte med tågbanan och en rolig grej som vi byggde upp och när man stoppade i små kulor, så åkte dem igenom. Jag skulle nog bäst beskriva det som en riktigt häftig ruschkana på ett äventyrspalats!

Vi gick ut på en promenad också i en halvtimme ungefär, men Max ville INTE sitta i barnvagnen (pushchair), utan ville gå eller att jag skulle bära honom (speciellt i uppförsbackarna så klart! Det var lugnt för mig, det var bara jobbigt att styra vagnen samtidigt...

 

Cindy körde hem mig vid 12 och då tog jag en till titt på mailen och hade redan fått svar från Lillian och allt ser jättebra ut!!! Tänker ändå på Kelly också, men jag tror att dels tre barn kan bli mycket, men för att vara ärlig, så är det speciellt hennes barn som kan bli lite mycket.. Pojkarna gillar inte mig så mycket, mindre lyssnar de på mig i alla fall och Anna är jättesvår att leka och hålla då hon gråter så fort som släpper mamma. Det är inte bara mig asså, utan hon vill alltid vara med mamma!

 

Jag åt två mackor med sylt på faktiskt + lite ärtor och majs, så att jag skulle stå mig. 12.30 åkte jag till Kelly och Juliet var där med hela skaran. Jag tvättade, hängde upp tvätt och städade i garderoberna (ALLA) och dammsög hela huset och moppade i köket! Jag sa att jag skulle stanna till 16.30, men hade bara köket kvar och det var så klibbigt, så tänkte att eftersom Kelly för det första ändå adderade på £5 för att vara snäll, så stannade jag en extra timme för att vara snäll.

 

Ännu en gång, så kunde jag inte låsa dörren och jag vet inte varför det inte går. Inte bakdörren heller... :S Måste kolla med Kelly nästa gång jag är där!

 

Jag gjorde grönsakssoppa med en rostad macka till och kvart över 7 åkte jag till Emma för att vara barnvakt! Mötte Carlos föräldrar där med som de gick ut och åt med.

Jag såg 'New Teen mom 2', samt 16 year and pregnant och det fick mig att tänka igenom massa saker! Ah, det ÄR jobbigt med barn, MEN så underbart ändå ju! Det är så himla häftigt att två människor kan skapa ett liv så där!!! Åt två mackor, lite nötter, två frukter och mina morötter. Jag var sugen på nåt hela tiden, trots att jag egentligen var mätt! Drack två koppar te också, men hade samma tepåse då det gröna tet började ta slut.

Jeremy smsade och sa att han var excited about tomorrow! :) Så det kändes ju skönt att höra! ;)

 

De kom hem halv 11, så det blev 3 timmar och £18 rikare. £5 i timmen, men hon lade nog till 3 för bensin, eller att det var så sent, men hur som helst är det bra! :) Egentligen, så gör jag ju ingenting.. Kollade ju bara på TV och hade roligare än om jag var hemma! Hade hon bott här vid mig, så hade jag nog inte ens tagit betalt, utan gjort henne en tjänst! Men jag skall göra det en kväll! :) Eller bara gå dit och leka med barnen också en vanlig dag! För att jag gillar dem så klart! :)

 

Emma och Louise skrev två fina referenser till Lillian med om mig och det gjorde mig så glad! ^^)


3 maj - Nursery

Torsdag

 

Vaknade 7.15 av mig själv idag, men var lite trött och tänkte att alarmet går på om en kvart, så kunde lika gärna sova liiiite till. Vaknade två gånger innan det, så jag gick upp och fixade mig ändå!


2 maj - SJ's, tattoo, Lillian/Desmond/David SUTTON AU PAIR?! Kärleksdag

Måndag

 

Bla

 

Skrev brev till mamma på slutet av dagen med. Jag hade ju köpt ett par trosor när jag var med Johanna Martinsen i helgen, så de stoppade jag också ner i kuvertet och satte på en 'by air mail'-lapp på, men väntade med frimärkena eftersom jag inte vet hur mycket det väger. Jag får åka in till postkontoret någon dag snart och kolla! Borde ta den i Westcott faktiskt, då behöver jag inte åka så långt om jag bara skall dit på dagen, + att jag behöver inte betala parkering. Dessutom säger folk här runt om kring att den är bättre då det är en mindre och de är tydligen trevligare också! Sen går det nog snabbare med då det antagligen inte är så mycket folk där.

 

Jag chattade lite med folk på fb på kvällen, bland annat Emil Timberg och Patrik Thunberg. Görgoa killar faktiskt, önska jag förstått det innan. Vänner förståss, inget mer! Däremot, så är ju Patrik så sjukt snygg nu! För några år sedan var han bara en liten smal tönt med ingen stil alls, men nu är han vältränad, brun och görsexig! Dock lite fjortis och så när det gäller att ta bilder, men det är inte hela världen...


1 maj -

Tisdag

 

bla

 

Eve sa att hon aldrig ville att jag skulle gå och att hon älskar att leka med mig. NAAAAAAAAW!!!!! <3


30 april - EYMG

Måndag

 

Sam smsade mig igår om hon skulle hämta mig idag, men jag var rädd att jag skulle försova mig, så jag väntade tills idag med att svara. Jag vaknade 8, så det var hellugnt, så jag smsade tillbaka och sa att jag gärna åker med dem, så hon hämtade mig vid grindarna strax innan 9!

 


29 april - Abinger church,

Söndag

 

Vaknade vid 8 idag och tog det lugnt och fixade mig hemma. Kvart över 10 gick jag till kyrkan och klippte ut 4 masker ut lite hårt papper, för barnen skulle göra fina maskeradmasker (sådana som man har för ögonen bara). Kate kom och en liten kille som var ca 2 år, samt hans lillebror som var 1+-. Vi målade maskerna, satte på fjädrar, klisterhjärtan och stjärnor! Görfina! Sen tejpade jag på ett sugrör på sidan, så att man kunde hålla i masken - istället för ett band runt huvudet. Vi hade görroligt, men på slutet tog vi bara fram leksakerna och hade roligt!

 

När jag skulle gå hem, så pratade jag lite med Angela och hon förstod mig när jag berättade att det hade varit svårt att träffa folk i min ålder, speciellt i början, så hon sa att hon gärna skulle maila guildfords cathedrals ungdomsledare och att de skulle föra vidare att jag ville träffas! Hon mailade mig lite senare på dagen och skrev ett jättefint mail till dem som hon vidarebefodrade till mig. Hon pratade gott om mig och förklarade att jag har små 3 åringsvänner här, men de pratar ju inte lika mycket som en 20 årig tjej...


28 april -

Lördag

 

Bla


27 april -

Fredag

 

Bla


26 april -

Torsdag

 

Bla


25 april -

Onsdag

 

Bla


24 april -

Tisdag

 

Bla


23 april -

Måndag

 

Bla


RSS 2.0