30 okt - Filipstad hälsade på!!!

Söndag!

 

Femte söndagen i månaden!


29 okt - STRESSIG DAG! (Bön, förberedelser, shopping, gym, bangers and mash, städning)

Lördag

 

Vaknade 9.30 idag, för jag förstod inte att jag var tvungen att gå upp när väckarklockan ringde.. Var jättesnuvis och torr i näsan och halsen.. :/

Morning prayer - flytta bord, sedan bön. Vi kom därifrån vid kvart över 11. Hämtade Collin (fick vänta ca 5 min), kom till Dorking kvart i 12 för att handla, kom därifrån halv 1, åkte till Coldharbour och flyttade runt alla kyrkbänkarna och kom hem 13.20, så då gjorde jag spagettisoppa. Slängde in sovlakanen också, så att jag får det extra gott inatt och fint till imorgon när Filipstadsgänger kommer!


Öppnade lite fönster i sovrummet och nere i hallen för att fåin lite frisk luft. Jag har ventiler över varje fönster, men det är spindlar och flugor där och de vill jag inte ha in, men jag kan inte vakta, så det är lika bra att öppna hela fönstret, för då kommer det in luft snabbare.

 

Tog en snabbdusch vid 2 och sedan tog jag på mig träningskläderna.

Klockan var kvart över två innan jag hann smälta maten. Det blir en riktig stressdag idag! Har räknat fram om jag verkligen hinner gymma idag, men har tänkt så här tillslut:

 

14.15-14.45: cykla

14.45-16.15: gymma

16.15-17.15: cykla hem

17.15-18: duscha och fixa mig

(vilket blev framskjutet...)

 

00.43: Jag städar just nu, kom hem från jobbet för en timme sedan (där vi hade lite fest i kyrkan och ännu mer städ på slutet). Är dödstrött, har varit igång hela dagen idag! Först jobbat från 9.30-13.30. 14.30 stack jag till gymmet och kom hem 17.45. 18.30-18.40 gick jag till puben för at boka bord (fick ett utomhus i alla fall). 18.40-23.30 jobbade jag igen och nu kör jag på som en galning hemma.. Känner dock att jag behöver nana NU, för min halv och näsa är inte alls bra.. :( Kan knappt svälja.. :( Vet att jag inte borde ha gått till gymmet idag, men jag kände att eftersom jag inte skulle ha tid att dra dit förräns på onsdag, så tänkte jag att jag kan vila de dagarna istället! :)

 

Kedjan hoppade påväg till Dorking också..På gymmet var en kille i typ min ålder +/- som bara hade muskler och skinn. Jag skulle tagit honom som en datanörd om han hade haft kläder på sig, men han var nästan lite porrig när han tränade häcken av sig på gymmet! När jag skulle gå hem från gymet, så snackade jag lite med rödtott, som jag sedan frågade vad han hette och han svarade Andy.

 

Gjorde lite soppa med palsternacka, morot och lök halv 1 för att bli lite piggare och för att skona halsen lite, men det hjälpte inte så mycket.. (Smygtog även en kaka eller två)

Blev klar halv 2 (Skall ställa tillbaka klockan en timme inatt, så får sova en timme till i alla fall! :D SKÖNT!

Enda som är kvar att göra är att packa klart (packade det mesta idag) och att dammsuga, men det hinner jag förhoppningsvis på morgonen! Måste duscha då med, så att håret håller sig :)

Tony skall hämta mig 8.50, så räcker att jag går upp kl 8 :)

 

Förresten, bangers är korven (för att om man värmer den för länge, så säger den *BANG* :) Och mash är det som jag trodde - potatismos! :) Jag åt lite av äckliga soyakorvar.. Smakade som gris, så kunde inte äta. De var friterade också, så ne :) Potatismoset hade ju mjölk i sig (tänkte ju inte jag på), men ärtorna var i alla fall goda! :)


28 okt - Cyklade till Dorking gym

Fredag

 

Vaknade vid 10.30 idag av mig själv och såg klart Tummelisa. Det är inte något stort barndomsminne för mig, för jag har bara sett den kanske tre gånger (med denna), men den är ändå bra och den har en jättebra sång som jag adderade till Disneylistan idag också (Du kan flyga fri).. Inte för att Tummelisa är Disney, men ändå.. Gjorde även lite havregrynsgröt med russin, kokos och banan i som jag åt till filmen.

 

Vid två gjorde jag spagettisoppa och duschade när det kokade. Var ute på nätet lite när jag åt och bloggade bland annat.

15.55 kom jag iväg på cykeln och var framme 25 min senare. Gymmade till 17.35. En riiiktig pudding som jobbar där som personlig tränare kollade på mig idag igen (för några veckor sedan gjorde han också det, men har inte sett honom sedan dess) och när jag körde armar/skulderblad utanför kupén/gymreceptionen, så stt han också där och gick ut och började prata med mig.

Han frågade vad min tatuering på armen var och jag visade. 'Aha, en döskalle - cool, sa han då. Han sa även att han såg min på ryggen och tyckte de var fina och frågade vart jag hade gjort dem. 'I Sverige', svarade jag då och då frågade han om jag var därifrån, vilket nog alla vet vad jag svarade på den frågan. :) Sen frågade han hur länge jag hade bott här, så sa jag två månader och sedan frågade han varför jag flyttade hit och då sa jag för jobbet och han frågade 'med vad' och jag svarade 'som ungdomsledare i Abinger Common'. Sedan frågade han om jag körde till gymmet, men 'nope, jag cyklar', svarade jag då. Hans min var :O och så klappade han händerna och sa att jag var väldigt duktig; bättre än honom!

Hihi :$ Sedan sade han att han inte skulle störa mer och jag svarade Tack.. Jag kunde väl ha sagt att det inte gjorde någonting.. Jaja, lätt att vara efterklok, hoppas att han vill störa mig någon annan gång ändå.. ;)

När jag gick för att stretcha kvart över 5, så körde jag på riktigt hårt med spagaten och jag kom ner, fast det kändes! Höll en 8kg's boll över mig för att hjälpa till lite också. När jag körde mina stretchar, så såg han det och gav en flirtblick ;)

 

Köpte en egg sandwich på saintsburys och kom iväg på cykeln därifrån 17.50. Jag blev påkörd av en idiotbil som bara körde när det var ett övergångsställe. Han hade stannat för att det var en korsning, men körde bara för att det var fritt med BILAR, men inte med människor som skall korsa gatan!! IDIOT!!

Det regnade lite på vägen hem, men som tur var hade jag min regnjacka. Solen gick ner vid halv 7, så halva vägen hem cyklade jag i mörkret och några idioter hade på helljuset när de mötte mig, så när de åkte förbi, så kändes det som att jag var blind, för det blev ju helt kolsvart!

 

Kom hem på 55 min och kokade två ägg, rostade en fibermacka och tog spenatblat och en tomat till det. Var inte alls hungrig när jag kom hem, men åt för att få i mig lite protein, järn och vitaminer efter träningen. :)

Jag äter mindre, jag äter nästan inget fett eller socker, isåfall naturliga (förutom snickers ibland för att snabbt få energi), men jag har till och med gått upp! :O Min mage är plattare, så är detta för att jag har fått mer muskler? Hope so.. För mig är kroppsformen viktigare än vikten, MEN skulle behöva gå ner ändå..

 

HANDLA...?

Smsade Tony strax innan 7 och sade att jag var hemma och även att jag hade ett brev jag ville fråga om, men han svarade inte, så jag ringde 20 min senare, men inget svar då heller.. Brevet fick jag igår och det var en enkät om alkoholvanor och det stod att eftersom jag hade ansökt om en operation sen april 2011, så skulle jag fylla i den.. Det konstiga är dock att jag inte alls har ansökt om det!

Frågade om vi kunde gå och handla igår, men så sa han att vi kunde göra det idag istället, för han svarade inte förräns två timmar senare, men då sade han att det var för sent att åka. Däremot sa han att vi kunde handla idag fredag i stället. Idag smsade han kvart i 8 och sade att jag skulle ta med mig brevet imorgon till morgonbönen, så han har väl glömt att vi bestämde att vi skulle gå och handla idag..? Jag svarade okej och frågade om vi kunde handla imorgon istället då..

Eftersom det blir framskjutet så mycket, så får jag även mindre pengar, för det blir inte £40 i veckan längre, utan nu går det £40 på 1,5 vecka..

Han svarade i alla fall 'yes' när jag frågade om vi kunde åka och handöa imorgon.

 

Tittade på lite Futurama medans jag åt, för det fanns absolut ingenting annat på TV och internet var inte så lockande halv 8 på kvällen.. Däremot en stund senare, så började jag chatta med Anders Olsson (från Filipstad), så det var roligare än Futurama! :D

Blir nog lite Saw senare om inget annat lockar :) Blev lite 'You've been framed' (roliga klipp) på TV, men kl 10 lade jag mig och chattade lite med folk. Lite mer med Anders Olsson, samt med Sebastian Edgren och Sebastian Gunnesson.

 

Kvart över 11 satte jag på Saw 3 :) Har tankat hem alla 7 nu (har inte sett 7an, men får köra de i tur och ordning, för ibland blir det ju 'aha-upplevelser' när man kan lekarna i de andra filmerna ;) Har sett ettan så många gånger och tvåan såg jag för någon månad sedan, så därför skyndar jag på det lite nu. Såg 5an på bio med Andreas Lundström när vi var tillsammans och 6an med Angelica Sjöstrand. Minns att jag såg tvåan först av de alla i alla fall - med Mathilda Svandal hos (minns inte vad han heter) som bodde vid Lollipop då. När vi sett tvåan tyckte vi den var så bra, så vi ville se ettan också :) Har älskat Saw sedan dess!


27 okt - cyklade till Dorking gym

Torsdag


Vaknade vid 10 av mig själv och vid 11 ringde Helen mig,för jag hade bett om att få prata med henne igår. Jag berättade om det som hade hänt och frågade hur jag skulle ha gjort och hon sa att a, jag skulle nog sagt till Caroline i första taget..

 

Skrev ett meddelande till Hannah igår och ett till idag om att jag kunde ha sagt till hennes mamma, men att jag valde att inte göra det, för jag ville inte att hon skulle få problem. Jag sade däremot att om det händer igen, så kommer jag berätta. Hon var tacksam över det när hon svarade idag och bad om ursäkt och sade att hon skulle inte sätta mig i den sitsen igen. Hon mår bra idag i alla fall, så det är ju bra! :)

Caroline var tydligen mer arg på Jack än Hannah och hon sa att han hade hällt ut 5 flaskor vodka för att hade skuldkänslor.. Vet inte om jag tror på det, skulle jag själv aldrig göra, men jag känner ju inte honom så väl, så vet inte.

 

Kollade på Enchanted på morgonen för att vakna, men det var en snabbversion.. De hade spolat fram massor, tagit bort alla tysta stunder, eller sånt med bara musik i, men det gjorde inget.. Var skönt att den bara var en timme och inte 20 minuter till..

 

Gjorde spagettisoppa vid 1 och hoppade in i duschen medans det kokade.

Började kolla lite på skönheten och odjuret på svenska (tog bara ca 15 min att ladda ner) medans jag åt och smälte maten och strax efter 3 cyklade jag till Dorking gym på en halvtimme. Såg Cris gående på gatan i Dorking, men han såg inte mig. Tur det kanske, haha ne jag vet inte :) Cyklade i leggins, regnjacka och hjälm så klart.

Gymmade 1 h och 20 min. Idag gick det bättre med stretchningen, eller jag pressade lite mer kanske. Jag känner verkligen i hamstrings när jag stretchar.. Känns som att musklerna skall gå av och jag vet ju hur det känns, så vill inte göra om det igen.. När jag hade gymmat klart med benen, så stretchade jag ut det lite också innan jag körde på med armarna och tog en längre slutstretch efter! :) Chinchin var väldigt svår med högra benet, men annars gick resten ganska bra :) När jag skulle cykla hem, så hade rödtott kommit till gymmet, så vi vinkade innan jag drog. Cyklade till Saintsburys och köpte en banan, en egg sandwich och ett paket Snickers. Tog två på vägen för att orka killerbacken och den energin kände jag verkligen! Det var inte alls lika jobbigt idag. Det var mer vägen till killerbacken som var jobbig. I kurvorbackarna i Abinger, så möttes jag av många bilar, så fick hoppa av cykeln tre gånger så att de kunde komma förbi. Som tur är har jag ju lamporna på cykeln nu! Dock bara det röda bakljuset som lyser starkt. Tog 55 min att cykla hem ändå, men tror det var för att jag stannade ofta och cyklade ganska långsamt. Känner ju inte sirekt att ajg har någon press på att komma hem, efterso jag inte har någon tid att passa!

 

När jag kom hem kokade jag tre ägg, rostade två mackor och tog bladspenat till det med. mums! Såg teenmom2 kl 7 till det och sedan fortsatte jag med skönheten och odjuret. Det var en extrascen i mitten av filmen (med andra röster och en till sång).. Det tyckte jag var dåligt! :/

Jag saknar verkligen svenska språket och barndomen, så det är nog därför jag vill se svenska filmer och lyssna på svensk musik. :)

Började ladda ner Saw-filmerna också. Har 6 hemma på min hårddisk i Sverige, men det hjälper mig ju inte så mycket här. Såg att det fanns Saw 7 också! :O Oj, det visste jag inte, men roligt! :D De är så bra gjorda de filmerna och jag älskar att det blir AHA-uplevelser i slutet!

 

BACKABRANDEN

Fick ett mail från Värdsskapet om att man kunde hämta ut biljetter till minneskonserten för backabranden som skedde 29 oktober 1998. Det är 13 år sedan då.. I en sal som var godkäns för 150 själar fanns 375 ungdomar varav 63 omkom, 200 skadades - varav 50 allvarligt och resten utan fysiska skador i alla fall.

Backabranden berörde oss på Hisingen jättemycket och det gör det fortfarande!

 

http://sv.wikipedia.org/wiki/Diskoteksbranden_i_Göteborg

 

Slängde in en tvätt på kvällen med och tog en burk majs och tittade på Fresh Prince of Bel air. Will Smith och hans flickvän Lisa i serien såg en fallande stjärna, så sa Lisa 'Make a wish'. Will svarade då 'Don't need to. You already came true.' Aaaaw!!! :D

 

Gick till sängs halv tolv och såg ett svarsmeddelande från en volontär (Britney Borchardt) som är från USA. Jag have mailat henne på facebook för 4 veckor sedan, men hon svarade inte förräns idag. Hon sa att hon gärna ville ses och att hon bara bodde 10-15 minuter från Dorking. Det gör ju jag också sade jag då :O Föreslog att vi kunde ses nu på lördag om hon kunde, så får se hur det blir med det :)

 

Har varit lite förkyld de senaste dagarna, speciellt har jag känt av det på kvällarna, för det har varit så dålig luft här inne nu när jag inte måste sitta med fönstret öppet hela tiden för att få internetsignal. Öppnade sovrumsfönstret lite på dagen, så det känns mycket bättre nu!

Vid 12 satte jag på Tummelisa på svenska. Höll på att somna i mitten av filmen (strax innan kl 1), men vaknade snabbt efter och insåg att jag drömde på engelska nu. :)

 

Godnatt.


26 okt - Övningskörning + Thorpe park med full tonåring på vägen hem...

Onsdag

 

Skype med Cilla i mer än en timme. Vi pratade mest om min mage och hon trodde att det kanske kunde vara magkatarr istället, så jag skall höra med läkaren om vad han tror.

 

Det spöregnade och haglade hela dagen ända tills Tony hämtade mig för lite övningskörning kl 2. Öningskörde på belmont ca 5 min. Det gick bra, men det kändes lite konstigt att växla med vänster hand.

 

Det är ju skollov hela veckan, så idag tog vi med ungdomarna till Thorpe Park (Engelskt Liseberg) med massa roliga rollercoasters! En med 90 graders backe (köade 1,5 timme), en med 10 loopar (köade ca 45 min), en som var som nyckelpigan (bara för att det inte var någon kö) och fanns massa mer, men vi hann bara dem, plus att vi åkte en som var som Spinnrock (köade nästan inget alls) och en mini kållerado (köade inget alls)..

 

På vägen hem, så var en av ungdomarna (Hannah) jättefull och jag hade sett henne dricka lite vodka som hennes pojkvän Jack hade tagit med sig, men trodde aldrig att hon skulle dricka så mycket så att hon blev full! Vem dricker när man åker rollercoasters, det förstår jag inte.. Hon är 17 år och han likaså tror jag. Jag gav henne min vattenflaska som hon drack ganska fort.. När vi skulle gå av bussen, så hade hon däckat och Jack försökte bära ut henne och sa till mamman att hon var så trött och hade somnat, men hon ramlade på sätet och då förstod mamman...

 

Skickade meddelande till ungdomarna om att de kunde prata med mig när som om de behövde! Chattade lite med Will om det med och hur Hannah mådde. De hade fått henne och spy och vid ett svara Caroline på mitt sms och sa att Hannah hade somnat och tackade för min omtanke att fråga hur det var med henne..

Det känns jättebra nu med dem och vi har fått en bättre relation. Vi hade rolig och jag hoppas att de känner ett förtroende för mig och kan prata med mig om det är någonting! :)

 

Såg på Svanprinsessan vid ett (inte Disney, men en klassiker ändå). När jag gick på snäckan (fritids på Lerlyckeskolan när jag var 6-8 år), så kallade min fröken (Helen) mig för Odett-Deodett. La mig ordentligt vid halv tre


25 okt - babysitting Felix, Eve och Alma

Tisdag

 

Vaknade 10.30 idag och skulle egentligen blivit hämtad av Emma kl 10, men som tur var smsade hon halv och sa att de skulle va där om 10 min.

 

Åt ärtor för första gången sen jag var ett litet barn och det var faktiskt gott! :O

 

Lite Adam Tassinari och sedan Mattis Hauge till 1.20 am..


24 okt - Dorking Health care ultraljud + BREV FRÅN ISABELLE

Måndag

 

Gick upp kl 9.10, klädde på mig och borstade tänderna och fyllde vattenflaskan och lade en banan i väskan. Tog även med mina viktiga papper för att försöka öppna ett bankkonto idag efter sjukhuset. Gick ut 9.20. Man märkte verkligen att det var skollov! Inte en enda bil vid puben! Mad hämtade mig strax innan halv och så åkte vi in. Man skrev in sig själv på n dator med sitt personnummer, lite som på bilprovningen :P

Debbie gjorde ultraljudet på hela magen. Hon kletade först ut lite gelé och sen gick hon med scanner. Det var en skön magmassage och gelén var inte alls kall. Det tog bara 10 minuter.

 

Sen gick vi till VIVA - ett mordernt café/restaurang vid den enkelriktade vägen när mn kommer in till centrum i Dorking. Tony kom 5 min senare och så tog jag en kopp grönt te och de tog en cappucino. Jag och Mad tog även ett varsitt varmt wienerbröd, men jag visste inte vad det var förräns de kom ut med det. Det heter något annat på engelska, men har glömt vad.. Vi tog med aprikos i iallafall. Vi pratade om när min mamma skulle komma. Hon hade mailat och sagt att hon kunde komma 11-13 november, men Mad är borta då, så jag skall maila henne igen och be henne byta helg om det går, för Mad vill gärna träffa henne - och jag vill att de träffar varandra också! :)

 

Skrev brev hem, men gjorde om texten.

 

Den här är till Mamma och Vincent:

Hejsan morsan! Hejsan brorsan!
Här är brev från älsklingsgossan.
Jag har kul på Englandsbygden
Jag bor ensam på garaget i lägenheten.

En stor våning med massa sängar.
Kan ni skicka mera pengar?
För det vore en god gärning
Jag har spenderat bort mycket här på näring.

Här är roligt vill jag lova
absolut inte svårt att sova
dubbelsäng med massa kuddar
Får jag besök har jag en extra under.

Jag har kvar mina två framtänder
trots att jag stod på händer
när vi lekte ute på ängen
så nu morsan kommer se mig som en ängel.

Här i England har de Pund
och min kompis har en hund
som hon köpt utav en släkting,
eftersom det är en hane kan han ej bli dräktig.

Föreståndaren han är super
han blir aldrig något dyster,
för när jag kom och tog hand om
ungdomarna när vi lekte bland dem.

Ute i skogen finns det rådjur,
på landsbygden finns det smådjur
och min bäste kompis gymmet
har en förmåga att få mig riktigt grym på'et.

Vänner, jag får flera,
Ja nu vet jag inge mera
Kram och kyss och hjärtligt tack sen,
men nu ska jag
slagga här i lägenheten!


Den här är till pappa & co:

Hejsan farsan, hejsan resten!
Här är brev från älsklingsBelle.
Jag har kul på Englandsbygden
Jag bor ensam på garaget i lägenheten.

En stor våning med massa sängar.
Kan ni skicka mera pengar?
För det vore en god gärning
Jag har spenderat bort mycket här på näring.

Här är roligt vill jag lova
absolut inte svårt att sova
dubbelsäng med massa kuddar
Får jag besök har jag en extra under.

Jag har kvar mina två framtänder
trots att jag stod på händer
när jag lekte ute på ängen
men er där hemma har jag inte sett på länge

Här i England har de Pund
och min kompis har en hund
som hon köpt utav en släkting,
eftersom det är en hane kan han ej bli dräktig.

Föreståndaren han är super
han blir aldrig något dyster,
för när jag kom och tog hand om
ungdomarna när vi lekte bland dem.

Ute i skogen finns det rådjur,
på landsbygden finns det smådjur
och min bäste kompis gymmet
har en förmåga att få mig riktigt grym på'et.

Vänner, jag får flera,
Ja nu vet jag inge mera
Kram och kyss och hjärtligt tack sen,
men nu ska jag njuta här i lägenheten!

 

Den här är till Lundby och Filipstads församling:

Hejsan kyrkan, hejsan vänner!
Här är brev från älsklingsBelle.
Jag har kul på Englandsbygden
Jag bor ensam på garaget i lägenheten.

En stor våning med massa sängar.
Tack för alla pengar!
För det var ju en god gärning
Jag känner mig som en trettonde lärling.

Här är roligt vill jag lova
absolut inte svårt att sova
dubbelsäng med massa kuddar
Får jag besök har jag en extra under.

Jag har kvar mina två framtänder
trots att jag stod på händer
när jag lekte ute på ängen
Er där hemma har jag inte sett på länge.

Här i England har de Pund
och min kompis har en hund
som hon köpt utav en släkting,
eftersom det är en hane kan han ej bli dräktig.

Föreståndaren han är super
han blir aldrig något dyster,
för när jag kom och tog hand om
ungdomarna när vi lekte bland dem.

Ute i skogen finns det rådjur,
på landsbygden finns det smådjur
och min bäste kompis gymmet
har en förmåga att få mig riktigt grym på'et.

Vänner, jag får flera,
Ja nu vet jag inge mera
Kram och kyss och hjärtligt tack sen,
men nu ska jag slagga här i lägenheten!

 

Halv 5 började jag titta på första avsnittet av Beauty and the beast (overkliga) - Once upon a time. Det var en dålig början tyckte jag, för han visade sig med en gång. Det avsnittet kunde dragits ut till en hel film istället, men får se vad som händer här näst! :)

Vid 5 lagade jag ris, kokta morötter och majs och fortsatte sedan titta. Somnade en halvtimme senare i en halvtimme, sedan blev ett till avsnitt och lite chatt på internet och kvart i 9 gick jag till sängs och mailade lite med mamma. Kollade upp lite flygbiljetter, men de är jättedyra! Går upp mot 5000 på helgen och det är det inte värt!

 

Det började regna kvart i 9 på kvällen när jag skulle hoppa till sängs.. Femte gången om jag inte minns fel sen jag flyttade hit.. Hoppas att det inte regnar på onsdag bara, för då skall vi ju till ett nöjesfält och åka berg- och dalbanor.. ;)

Satte på Tummelisa, men då folk började chatta med mig på internet och jag skulle kolla flyg, så blev det ingen film. Gjorde lite roliga reklambilder till Tommy också. Jag kallar det T.T, för det står för alla produkter. Toppis Tabletter, Toppis Toalett, Toppis Tandkräm och Toppis Tvål.

Jag chattade med Adam Tassinari till halv 5 på morgonen..



23 okt - Coldharbour kyrka + cykling/gym

Söndag

 

Sjunde dagen på denna veckan som man har ställt klockan och behövt gå upp då! Ingen vilodag idag inte och imorgon börjar det igen... Vaknade 8.20 och låg och tänkte i 5 minuter på om jag skulle gå upp och blev ganska pigg på det, men somnade ändå, men en halvtimme senare gick jag upp. Kokade två ägg, rostade två mackor och slängde på bladspenat på det. Mums! Klädde på mig lite finare idag med långskjorta och halv hämtade Tony mig och vi åkte till Coldharbour. När jag gick ut, så stod cykeln där som familjen Sack hade fixat. Det var en damcykel med tre växlar, smala hjul och det de kallade cykellampa bestod av en liten nyckelringslampa som nästan inte lyste något allt.

 

På vägen hem stannade jag hos Di och Tim med Mia, Sam och hans syster Lilly och deras föräldrar. Mias mamma och pappa och barnen och jag gick på skattjakt när jag kom dit.

Richard och Simon var barn till Di och Tim och jag hälsade även på några andra när vi kom in, men har glömt namnen.

 

Gjorde spagettisoppa när jag kom hem vid 2 och 3.35pm kom jag på cykeln och var framme vid 4. Gymmade till kvart i, men kände mig så himla trött och det var bara jag, två tanter och två män på hela gymmet - görtråkigt! Så jag tog en banan och cyklade hem på 50 minuter. Det tog lite längre tid idag dels för att det var trafik när jag skulle korsa vägen, dels för att jag drog upp cykeln i skogen, men ångrade mig när jag såg att jag inte skulle komma någon vart där. Jag klarade av alla backarna hem förutom stora vägen killerbacken.. Då tog jag cykeln på skogsvägen. Jag kunde inte bestämma mig vart jag var trött, men tror det var ögonen och huvudet som jag var så trött i och det kändes väl i benen, men andningen var inte alls jobbig!

 

Stretchade när jag kom hem och kokade ägg, tog en dusch och rostade två mackor med ägg och spenatblad på. Mums :)

Var grymt trött i huvudet och ögonen när jag väl satte mig ner, så det var nog det som avgjorde det! Jag är ändå glad att min hjärna tog initativet över kroppen och cyklade till gymmet ändå!

 

Hoppade i säng kvart i 8 och tittade på Anastasia. Det var min absoluta favoritfilm när jag var liten. Minns att varje gång jag var hos pappa, så ville jag alltid se den, men självklart blev det andra filmer också, eftersom jag har andra syskon som också skulle välja.


22 okt - Morning prayer + Crew lunch + mysdag

Lördag

 

Gick upp 9.20 idag och slängde i mig lite gröt och en banan och stack till morgonbönen.

De bad för allt som skulle komma och Hillary bad för mig som har haft så ont - att läkarna skall hitta något och kunna hjälpa mig :) Det

 

morot, vatten m vitvinsvinäger lunch m ungdomarna (jag åt några gurk och tomatbitar). Seb, Lucy, Aimee och Rosie vad de enda som var där, men det var trevligt ändå!

 

13.30 hem havregrynsgröt

16. soppa Aladdin början, men gick över till A goofy movie i stället,

O.C (2 avsnitt) för att ge det en chans, men det var så dåligt! Då alla pratade om det (Speciells Elin Williander och Lillis (Linnéa) Öster på Fenestra, så vet jag att Melissa dör senare. Sen passar ändå inte tiderna mig, för de sänds från 10 på helgerna och jag jobbar ju då så :)

Eragon på TV + Aladdin i pauserna. Såg klart Aladdin efter Eragon. Jag gillade aldrig Aladdin när jag var liten, men jag tyckte att den var bättre nu, speciellt när jag förstod alla sångerna och inte bara försökte sjunga det jag trodde att de sjöng..

 

Mailade till Marika

 

Tog en dusch vid 23.30 och fixade sprickor på min franska manikyr och somnade till Pocahontas. Blir verkligen mycket diskey nu! :) Igår började jag att ladda ner TV-serien Beauty and the Beast, den verkliga alltså. Har aldrig sett dem, men skall ge det en chans :) Min bror Vincent fick sitt namn efter Odjuret och jag fick sjönheten Belle. Jag vet att mamma inte menade att han såg ut som ett odjur, men hon älskade den TV-serien när hon var ung!

 


21 okt - Body Condition med Helen

Fredag

 

Vaknade vid 8 idag på min lediga dag, men skulle på Body Condition med Helen, så gjorde havregrynsgröt och försökte hitta Cha Cha slide (inte orginalet, utan en annan version) och jag har letat två dagar innan, men så idag hittade jag den på tredje försöket! :D

 

http://www.youtube.com/watch?v=MGjo56v6kyE&feature=related

 

Donna

Helen

 

Hälsade på en tjej som hette Lauren Dawes som satt brevid Ryan Smith (Amandas son och Lukes yngre broder), så sa Ryan att jag hälsade på henne, men inte honom, så sa jag att jag hade väl hälsat på honom förut, men gjorde det nu igen. Isabelle sa jag och sa Ryan, så sa jag 'jag vet'. Fast för att varaärlig, så lärde jag mig hans namn bara några minuter innan då jag hörde någon ropa på honom.. :$ Men man får snika sig lite ibland ;)

 


20 okt - morgonpromenad till Dorking + Joyce

Torsdag

 

Gick upp 8.40 idag och gjorde havregrynsgröt och halv 10 gick/joggade jag in till Dorking för att hämta cykeln. Började få skoskav sista biten, men det gick ändå. Var framme Kvart i och skulle vara tillbaka 10 över, men visste att jag aldrig skulle klara det, så smsade Tony att jag var ledsen, men jag skulle inte vara tillbaka förräns kanske kvart över.. Cyklade till Saintsburys och köpte en smörgås och banan för att få lite energi och var inte ute förräns hel, så då smsade jag Tony och sa att jag kommer nog sli ännu senare, blir 20 över istället. Dock hade jag mer energi i mitt huvud än i kroppen! Jag var så trött, så var inte framme förräns 11.40 och stack till Joyce för att vara sällskap under eftermiddagen. Hon bor bara två hus från mig, men då husen och deras trädgårdar är väldigt stora här, så tog det nästan 3 min bara att cykla dit. Mad gick när jag kom, för hon skulle någonstans. Jag och Joyce satte oss och pratade. Vid ett åt vi lite lunch, en liten skinkpaj, en brödbit och en tomat. Jag diskade efter oss och så tog vi enkopp te och satte oss och pratade mer. Vi pratade om om jobb (hon var en lärare förut) och resor. Hon hade bott i Australien och några fler länger under kriget. Min drömresa är ju Australien! :)

 

Tony kom på en kaffe vid 2, men stack ganska snabbt. Jag föreslog att vi skulle pussla lite, för hon hade börjat på ett pussel, så vi satte igång. Vid halv tre, så kom Joyces hjälpare. En kvinna vid namn (A?) och då tänkte jag att nu kan jag gå hem - inte för att det var tråkigt, men jag var väldigt trött -, men då sa hon att va bra att Joyce hade sällskap, för då kunde hon gå upp på övervåningen och stryka kläder. Vid 4 slutade vi pussla och gjorde te och då kom hjälparen ner och så fikade vi och sedan trampade jag hem. Var hemma vid 5 och satte mig ner och tog det lugnt. Tänkte göra i ordning mig för en lugn kväll, men när klockan var kvart i sex, så kom jag på att just det ja, jag skulle ju vara hos Tony 10 i, så det var bara att klä på sig och skynda sig dit bort. Jag var inte där förräns hel. Idag har inte mitt huvud varit med alls alltså och jag har känt mig så trött!

 

Tony och jag åkte till Dorking gym först, så jag kunde boka Body Condition till imorgon bitti med Helen och sedan åkte vi till Saintsburys och handlade mat för veckan.

Blev ganska mycket samma som förra veckan. Palsternacka, morötter, majs, krossade tomater, fiberrikt bröd, russin, bananer, kokos, spenat, ägg..

 

Vi skulle egentligen åkt till Belmonts parkering och övningskört lite, men vi var ute vid 7 och då var det redan mörkt, så Tony sa att vi får köra en annan gång istället. Jag visste det.. Jaja.. Kom hem och kokade lite spenat, åt en avokado och en burk majs. Mums!

 

Kollade på ett program där två unga tonåringar ville ha barn, men de åkte på en roadtrip med deras mammor och deras mammor och fick prata med olika familjer som fått barn tidigt och fick ta hand om en dockbebis i 24 timmar, testa på sitt drömjobb och prata med en psykolog för mor och dotter tillsammans. De ändrade sig efter de dagarna och bestämde att de skulle ha barn i 20 års-åldern istället.

 

Lade mig i sängen vid 10 och somnade till Mulan idag igen (fortsatte sär jag slutade titta igår kväll).


19 okt - SJ's + cycling to Dorking gym

Onsdag

 

Idag vaknade jag av mig själv vid halv 8, för jag var så kissenödig, men jag var så grymt trött, så gick tillbaka till sängen. Vaknade sedan 20 över 8 av väckarklockan, men jag orkade inte gå upp. Snosade lite och halv gick jag upp och gjorde lite havregrynsgröt och klädde på mig, tog en morot och stack till SJ's. Bad om ursäkt att jag var sen, men det gjorde inget sa dem, de var bara glada över att jag mår bättre nu. Jag hade så mycket att göra igår, så kom inte i säng förräns vid 12 och natten innan hade jag inte sovit så mycket och gråt på det gör att ögonen svider!

 

Idag var det ända gången som jag kände att det var roligt på SJ's. Jag var mer säker på saker, inte för att jag pratade så mycket, men jag satt med och lyssnade på de andra och serverade kaffe och croassanter. Mammorna är mycket trevligare nu och avslappnade med mig - och jag är också mer avslappnad!

Det blev mycket prat om hur jag mådde och vad som hände på sjukhuset igår natt. Fyra barn från dagiset kom till kyrkan idag också med Melissa och Sarah.

Emma varklädd som Cruella De Vil, förde skulle göra något med barnen.. Var lite roligt. Diskade och städade vid 10 och det gick jättefort idag. Kl 11 skulle det vara begravning för en 6-åring. Hon hade en hjärnskada och skulle inte ens leva i år, men hon klarade sig i 6 hela år - vilket är fantastiskt! De blåste upp heliumballonger som alla skulle få för att släppa henne fri efter begravningen. Jag stannade inte, utan gick hem istället. Jag klarar inte av begravningar och kände att det skulle vara respektlöst att gråta när jag inte ens kände henne. Det är deras begravning och de skall gråta för att de kände henne och tyckte om henne och saknar henne.

 

Extanderade min Disneylista och sedan tittade jag på lite youtubeklipp, bland annat:



Eller som detta.. 

Vid halv två gjorde jag spagettisoppa och satt lite vid datorn och kollade på massa klipp.

Halv 4 cyklade jag till Dorking gym och tyckte att jag var ganska långsam idag, men det tog faktiskt 25 min, så 5 min kortare än sist.

Ingen Cris, rödtott, eller annan hottie på gymmet idag.. Endast en tjej som jobbade där som sa att jag var så vig så det gjorde ont i henne. Så vig tycker jag inte att jag är faktiskt..

Gymmade till halv 6, stretchade ganska mycket, men det var massa klumpar i benen som var i vägen. Jag tror det kallas muskler. Det tog stopp när jag stretchade.. Var vigare i ryggen, kanske för att jag inte har tränat svanken som benen..

När jag kom ut från gymmet, så spöregnade det och solen var på väg ner, så jag gick till Saintsbury's och köpte en klase bananer och snickers faktiskt och tog bussen hem. När jag skulle ta ut pengar, så tryckte jag på £10, men ingen kom ut, så jag hoppas att det inte drogs! Gick till en annan där jag tog ut £50 istället, mitt huvud kopplade inte att det blev 500. Tänkte att det blev 50 kr - attans! Aja, nu har jag lite cash :)

 

När jag kom hem gjorde jag två mackor med spenatblad och ägg, supergott! :) Såg slutet på teenagers mom 2,  sedan såg jag 10 years younger, en kvinna som var 35, men som såg ut som 56 och efter makeovern såg hon ut som 40 tyckte jag. Såg även tre undercover prinsar som skulle hitta kärleken, men missade slutet.

Lade mig i sängen vid 10 och tittade på Bonde söker fru, både 'den femte bonden' Richard och de andra fyra. Man visste inte alls vilka de skulle välja, nä jag vart riktigt förvånad faktiskt!

Jag har kissat varannan timme hela dagen idag, faktiskt de senaste dagarna. Jag har visserligen druckit mycket vatten, man dricker te här och jag äter mycket soppa med mycket vatten och när jag tränar, så dricker jag väl mer vatten, så det är ju bara bra! Det har kännts riktigt skönt idag, men hade lite ont i svanken när jag satt i sängen faktiskt, hoppas att det går över imorgon! ...Säkerligen inte... Jag kommer nog ha ont i hela kroppen imorgon och om inte det, så lär jag ha det efter promenaden/joggingen till Dorking imorgon bitti för att hämta cykeln som jag lämnade utanför gymmet.

HOPPAS ATT DEN ÄR KVAR, annars vet jag inte vad jag gör! :O

 

Somnade till Mulan :)


18 sep - Jane + babysitting Felix & Eve + guildford pharmacy

Tisdag

 

Tony ringde mig 9.40 idag och väckte mig. Jag missade samtalet, men han smsade mig och frågade om jag orkade gå till Jane idag, men jag sa ge mig 5 min, så kommer jag.

Jag sprang upp ur sängen, gjorde lite havregrynsgröt med russin och kokos och tog en morot och gick ut för att vänta på Tony. Han var dock sen(are) som vanligt, men det gjorde mig ingenting, för jag vet att jag själv är sådan ändå! Är däremot väldigt duktig med tider här tycker jag! Jag gick till Tony istället. Mad följde med en bit på vägen också till hennes bibelstudier. Stackaren som knappt har fått sova något i natt och skall ha huvudet med nu påmorgonen! :(

 

Jag kom lite sent till Jane.. Fick hålla i Ben. Lekte med bebisarna och hjälpte till att städa efteråt. Jane sa att jag verkligen är till stor hjälp för Caroline eftersom hon har tvillingar.

 

Efter det, så gick jag till Emma och lekte med Felix. Matade honom (första gången jag matat en bebis), men det blev kort, för han blev grinig och ville bestämt inte äta. Emma sa att han har varit sån sen han hade feber för två veckor sedan.. Stackaren! :(

Emma gick strax efter 12. Jag skulle göra lunch till alla, så jag skalade några sötpotatisar och morötter och skar broccoli och skulle ångkoka det, men jag trodde att Emma hade satt på den, men det hade hon tydligen inte, så hon fick göra det när hon kom tillbaka en halvtimme senare..

När hon var borta, så diskade jag lite också, men Felix började gråta efter 20 min, så då gick jag upp och försökte stoppa om honom igen, men han bara fortsatte gråta och var jättepigg, så jag tänkte att om han nu verkligen vägrar att sova (jag försökte verkligen i typ 10 min), så då får jag väl försöka cheera upp honom istället.. Jag kittlade honom och lekte tittut och sen när Emma kom hem med Eve, så sa hon att nej, han måste sova längre.. I alla fall 1 h och en kvart, så hon stoppade om honom igen. Det känns som att hon tror att jag väckte honom för att jag hade tråkigt och ville leka, men han grät ju faktiskt.. I alla fall, så gick jag ner till Eve som åt mellanmål och jag och Emma tog en kycklingsmörgås och så satte jag mig med Eve medans Emma plockade upp matkassarna och tvätten.

Sedan tog Emma fram en stor pyssellåda och så började jag och Eve göra en smällare, men hon fick annat för sig efter några minuter bara.. Hon hittade två små discokulor som man kunde plocka isär.

När det var tråkigt, så gick vi ut till deras studsmatta och hoppade i minst en timme. Det var nästan som ett träningspass :) Hon ville att jag skulle bära henne och hoppa med henne i mitt knä och vi lekte björnen sover och hon gjorde kullerbyttor massor också.

 

När vi gick in fick Eve sin välling och satte sig jättetrött i soffan. Felix och jag lekte på golvet och jag sjöng 'Klappa händerna om du är riktigt glad', men med mimn egna översättning 'clap your hands if you are really really glad', men Emma rättade mig och sa att den gick:

 

If you're happy and you know it, clap your hands.
If you're happy and you know it, clap your hands.
If you're happy and you know it,
And you really want to show it,
If you're happy and you know it, clap your hands.

 

Precis när vi skulle bege oss av vid 3, så bajsade han och blev grinig, så hon fick byta på honom innan vi åkte för att hämta Emmas äldsta dotter (?). Felix blev dock grinig i bilen och jag gjorde allt för att cheera upp honom, men nä..

Eve hade somnat. Emma körde sedan hem mig och då var klockan nästan halv 4.

 

Jag slägde i mig lite havregrynsgröt, slängde in en tvätt och tog en morot och gick till Tony somtog mig till Guildford. Först gick vi till Davids jobb, education centre, ett kristet bibliotek där man kan låna böcker, filmer och andra material man behöver. Sedan åkte vi till sjukhuset och jag fick mina tabletter och pulver för magen. Vi väntade i 40 min på apoteket, ganska normalt ändå, men jag förstår inte vad det är som tar sådan tid faktiskt..!

 

Nu pratar jag och Tony ganska mycket. Vi pratade mycket om skador och sjukhusupplevelser.

 

Höll på att somna i bilen tillbaka från Guildford! När jag kom hem och gick till badrummet, så såg jag att någon hade varit där, för det var två disktrasor under sinken för att det droppade.. Jag undrar hur de visste att det läckte..

Ja, det är deras egendom, men jag gillar inte att de går in här som de vill, för det är faktiskt jag som bor här nu.. Tänk om jag låg och sov, eller låg i badet..


Slängde in två tvättar till och gjorde soppa med broccoli, morötter, palsternacka och lök i. Mums!

Duschade vid 9 och efter att ha haft mitt blåa nagellack i tre veckor nu, så tog jag bort det och gjorde fransk manikyr.

 

Jag tror jag har fattat hur elementen funkar nu. När jag höjer där nere i hallen, så värms resten också upp,för jag har på timer där nere. Tror det är så i alla fall och om det är det, så kan ju jag kontrollera det nu istället för att frysa och sitta med värmefläkten framför mig.

 

Min Disney-spellista på youtube har gått nonstop hela dagen! :)

 

På den 'dating-sidan' som jag har hittat, så finns det en som jobbar på puben Wotton Hatch, inte alls långt från mig. 

 


17 okt - Belmont singing, meeting, Alpha Coldharbour

Måndag

 

Oj va trött jag var idag! Gick upp 9.35 och Sam skulle ju hämta mig 9.45

 

På mötet idag, så var det bara jag, Tony och Caroline. Jag sa att jag behöver en dag ledigt, för min torsdag skulle falla nu när jag skulle börja jobba på skolan också, så Tony sa att då kan jag skippa SJ's café och få onsdagen ledig istället.

Försökte koreografera lite på cheerleadingdansen till Young Farmers när jag kom hem.

 

På en skala 1-10, så låg den smärtan på 10! (Skulle säga 11 egentligen, men 11 är man död på...) Det bästa med smärta är att man vet att man inte är död än ;)

Fy vad mina ögon gjorde ont av all gråt! Höll på att slockna vid tre, men så kom en ung kille och hämtade mig för att göra en röntgen på magen. Första funkade inte, så vi fick gå till ett annat rum.

Kom hem från sjukhuset strax efter fyra och gjorde ½dl havregryndgröt med cocos och russin för jag var så hungrig!  Lade mig 20 min senare.


16 okt - Baptism in Abinger + Cykling to Dorking Gym - Cris

Söndag

 

Vaknade 9.20 idag och gjorde i ordning mig. Tog min nya kjol och min finväst för att se lite ordentligare ut.

Hade glömt att det skulle vara dop idag, men det var trevligt. De har inte dopklänningar och inte heller det på konfirmationen. De slutade med det för många år sedan för att ungdomarna tyckte det var pinsamt att vandra med den 'klänningen' på konfirmationen. Jag själv tycker att det är så fint och det är ju en symbol att man bekräftar sitt dop genom att ha en likadan klänning. När man döps så har man ju en alldeles för lång klänning, men när man konfirmeras, så har man växt i sig den.

 

Vi stannade efter dopet och pratade med lite folk. Behövde inte diska, för det var ett äldre par som gjorde det, men jag hjälpte till lite ändå. Sedan gick jag hem och åt lunch och tvättade lite och vid halv 4 cyklade jag till Dorking och var på gymmet vid 4.

 

Gymmets pudding kom fram till mig när jag kom dit. Han hade precis tränat klart, så vi pratade i ungefär en halvtimme, eller 20 minuter i alla fall..

Han frågade vad jag hade gjort i helgen, så sa jag att jag hade jobbat. Hade varit på en kurs i London och en i Guildford, så då frågade han vad jag jobbar med.. Så berättade jag att jag jobbar som ungdomsledare i kyrkan i Abinger Common där jag bor.

Jag frågade han vart han bodde, men glömde det i samma sekund som han svarade. Hörde ärligt talat inte riktigt vad han sa, men eftersom jag sa 'va' två gånger, så sa jag aha sen... (sen skrattade jag för att det blev tyst i typ 3 sek). Han frågade varför jag skrattade, men det hade jag inget svar på. :) Jag log hela tiden, jag är ju sån som person - alltid glad.



Så frågade han hur jag kom till gymmet, om jag körde bil, men han blev imponerad av mig när jag sa att jag cyklar fram och tillbaka. Han sa att det är ganska långt och inte många som skulle gjort det! 

Så frågade jag vad han jobbade med, men glömde det i samma sekund också.. (A)


Sedan frågade jag vad han hette, Cris svarade han då och så sa jag att jag var Isabelle. Han bad om ursäkt och sa att det var oartigt av mig att inte presentera mig sist, men jag sade att det var lugnt.

Sen skulle han förklara vart något låg, men jag visste inte vad han pratade om och sa att jag inte är härifrån, utan från Sverige, så sa han att han tänkte gissa på det faktiskt för att jag var blond; men jag förklarade att alla är inte blonda i Sverige! 

Han är inte heller härifrån, från syd(något), minns inte det heller.. Vad är det med mitt minne? Lyssnade ju inte alls på vad han sa egentligen...  Sa han Sydafrika?
Så frågade han när jag kom hit och han blev jätteförvånad nr jag sa 6 veckor. Den frågade han hur länge jag skulle stanna, så sa jag till sista juni. och så frågade han 'och sen?'. jag vet inte sa jag då, vill flytta till Australien, så sa han att han skulle flytta dit i februari.

...YAY...

När han gick, så frågade han när jag skulle komma nästa gång och jag svarade tisdag eller onsdag, så då sa han att då ses vi då ;)

När man äntligen har hittat en pudding som är trevlig och också vill flytta till Australien, så skall han flytta så snart.. Jaja :) Gymmade i 1,5 timme med tyngre vikter och körde mycket bröst idag.

 

Efter gymmet behövde jag energi och cyklade till Saintsburys, men eftersom det var söndag, så hade de stängt, så jag cyklade bilvägen upp (vilket är en ganska lång omväg för att det är enkelriktat på de gatorna), men hittade inget som var öppet.. Cyklade hem på 50 minuter, var supertrött och hungrig och sista killerbacken på stora vägen är verkligen jobbig för att den är så lång och brant, men så har jag en till killerbacke precis innan mitt hus som är ganska lång och brant, men vad det kändes bra att ha jobbat så hårt!

Kokade tre ägg och hoppade in i duschen samtidigt och så var de klara när jag kom ut. Rostade två mackor och fyllde halva tallriken med spenatblad. Mums! Tittade på TV medans jag åt och på kvällen när jag lade mig, så somnade jag till en film.


 


15 okt - Ytraining Guildford (Self-harm)

Lördag

 

Vaknade 8.30 idag, kokade ägg, duschade, åt två äggmackor med spenat och gjorde en sallad på spenat, gurka och tomat för att ta med mig till föreläsningen i Guildford idag. Caroline kom 9.20 och hämtade mig, så åkte vi till en skola där. David som jag träffade på Messy Cathedral för två veckor sedan var speaker där. Han var faktiskt ganska rolig!

 

Det började med en liten andakt och sedan kom Rachel Walce upp. Hon talade om Self-esteem och sedan gick jag och Caroline på hennes workshop om Self-harm.

För att vara ärlig, så läste jag nog inte informationen så bra när jag fick det och jag tänkte att det var själv harmoni, men det var ju självskada - ganska raka motsatsen! Det fick igång mig med några tunga frågor.. Skall inte säga personerna här, men jag undrar varför de tror att de gjorde det och om det kändes bra under och efter de hade gjort det. Fortsätter dem, eller hur går det nu? Jag står båda nära, men jag har aldrig pratat med dem om detta, för jag vet att man inte skall be dem att sluta till exempel.

Åt min sallad till lunch och sen gick vi runt och kollade på saker. Jag köpte två chockrosa stressbollar för att träna underarmarna på när man bara sitter ändå :)



Det slutade med en andakt som egentligen skulle vara en kvart, men de gick till och med över tiden. Det skulle slutat tre, men det slutade 20 över, så då åkte jag och Caroline till Guildford. Väl där träffade vi hennes man Dave och hennes dotter Hannah.

Jag behövde köpa lite presenter, så jag stack iväg på egen hand, hittade massa nya affärer när jag gick upp för en backe.. Dock inga som jag gillade. På vägen tillbaka, så fick jag ett kort om en ny tatueringsstudio, så den får jag kolla på någon dag :) Hittade H&M och där köpte jag en dubbelsminkborste, en svart baskjol och två pack med 5 armband som presenter.


14 okt - Alpha kurs i London

Fredag

 

Vaknade kl 6 på morgonen och gjorde två äggmackor med färst spenat och gurka på. Gjorde även en liten sallad som jag tog med mig och packade väskan med träningskläder. Halv 7 kom jag till Tony och Mad och vi hämtade upp Hillary och åkte till Dorking där vi tog tåget till London. Vi var framme 7.40 och det började 9, så vi gick ner till ett café och köpte te och kaffe och drack det där uppe.

När vi kom in till salen (den omgjorda kyrkan), så råkade jag spilla ut mitt te på golvet och det kom över min grannes block, men jag torkade upp det, men det var mycket på heltäckningsmattan vid hans fötter ändå.. Pinsamt!

Vi var ganska många där på kursen och det började med en andakt. Under dagen var det 5 olika personer som föreläste, men inte live, utan vi såg allt inspelat uppe på en filmduk.. Några var bra och speciellt en var riktigt rolig också, men några var så himla tråkiga och en bara satt ner hela tiden - använde inga modeller eller någonting över huvud taget, så jag kommer knappt ihåg någonting från honom - och han var ändå den sista som föreläste! :O

 

Kl 5 åkte jag, Mad och Tony tillbaka. Hillary stannade i London, eftersom hon skulle vara där imorgon också, men Tony och Mad körde på en natt hemma och åker tillbaka imorgon. Jag skall på en annan kurs med Caroline i Guildford då, så för mig blev det bara idag :) (Jag är glad för det!) Det var en alldeles för lång dag, däremot bra med raster.. en halvtimme på förmiddagen, en timme och en kvart vid lunch, samt en halvtimme på eftermiddagen. Vi gick ner till ett fik på stan och åt en baguette till lunch. Hillary bjöd mig :) Efter lunchen gick vi in i en liten välgörenhetsshop och jag köpte 20 söta julkort :)

 

Vi var tillbaka i Dorking kvart över sex, men kom inte iväg med bilen förräns strax efter halv sju och jag var så trött och hungrig och hade så ont i foten och magen, så jag skippade gymmet. Får köra på söndag istället! Jag har ändå lite träningsvärk - speciellt i brösten och hamstrings! Tänkte att puddingen skulle ju vara där vid 5, 6 och jag skulle inte vara där förräns kvart i sju och om jag skulle träna på det (och på tom mage dessutom) och sedan gå hem i mörktet också, så skulle jag inte vara hemma förräns vid 10.. och dessutom korsa den farliga vägen två gånger vill jag inte göra igen! Ne, på söndag åker jag dit, då det är ljust också! :)

 

När jag kom hem kokade jag ris och tog spenat, tomat och majs till. Åh vad jag var hungrig!!

 

Hittade en görbra länk på kvällen om fördelar med att vara vig:

http://www.personalpowertraining.net/benefits_of_being_flexible.htm

Om puddingen frågar igen, så skall jag berätta allt jag kommer ihåg för honom :) Mycket av detta visste jag redan, men hade svårt att förklara det så snabbt på engelska och rödtott var direkt på och förklarade vad han tyckte i alla fall.

 

Hittade även den här supersidan för nybörjade på gymmet :)

http://traningsprogram.org/traningsprogram-gym

 

23.30: Måste säga att Englands väder är inte alls som jag trodde! Det har ju knapt regnat alls här, Sverige har mycket mer regn! Däremot vet man aldrig när det kommer här, men det är en annan sak.. Det kan vara alla årstider på en och samma dag.. Imorse var det kallt och frostigt, men mer som vår, men det gick över till halvsommarvärme på dagen med skinande sol. På kvällen kände man verkligen hösten i luften och nu är det säkerligen kallt och frostigt igen...

 

För att avsluta kvällen bra blev det lite Bonde söker fru i sängen :)


 


12 sep - SJ's, BREDBAND och Dorking

Onsdag


Vaknade kl 8 idag och kokade ägg och klädde på mig och sminkade mig lite. En halvtimme senare stack jag till S.J's. Det var bara jag och Caroline där i början, men Tony kom en stund senare och Mad kom efter ungefär 45 min.. Jag och Caroline gjorde i ordning melon, croassanger, kaffe, te och serverade till mammorna. Becky heter mamman som är en miniatyr av Danielas mamma. De som brukar vara där var där, förutom den stora damen som jag itne minns namnet på.. Emma visade en bild på hennes sonson, men när hon visade den, så visade hon bara för Caroline, men jag tittade ändå och när hon pratade om honom, så tittade hon aldrig på mig, utan bara på Caroline.

När vi fikade, så pratade de om allt annat än barn efter första stunden förståss då de pratade om Emmas barnbarn, men annars gick samtalen om annat. Inga mobiltelefoner ALLS idag faktiskt. Jane (Seb's styvmamma) frågade mig om jag behövde skjuts till Dorking idag, för hon skulle in. Supersnällt att hon frågade, sa jag, men Tony och jag skulle åka in eftet Tot's prays i Coldharbour i eftermiddag. Det var det enda någon sade till mig idag.. Tur att Mad kom efter en stund!

 

Jag gillar verkligen inte S J's, kommer inte in i diskussionerna då de helt stänger av alla andra när de kommit in på något ämne, men jag skall se efter några fler gånger hur det känns.

Jag och Caroline diskade efteråt, för både Mad och Tony var tvugna att gå. Vi diskade allt som inte hade diskats från Alpha-middagen också, så det tog en bra stund innan vi blev klara. Jag sorterade lite i besticklådan också! Någon gång skall jag rensa där. Hela köket behöver rensas - det tycker alla, men det är mest bara prat. När man diskar där, så använder man en trasa, så allt blir inte helt rent heller och sedan torkar man med handdukar och de blir snabbt blöta och skitiga, så känns som att man bara drar runt skiten till ett annat ställe.

 

När jag kom hem, så stod min dörr öppen och där uppe fann jag en man som fixade mitt bredband!! YAY! Det tog ungefär en halvtimme, vilken tur att jag hade städat igår och lite i morse också! Hade dock en massa disk, så jag diskade hälften, men ville inte väsnas när han talade i telefonen och testade grejerna. Mad kom även förbi med pysselsaker för dagens Tot's prays. Jag och Tony skulle ha det själva.

När de hade gått, så gjorde jag lite havregrynsgröt med banan (russingen var dock slut) och så tog jag det lite lugnt och försökte hitta lite tips på matingredienser på internet. Hittade en jättebra sida som de visar översättningar på engelska också, superbra!

 

http://www.recepthjalpen.se

 

Jag är lite trött på morötter och broccoli.. Hittade bland annat blodpudding, åh vad jag har saknat det!), spenat (MUMS!), linfrön, solrosfrön, palsternacka, minimajs och avokado. Har saknat allt, detta är mina favoriträtter och jag har inte tänkt på dem, det är SUPERKONSTIGT!!!

 

1.30 pm gick jag till Tony och så åkte vi till Coldharbour för Tot's prays. Helen och henner son Luke kom samtidigt som oss och jag gick in och klippte ut några grisar ut tjocka papper, för vi skulle läsa om den förlorade sonen och pysslet skulle vara att göra en gris. När klockan var strax efter 2, så började vi, trots att det bara var Luke där.

Vi gick fram till trappen där Tony hade lagt ut tre små madrasser (från kyrkbänkarna) på golvet. Han hade en stor korg fulla med gosidjur och bad Luke komma fram och välja ett gosidjur som han skulle se efter under tiden. Luke tog en pelikan och Tony tog en stor nalle. Vi sjöng:

God is good to me,
God is good to me,
He gives me lips
to eat my crisps,
God is good to me.

God is good to me,
God is good to me,
he gives me strenghts
to swin my lenghts,
God is good to me.

God is good to me,
God is good to me,
he gives me jelly
to fill my tummy,
God is good to me.



Sedan läste Tony 'Den förlorade sonen' ur en barnbok. 

Efter berättelsen/liknelsen, så skulle vi sjunga en annan sång och då frågade han om Luke ville spela ett instrumt till den och tog fram lite olika ut en stor lila korg som han hade brevid sig på andra sidan. Luke spelade så fint på trumman så! :) Han var dock lite mer intresserad av pelikanen, men det gick av ändå! 

Sedan gick vi bak och började pyssla. Då kom Emma med Felix och Eve och en stund senare, så kom även en liten flicka (Eva) från Guildford med hennes nanny.

Jag hade lagt fram rosa silkespapper som de rev isär och knycklade ihop och limmade på grisen. De satte på en svans av rosa piprensare och ögon där pupillerna rörde på sig. De blev jättefina :)

 

Klockan 3 gick de hem och vi städade snabbt och åkte till Dorking för att handla mat, men hittade inte riktigt det jag tänkte mig.. Fick batterier, så nu kan jag få upp dörrklockan.. Blodpuddingen hade fettklumpar i som man såg, det såg ut som salami :O De fanns bara vanlig bladspenat i påse och inte god fryst som man kan göra stuvad spenat på, men jag får försöka göra något gott av det. Om inte annat - ha det i salladen. Köpte vanlig tomatpurré och spagetti att ta innan träningen för att få mer energi än ris.. Majs utan salt, dock inte minimajs då det inte falls på burk och jag kan inte bara köpa färska varor, för de håller inte så länge. Köpte två palsternackor för att jag hade ätit det hos helen sist - och älskade det, så det blir i ugnen med potatis och morötter någon gång! Köpte avocado och rågris också. Sen köpte jag det vanliga, broccoli, kålrot, tomater, oliver, ägg, bananer, russin, sultanos och havregryn.

 

När jag kom hem vid halv fem, så gjorde jag soppa på broccoli, potatis och morötter och kollade lite på TV. Bland annat extreme mke over - home edition (GÖRSORGLIGT! En kille som höll på att bygga ett hus, men dog i en bilolycka och familjen ville fortsätta, men pengarna tog slut och det var typ bara stommen klar, så de fick ett jättefint hus nu!), 10 years younger och 16 year pregnant) och pillade lite med datorn. ÅH VA SKÖNT ATT ALLT GÅR SÅ SNABBT NU! :)

 

Mailade med Ylva och berättade lite mer om doktorn och har även mailat med mamma. Hon har det bra och grejjar för dullt i trädgården! :) Hon städade klart mitt rum igår sade hon och det tog ett tag att rensa påmitt rum och i hallen.. :$ Jag hann inte packa upp allt från när jag flyttade hem från Filipstad till Göteborg.. Jag var bara hemma fyra dagar, varav jag festade lite då Jesper Lindahl, Sebastian (från filmen Sebbe), Jimmy, Adde och den där killen som var så jobbig som jag inte minns namnet på.. Träffade även Camilla såklart, Adam (som följde med mig från Karlstad till GBG) och åt middag med Pappa och Cilla i Frölunda på en restaurang.. Hade fullt upp och så packade jag kvällen/natten innan jag flyttade, då sov Camilla hos mig och jag försov mig, så därför hann jag inte städa upp det på morgonen.. Glömde så klart lite saker, men inget som jag har dött av!

 

Det känns såskönt att saker ordnar sig nu och jag borde få mitt bank statement imorgon, för Matilda Jansson mailade mig imåndags att hon hade skickat det - och även skickat med ett papper om hur engagerad jag hade varit i banken, så det menas som ett plus ;)

 

Såg lite på Stardust på kvällen och tog en dusch efter. Sedan höll jag på i minst 20 min med mina tänder - tycker det känns jättegott nu! Lika viktigt som det är att ta hand om andra är det också att ta hand om sig själv! Jag blev medlem på en sida för att försöka skaffa lite fler vänner här i UK, men får se vad det blir med det. Håll tummarna för gymmet imorgon!

 

Jag har förresten knappt haft några värkar alls idag, några som vanligt påkvällen, men typ bara 6 styckna och de var inte så jättefarliga. Jag vet inte om det är för att jag inte äter något fett som det har blivit lite bättre, men jag mår superbra! :)

 

Grattade Camilla:

DARLING!!! ♥ I can't believe that you're getting older every year, still a bit behind me, but we can't change that. It feels like it was yesterday that we met at the camp.. ♥ Love you and I want to sing a song on your special day today!! So here it comes:

(och så skrev jag min engelska översättning..)


Somnade till Vanity Fair vid halv två. Såg dock inte på så mycket då jag somnade nästan med en gång..




13 - ledig: cykling och gym * ;) *

Torsdag

 

Vaknade strax innan 1 idag med nackont! Hade somnat på två stora kuddar - attans! Ville egentligen inte vakna, för jag hade en dröm som jag inte blev klar med, men var så kissenödig och det läckte vatten i drömmen som inte gjorde det bättre precis.. Haha. Vaknade innan väckarklockan, så jag hade ju kunnat ställt den på tidigare ändå, för jag sov ganska länge! Somnade vid 2 igår typ, men fick mina 9 timmar ju - även om jag brukar ha 6-7 timmar nu för tiden..

Gjorde havregrynsgröt med russin och banan till frukost och satte mig i sängen och surfade lite, va skönt att slippa sitta vid ett öppet kallt fönster!

 

Igår somnade jag till Vanity Fair, men jag såg bara en halvtimme, så jag fortsatte att kolla på den. Det kändes som att den aldrig skulle ta slut, för när en timme hade gått, så var det bara hälften! Så jag skrev med lite folk på fb och gjorde spagetti och köttfärssås (av krossade tomater) till middag vid halv tre och kollade lite till för att smälta maten innan jag skulle bege mig till Dorking. Jag såg klart på Vanity Fair - vilket skitslut!

 

Vid 4 gjorde jag i ordning en flaska vatten med citron och vitvinsvinäger, sminkade mig lite och halv fem kom jag iväg på cykeln.. Cyklade till dorking (30 min), gymmade (1,5 h), cyklade hem (1 h).

Ditvägen kändes jättelätt och jag stretchade så fock jag kom fram. Det fanns inte en enda snygg kille som gymmade idag, men den där snyggingen som inte kunde sluta stirra sist jag stretchade var inne på kontoret. Japp, han jobbar där förstod jag då.

Stretchade bara lite och satte igång med att gymma istället. Började med benen som vanligt - och det gör jag för att inte trötta ut dem vid slutet, så att jag orkar cykla hem istället. Allt kändes så lätt idag, så jag lade på några extra kilon + set + reps :) Likaså när jag gick över till armarna! Jag kunde känna hur adrenalinet bara kokade i kroppen! :D

 

''Rödtott'' kom vid 6 och började värma upp och när han gick till mattorna för att stretcha, så gick jag till rullbandet och sprang intensivt i 2 min för att bli lite varm i benen, men ändå inte trötta ut mig. Måste ju tänka på hemvägen också :) Gick och stretchade brevid honom och vi började prata. Vi pratade under hela tiden och jag visade massa stretchövningar han kunde göra och puchade på honom och sa att jag trodde på honom. Jag sa:

''Aim for split till Christmas. I believe in you!'' Då sa han att jag är den enda som gör det. Nu kände jag mig som en tränare igen och sa att han kommer klara det! :) Jag tänkte precis fråga vad han hette, men då kom en annan pudding och satte sig framför oss och sa ''Hello you flexible peope. Do you mind if I ask you a question..? What are the benefits of stretching? I've never stretched in my whole life.''

Vi pratade om vilka fördelar det fanns och varför vi gjorde det och visade några övningar. Vid kvart i 7 gick han och frågade mig om jag skulle vara där imorgon. Jag sade ja visst och frågade när han skulle vara där. Han sa runt 5,6 och då sa jag att jag är nog där då också och kan visa lite övningar :) Jag gick strax där efter.

...på vägen hem kom jag på att attans, jag skall ju på en kurs i London imorgon... Åker 6.30 på morgonen och vi är där hela dagen. Jag hoppas att jag är tillbaka till 5 eller runt det i alla fall. Om jag tar en ficklampa, mina reflexer och träningskläder med mig, så kan jag springa dit för uppvärmning och gymma och sedan gå/jogga hem. :) Det löser sig nog!

När jag cyklade hem, så köpte jag en banan och en snickers faktiskt för att få lite extra energi. Det gick bra att cykla i början, men när jag kom från innerstaden, så fanns det inga lampor, så när det inte var några bilar som lyste upp vägen, så såg jag INGENTING! Min cykel som jag har lånat av Emily har bara reflexer och inget lyse.. :/ Ibland fick jag cykla jättelångsamt och använda mobillyset och ibland fick jag hoppa av och leda cykeln. Det var ändå inte det värsta, utan det är att man måste korsa vägen två gånger, vilket är farligt även i dagsljus!

Det är starka kurvor, så man ser ingenting och eftersom vägen är mellan två berg och massa skog, så dämpas ljudet av bilarna också. De kör som galningar där hela tiden! Jag var jätterädd och tog ut hörlurarna helt för att höra trafiken. Tänkte bara på om jag skulle bli påkörd så långt hemifrån.. Det vill jag inte! Har för mycket att göra innan jag dör! :) Måste ju dessutom vara på gymmet imorgon, haha ;)

Jag fattar verkligen inte varför de inte har ett riktigt övergångsställe där med lysen och varningsskyltar, för det är jättefarligt!

 

När jag kom hem stretchade jag lite snabbt, tog av mig mina blöta (svettiga) kläder och kokade tre ägg, tog en dusch på 7 min tills äggen var klara och tog en morot till det med. Mådde verkligen jättebra när jag kom hem och var trött - alltså sömnig - vilket var bra, eftersom jag skall upp så tidigt imorgon!

Igår blev jag medlem på http://midlands.flirtbox.co.uk/, men inte för att dejta, utan för att hitta vänner - har skrivit det klart och tydligt. Öppnade en burk majs och loggade in lite och nu när mina bilder har kommit upp, så har jag fått massa meddelanden. Hoppas att jag hittar någon i närheten som man kan träffa. Tjejer och killar :)

Sms:ade Mad och frågade när vi skulle vara tillbaka och hon trodde vid 7.. Attans :( Jag sa att jag hade skaffat en vän på gymmet och att vi skulle gymma, men jag får se när vi är tillbaka då hur jag känner. Hon sa att de skulle ta mig till Young Farmers annars.

 

Lade mig vid 11.

Godnatt



11 sep - Babygroup at Jane's + Lunch with Helen

Tisdag

 

Vaknade 9 idag och tänkte ta en dusch, men hade fortfarande inget varmvatten, så kokade ägg till frukost, klädde på mig och sminkade mig. Jag gick upp på tå för att sträcka ut mina hälsenor, men då brast det och det gjorde förbannat ont i vänstra hälsenan!!!

Kvart i 10 gick jag ut och fann ett brev i dörren, men slängde in det och gick ut med soporna och så körde Tony mig till Jane i Coldharbour för babysånggruppen. Idag var det fyra nya ansikten där: Lilly och hennes mamma Lucy, Max och hans mamma (?). Lilly var bara 4 månader, men kunde redan rulla runt själt! :O

Felix mådde mycket bättre idag med och Emma var pigg och glad som vanligt. Elliot och Ben var också där med sin mamma, Marcus och hans mamma, Samuel och hans mamma och Henry och hans mamma Rebecka. Henry var mycket lugnare idag, det var mer Marcus som ville sticka iväg :)

Jag höll i både Ben och Elliot idag, mest Elliot faktiskt - han som tidigare inte har vart så bra med andra människor, men idag gick det jättebra! Han dregglade väldigt mycket bara, men ingen fara! :)

 

Strax efter halv 12 kom Helen och hämtade mig och vi åkte hem till henne och åt lunch. Paprikasoppa (ingen grön, så det var lugnt) och smörgås och grönsaker. Hon har precis flyttat till ett annat hus där köket är ett renoveringsobjekt, så hon har en liten kokvrå i ett rum än så länge, men hon hade tre bilder på väggen som visade hur köket skulle bli. Massive sa jag! Det såg jättefint (och dyrt) ut!

 

Helen är min TFG-friend, så hade vi ett litet möte om hur allt går. Hon har förstått att jag verkligen älskar babysånggrupperna och hon frågade vad det var som jag gillade mest med det. Om det var Jane, bebisarna, mammorna...? Jag svarade allt egentligen, men att se bebisarna utvecklas från att ligga i mammans famn till att springa runt och leka med de andra bebisarna. Jag tycker att de är fascinerande! Jag blir som ett barn när jag är med bebisarna - älskar att leka med dem också! Självklart gillar jag att prata med mammorna också och det gör vi ju efter den första halvtimmen. Då dricker vi te och pratar lite om allt möjligt, men mest om bebisarna.

Jag berättade om min vecka och att jag hade gått till dagiset och hon märkte att jag hade väldigt mycket att göra och sa att jag måste säga tillom det blir för mycket! Jag kommer nog behöva det om jag skall vara i skolan och på dagiset också, men får ta det då.

 

Jag sa att jag var nöjd så länge jag hinner gymma också. Torsdagar och fredagar (förutom Young Farmers på fredagskvällen) är ju mina lediga dagar, så då vill jag gärna vara på gymmet. Jag sa att jag gärna skulle vilja gå på gruppträningarna också, men att jag inte vågade gå själv i början, men då berättade hon att hon precis har köpt ett kort där, så vi bestämde att vi skulle gå på fredagar på 'Body Condition' 9.15-10. SUPER! :D Hon skulle precis ringa och boka in oss, men jag kom på att jag inte kan denna fredagen, för vi skall på en kurs i London, just det ja, men nästa fredag skulle vi köra, så då får jag ringa igen. Det är dumt att man inte kan boka på internet, utan man måste ringa, eller boka i receptionen. Jaja, jag får väl ringa nästa vecka om jag vågar..

Vi bestämde också att vi skulle ses onsdagen den 2a november för nästa möte och gå på lunch och sedan på Messy Church i Dorking med barnen. :)

 

Efterr lunchen gick vi ut på en promenad och när jag gick ramlade jag nästan ihop för att min hälsena är katapult! Det gjorde så himla ont, men jag fortsatte att gå ändå. Vid halv tre körde hon mig hem och hämtade barnen i skolan.

 

När jag kom hem, så öppnade jag brevet och det var från läkaren! Jag hade en tid för ultraljudet den 24e kl 10 och då det är höstlov, så har jag ändå inga grupper den dagen, så det blir perfekt! Kollade även upp vad hälsena heter (Achilles tendon) och självklart - det hade jag ju kollat upp för ett tag sedan, men glömt!

 

När jag kom hem dammsög jag lite, diskade lite och tvättade fönstena från spindlar och flugor...

...alla var dock inte döda, så jag var tvungen att döda några, några andra stack iväg, men jaja.. Deras turdag idag, men inte imorgon! Fy, vissa ville inte dö! Tre flugor var mellan fönstret och fönsterkarmen, så jag tryckte papper på den och mosade dem med fönstret, men de alla flög iväg när ajg tog bort pappret :O USH!! Tog några spindlar som var väldigt svåra att döda också, hur mkt jag än mosade dem, så levde dem! :O De har varit på fönstet sen jag flyttade hit oc jag trodde att de var döda, men ne, de levde.. De var på utsidan förståss! :) Finns en utanför ett köksfönster också, men jag tror inte jag kan nå den och den gör ju ändå inget ont när den är på utsidan, så det är nog lugnt!

 

Emma kom förbi och berättade att det skulle komma en man imorgon och fixa internetet genom att dra en sladd och koppla direkt till datorn. YES! :D Jag passade då på att berätta att jag inte hade varmvatten varken igår, eller idag, så hon visade mig hur jag kunde fixa det om det skulle hända igen. Dock har jag glömt koden nu.. 2908?? Äsh, får fråga henne om det händer igen; vilket jag tror, eftersom det faktiskt har hänt fler gånger..

 

Gjorde morots och broccolisoppa och duschade under tiden det kokade. Skönt med varmvatten igen!!

Tittade på 16 year pregnant till maten.. Vilka killar det finns alltså! Pappor som skiter fullständigt i barnen och mamman.. Johanna Modig har nyss fått barn, alla får barn ju..

Helen frågade mig idag när vi var ute på promenaden om jag ville ha barn och jag sade ja, men att jag vill ha en vettig man först som inte sticker så fort den har kommit..

 

 

Jag skrev ett mail på facebook till Nathalie Gunnarsson också:

Hej Nathalie!

Hoppas allt är bra med dig!
Vi fick inte världens bästa start, men jag lärde mig så mycket under den korta tiden ändå! Och som jag sa till dig då på toaletten menade jag. Jag känner dock ändå inte att det är utrett, så ville skriva till dig nu igen..

Jag har aldrig varit rädd för att säga vad jag tycker och tänker och det var oproffitionellt och barnsligt av oss båda två att bete oss som vi gjorde.. Vi var där för att ha roligt och lära oss massa saker och träffa folk, men allt jag tänkte på hela tiden var på att jag störde mig på dig, att du alltid behövde höras och jag kunde inte stå ut med det, men jag sade det till dig på helt fel sätt! Skulle pratat med bara dig istället och kollat vad vi hade missförstått hos varandra, men jag fattade inte det förräns två dagar efter, men jag var för stolt för att säga det till dig då..

Den dagen då jag inte kunde andas följde Elvira mig hem, men du var den enda som kom fram till mig och hjälpte mig och tog hand om mig. Du var den sista personen som jag trodde skulle göra det och innan grät jag för att jag var rädd för att jag inte kunde andas, men sen grät jag faktiskt för att jag kände mig så dum som hade betett mig så illa mot dig och så var du så himla snäll!

Så verkligen, förlåt för det!

Kram Isabelle


Nathalie Zohar Gunnarsson:
Hej Isabelle!

Vad oväntat att få ett mail ifrån dig!
Men mycket gläjdesamt! Jag håller med dig och är glad över att mailade mig. Det var starkt gjort.
Ja vi började nog lite fel till i Bosnien och det blev som det blev jag tror att vi båda gjorde fel!

Hoppas du har det bra i England

Kram Kram


Isabelle May Elinor Alexandersson:
Jag har det jättebra och har träffat så många människor här som inspirerat mig så mycket!!

Jag har varit babybarnvakt, har tre babyspnggrupper (med mammor), söndagsskola med barnen i kyrkan, ungdomscrew i kyrkan som träffas några lördagar och äter lunch och samtalar om olika saker, café en fm i veckan med mammor, är med en ungdomsgrupp i byn utanför med för att träffa folk utanför kyrkan och träffar gamla tanter en gång i månaden och gymmar två gånger i veckan. Så det är fullt upp, men det är så bra människor här!

Min lever och hälsena är katapult, men skall nog operera levern i alla fall. De hittade aldrig något i Sverige (kanske för att de aldrig gjorde tester på mig, utan bara gav mig tabletter), så därför jag hade så ont och var så sjuk där i Bosnien också - jag tål inte fett och det var ju det enda vi fick där typ.. Men nu har de hittat felet, så det är bra

Hur har du det i Falkenberg?

Kram

 

Det lättade verkligen från mitt hjärta att få det ur mig! Jag är inte rädd för att ta saker face to face, tvärt om, men jag insåg det inte förräns idag.. Pratade med Henrik Forsberg igår också och vi är vänner nu igen. Det känns jätteskönt att folk växer och kan beté sig som vuxna! :)

 

23.15: Borstat tänderna, använt tandtråd, mellanrumstandborste, munskölj och suger på flourtabletter nu :D

Sjöng 'Yes may you live' för Lucy Debney (17 år) på facebook på tolvslaget och sedan lade jag mig och kollade på en film

 

Yes may you live, yes may you live, yes may you live for a hundredth of years!
Of course you'll live, of course you'll live, of course you'll live for a hundredth of years!

And when you have lived, and when you have lived, and when you have lived for a hundredth years,
then you'll be shot, then you'll be shot, then you'll be shot on a wheelbarrow ahead!

And when you've been shot, and when you've been shot, and when you've been shot on a wheelbarrow ahead,
Then you'll be hanged, then you'll be hanged, then you'll be hanged on a horse hindforemost.

And when you've been hanged, and when you've been hanged, and when you've been hanged on a horse hindforemost,
Then you'll be drowned, then you'll be drowned, then you'll be drowned in a bottle of champagne!

And when you've been drowned, and when you've been drowned, and when you've been drowned in a bottle of champagne,
then you'll be buried, then you'll be buried, then you'll be buried in a chest of goooooold!

Happy birthday!!! :D



Citat

Det kanske inte blir som du vill, men det blir bra ändå!

(Jag hoppas verkligen det...)



10 sep - Belmont singing, papper till Melissa, Alpha 1:a

Måndag

 

Ja, då var vi inne på en ny vecka igen. Vaknade 8.20 idag, så sov bara lite mer än 5 timmar. Kunde inte somna igår och vaknade flera gånger under natten av bland annat mardrömmar.

Kokade ägg när jag gick upp i alla fall som jag hastigt fick slänga i mig, men Sam var sen, så jag fick vänta ändå. Conrad var lite grinig idag med, så det tog en stund för honom att komma till bilen. Tog med mig fingerfåglarna (som vi lånat från Jane) som skulle stanna i Belmont school tills vi var klara. Orkade inte sminka mig, så kom naturligt i mina jeansleggins, rosa långt linne och min vita cheerleading hoodie. Asskönt! :)

 

Idag var det riktigt många mammor och barn. 9 i första gruppen och 12 i andra! Det var dock bara fyra familjer i andra gruppen som jag hade träffat innan, så alla andra var nya ansikten för mig! Idag var varken mammorna/barnskötarna eller barnen frånvarande från mig, utan det gick bra :) Jag lyfte några (när en mamma hade två barn till exempel) och det var några mammor som pratade med mig idag med :) Jag tog också lite mer plats idag på sångstunden, när jag serverade te och kaffe och när jag lekte lite med barnen.

 

Sam tog hem mig och jag gjorde lite havregrynsgröt och tog en morot på väg till mötet med Tony, Mad och Caroline. Vi kom igång vid halv och var klara 10 min senare. Hela min vecka var ju full, så det fanns inte så mycket mer att säga.

 

Efter mötet gick jag till dagiset för att prata med Melissa och visa upp mina dokument, bland annat belastningsregistret, mitt medicinkort (som har min adress i England på), ett brev från min bank i Sverige (som har min engelska adress på) och mitt pass, så jag skall börja där 13.30 den 31 september (efter lovet) och framåt.

Hon sa att jag inte fick ha min piercing eller töjning i örat, för att barnen började måla ett hål på näsan när Melissa hade sin piercing i näsan.. Det är verkligen strikt här, men jag log och sade att jag skulle ut dem. Jag vet inte vad det är, men jag känner inte att jag och Melissa klickar - och det är inte på grund av detta, utan jag kände det från första sekunden som jag träffade henne - och alla andra gånger som jag har träffat henne.. Hoppas att jag har fel, för jag skall ju ändå jobba med henne ett år.

 

När jag kom hem kände jag mig så himla trött! Jag kokade ris med tomatsås till en sen lunch vid 2-tiden och kollade lite TV. Det är jättemånga program i England som har extreme makeover och dylikt, vilket får mig att vilja göra det också! Detta är inte en skönhetsblogg, men jag vill ändå få med mina tankar.

Mina tänder till exempel som förstördes när jag var 12 år.. Odontologen gjorde det inte så snyggt och limmet till plasten blev gult när det torkade.

Min näsa (som var så perfekt när jag var liten) har en stor knöl på och den är stor - inte feminim!

Mina läppar är små och syns knappt!

Mina bröst och mage behöver jag inte tala om, men det gör min väldigt obekväm. Med resultaten från läkarna förra veckan, så förstår jag varför jag har så svårt att tappa vikt - för att min kropp inte kan förbränna fett. Det betyder ju också som sagt att jag inte kan äta fett, men jag gjorde det till lunchen idag - för att jag var så trött på att äta morötter och broccoli, eller kålrot och lök VARJE DAG!

Skall handla på onsdag, så då skall jag försöka kolla på mer saker att äta. Jag gjorde dock det sist också, men hittade inget speciellt förutom att jag bytte ut äpplen mot apelsiner och adderade gurka också :)

 

Somnade en timme mellan 6 och 7 och klädde på mig för att gå till första Alpha-träffen halv 8.

Tony, Mad, Hillary, Collin (Hillarys man), Debbie, (piloten), Betty, Bettys mamma, Rose-Marie, Kim och en man som hette John(?) var där. Då kören sjöng, så stod vi och pratade lite i rummet utanför köket och drack juice (inte jag).

Mad hade gjort lasagne som luktade jättegott! Debbie och (piloten) var vegetarianer, så de fick veg lasagne! Va bra att alla fick samma sorts mat tycker jag! Jag som inte kan äta fett tog bara sallad, men med lite salt och peppar på det, så var det jättegott! :) Vi fick ananas och jurdgubbar till efterrätt.

 

Dessvärre stannade jag inte längre än middagen, för jag hade så ont i magen, så vid 10 gick jag hem och fick några riktiga kramper hemma..


9 sep - Johannes döparen (gjorde duvor) + cykling/gym

Söndag

Vaknade 9 idag


8 sep

Lördag

7 sep - cyklade till Dorking t/r + gym + promenad med Y.F

Fredag

 

Vaknade vid 12 idag och gjorde havregrynsgröt till frukost och klädde på mig.

Hämtade låset

14: Gick till dagiset, men det stängde 12.15

 

14.30 cyklade till Dorking

15.30: gymmade

17: köpte en äggmacka och två bananer

17.30: cyklade tillbaka

18.30: hem, åt kokta ägg och sallad

19.25: Emily hämtade mig för attköra till Young Farmers. Vi gick en promenad på 45 min och var i hallen sista halvtimmen och tjötade och de lekte farmers (typ som familjen Andersson som springer runt varandra när berättaren säger deras namn).

21.15 kom jag hem, urtrött!! Lade mig nästan med en gång!


6 sep - Resultaten från Doktorn = leverskada!

Torsdag

Ja..

Doktorn med Mad

 

Hem

First Daughter (Presidentens dotter)

Tony tog mig tilll W.I

Sainsbury's - inget fett!

 

Hem : hett vatten med (lite för mycket) vitvinsvinäger..


5 sep - Messy church Dorking

Onsdag

 

Vaknade 8.10 idag, kokade ägg, klädde på mig och slängde i mig ett ägg och en macka och stack till kyrkan för St James' café.

Suie (?), Betty/Becky (?), Sarah, Emma, den stora damen, minns inte hennes namn, och några fler var där. Helen och en dagisfröken kom med några barn från dagiset en stund också. Emma grät lite förut, för hennes 15-åriga son och hans 16 åriga flickvän väntar barn de närmsta dagarna.. Så nästan allt prat handlade om barn idag, istället för mobiltelefoner.. Självklart blev det lite om det också, annars vore det ju inte St James café ;)

 

När jag kom hem tvättade jag min spegel som jag köpte på marknaden för ett tag sen och tog upp den på övervåningen. Fortsatte att städa byrån och vek och hängde in kläder i garderoben. Vid ett gjorde jag morot- och broccolimos till lunch och sedan gick jag till dagiset för att visa upp belastningsregistret så att jag skall kunna jobba lite där också.

 

 


4 okt - Babysitting Felix

Tisdag

Vaknade vid ... idag, skyndade mig upp

 

Pot's in the church

 

Jane Newberry

 

Babysitting Felix som hade feber. Jag fick £10 av Emma, hon tog mig hem vid 3

 

Home for 1,5 hour

 

Tony and Mad vid 5 - träffade deras ena dotter (...?...) lärare för 6 åringar

 

Hem för en halvtimme - Tony's igen och P.C.C meeting till 21.30, kom hem 22 för Jane R tog hem mig och vi pratade, spec om hennes mamma som har cancer och är 85 år och bor i Wales och vill att Jane skall flytta dit, men det kan hon inte, för hon har sitt liv här i England! Hon flyttade från Wales när hon var 11 och sattes i en skola i England. I tånåren stack hon till Italien och sedan tillbaka till England för att åka en gång till till Italien och sedan tillbaka till England där hon träffade sin man Richard som hon gifte sig med och allt detta hände i hennes tonår! :O


3 okt - Guildford shopping själv

Måndag

Belmont babysång

ca 7 i första gruppen - en ny

3 i andra gruppen - en ny

 

Sam tog hem mig direkt efter, jag åt lite havregrynsgröt

 

Möte med Tony, Caroline och Helen

 

Guildford shopping

 

Bad

 


1 okt - ledig, konstaterat att trådlöst internet inte funkar..

Lördag

 

Sam frågade för några dagar sedan om jag kunde hjälpa henne idag med att koka te och kaffe till en Jumbo Sale i Abinger idag, men då hon inte hört av sig, så tog jag en sovmorgon. Vaknade kl 2 och gjorde gröt och en timme senare gick jag ut till studsmattan en stund.. 24 °C i skuggan idag, men i solen var det 28 :O GÖRHÄRLIGT!!!

 

Var dock inte där så länge, för jag smsade Abi och frågade om hon ville komma ut, så vi satte oss vid bordet och stolarna vid framsidan och jag målade hennes naglar. Bara en liten stund senare kom hennes pappa Ian ut och frågade om internetet och sade att han gärna kollar på det nu. Annats tänkte jag för mig själv, för jag ville så gärna vara ute i solen, men kunde ju inte tacka nej när han erbjöd sig. Så alla tre gick upp till mig och ungefär 45 min senare, så konstaterade vi att det var alldeles för dålig signal över huvud taget och att det nog är därför som varken Vodafone eller O2 funkar.. :/ O2 hade lite bättre signal, men det var så lite att det inte är någon idé.. Suck...

 

Jag avinstallerade lite program på datorn som jag inte behövde medans maten stod på spisen och vid 6 hade solen hamnat bakomde stora träden, så kände att det inte var någon idé att lägga sig ute nu längre.. Däremot tänkte jag gå ut på en promenad, men jag har haft så himla ont i ryggen och det är en knut på högra sidan i svanken som bara inte vill gå bort, hur mycket jag än vrider och vänder på mig..

 

Stannade inne och såg filmen 'A life to kill', för den kom på TV idag igen och sist såg jag inte början och missade lite då jag var uppe och sprang. Jag lärde mig massa nya ord, för de jag inte visste kollade jag upp på min gadget app som jag installerade idag. google translate, så ibland var det fel betydelse.. (ta cheat till exempel som betyder både bedra och fuska, men den appen tar bara en översättning..) Åt faktiskt lite gott till det, Snickers..

Strax innan 12 tog jag en snabbdusch och flyttade in en byrå från gästrummet till mitt sovrum som jag tänkte ha TV:n på, så att jag kan somna till något program eller en film på kvällen istället för att sitta i vardagsrummet..



RSS 2.0