22 april - Jeremy, Cold church, box Freddie+gym J+F,

Söndag

 

Vaknade 5 imorse och myste med Jeremy och sen vid 6 igen och han åkte hem halv 8...


21 april - Gym F Andy, Heidi, Babysit Choisan, Jeremy*

Lördag

 

Vaknade vid 9 och såg girls justwanna have fun och kl 11 fixade jag mig till gymmet. När kagkom mötte jag Freddie som precis hade slutat, för kl var 12. Vi snackade görfort. Han hade klippt dig, ganska kort, men jag sa att det såg bra ut. Faktim är att det ser inte så dumt ut, men finare med mer hår. Han har så tjockt däremot..!

 

Jag gymmade på i alla fall i lite mer än en timme och Andy snackade lite med mig på slutet. Kvart i 2 åkte jag till mataffären och handlade lite toapapper och träningsdrickor och sen stack jag hem.

 

 


20 april - Kelly städ, hemma städ, vänta på J..

Fredag

 

Vaknade 8..40 idag, men gick inte upp förräns kvart i. Åh, jag ville inte gå upp, för jag hade en jättebra dröm! Minns inte riktigt om vad, men någon frågade Jeremy om han var kär i mig och då sa han inte kär, men... minns inte mer , men jag ville veta svaret!!!

Gjorde lite gröt som jag fick SLÄNGA i mig och sedan tog jag bilen till Kelly! Jag var där till 2 och städade. Joe var sjuk, så han åkte till sjukhuset efter nån timme. Juliet var där och lekte med Anna och sedan kom pojkarna hem igen vid 12. Jag tvättade massor och sorterade i pojkarnas klädlådor och skåp, samt även i Kellys och Joes underklädeslådor, för det såg ut som hej kom och hjälp mig, så jag hjälpte dem! :) Hon har sagt tidigare att det är en mess i lådorna och de gick ju faktiskt inte att stänga ens och med mer kläder i så tänkte jag bara att ne, nu fixar jag detta, så är det gjort och de blir nog glada av det med! Mycket möjligt att de inte kommer kunna hålla det så fint, men har man börjat, så är det lättare att fortsätta ett tag i alla fall! :)

 

Jeremy sa att han skulle komma senare på kvällen idag. Igår när han skrev, så sa han 'tomorrow night', men det kan ju betyda både kväll och natt, så jag vet inte vilket.. Han får stanna, men jag kommer kanske få mensen imorgon, så jag vill inte ha en fläck där som man vaknar i!!! Stannar han så stoppar jag inte en tampong innan man somnar - utifall att!

 

När jag kom hem, så kom det massa duschar ute. Alltså regn, slutade, sol, regn, hagel, sol, regn, slutade osv.. Jag slänge i en sista tvätt, för jag hade glömt ett vitt kuddfodral, så jag slänge in det + lite mer kläder som jag hade använt och diskade, städade i hallen efter att jag hade pysslat igår. Jag städade även lite i hyllan i vardagsrummet. Fixade upp bilderna på familjen och bästa kompisar upp på en tavla istället för att de åker ner bakom hyllan hela tiden! Jag försökte ännu en gång få bort fläcken i sängen som först började som en mensfläck, men då jag tvättade med en svamp, så blev det först grönt av den och gult, för det färgade av sig. Nu tog jag ett bättre medel och en VIT trasa, så fick dock bara vänta ett tag för att det skulle torka..

 

Jag har moppat golvet till och med.
xD
det luktar äpple i lägenheten!
och har tvättat ALLT
förutom mig xD
pjuh, nu är det svettigt!
Jag har fixat mensfläcken i sängen (som blev grönt sist jag tvättade det) nu tog jag en VIT trasa som inte färgade av sig! xD
så nu är det rent och nybäddat och gott
har haft ugnen öppen med så att tvätten skulle bli torr fortare
det sista är fortfarande inte torrt än..
och för att jag har vart uppe så länge och hållt på idag och är förkyld, så har snytit mig så mkt och är så varm, + ugnen är på på max (och luckan är öppen för stt få ut värmen) så nu blöder jag näseblod med.. TOPPEN!


19 april - Pappa 52 år, Susan Bell Skype-intervju, gym Freddie

Torsdag

 

Idag vaknade jag 7.40 av klockan och gick upp direkt faktiskt. Visst var jag trött, men tänkte att ne, nu skall jag gå upp, göra lite gröt, så att man ser lite fräshare ut. Tog även en kaffe med lite mjölk för att få igång halsen och huvudet! :)

 

Jag och Susan började prata kl 8 på morgonen (5 på kvällen för henne) och först funkade inte min kamera, så jag startade om datorn. Vi pratade i 40 minuter och jag fick se både Connor (4) och Ethan (2) i camen också.

 

Åkte och handlade lite och sedan stack jag till gymmet. Freddie var där och kom fram till mig när jag sprang. Som tur var kom han precis när jag började, för då hade man inte fått upp så mkt flås och kunde ju fortfarande prata. Han sa att Jez precis hade ringt och han hade frågat honom om det smset jag skrev. (Att Freddie tyckte jag var en idiot typ) men det gör han ju, det VET jag... Eller han gillar inte det jag har gjort och så i alla fall. Freddie sa i alla fall att han inte förstod vad Jez pratade om och att han inte sagt det, så sa jag, ne du sa inte just de orden, men visst menade du det ändå.. Sen gick han.

På slutet sa han ändå att nej darling, jag är verkligen inte sur på dig, 110%!!! Jag bara ne, men kanske 80% säker. Men bra då i alla fall!

Jag körde på riktigt hårt på gymmet! Kände i magen när jag körde crosstrainern på slutet! 163 kcalpå 15 min och 1,2km. När jag sprang i början kom jag nästan 2 km på 13 minuter, minns inte hur många kcal det var, men det är ju ändå inte exakt eftersom jag aldrig skriver in min vikt när jag kör på. Det som är viktigast för mig är att det blir bättre och bättre i alla fall! Det är gött att springa och jag körde uppför sista minuten och ökade farten till 12,5! Kutade, ååååh va gött det var!

Körde mage, bröst och rygg idag igen (som sist) och tog det lugnt i slutstretchen. Körde splitt mer idag med, för det har jag inte gjort på evigheter! Stretchade i 50 minuter och sen frågade jag om Freddie ville ha skjuts, men han sa att han hade en annan som han kunde åka med. Vet inte om han ljög för att slippa åka och prata med mig, eller om det var sant. Hoppas för hans skull att han hde skjuts, för det var mörkt kallt och blött ute på kvällen! Det regnade inte, men hade gjort tidigare under dagen!

 

Jeremy sa att han kunde komma imorgon kväll, men visste inte vilken tid. Han var även lite orolig för mig att jag lar ledsen, för jag sa det om att Freddie nog inte tyckte om mig. Åh, jag känner inget för Jeremy, inte kär lixom.. Han är däremot en sån go kille när vi väl snackar och ses, men åh, det är så svårt att veta till 100%.. Får se! Nu kör jag på att bara ta allt som det kommer, men jag tänker inte falla för honom förräns han visar att han är en bra kille och gillar mig med!

 

Snackade snabbt med Carro på Skype och fick berättat lite kort om bråket, men hon har det så svårt hemma nu och behövde bara gå UT ur huset, så hon skulle träffa en vän. Stackarn!!! Carro, älskar dig och jag finns här för dig!!! <3


18 april - SJ's, sova, hemmadag, tvätta

Onsdag

 

Vaknade vid 8 och gick till kyrkan 20 i 9. Fixade croissangerna och så där. Bex och Zara kom lite senare med Eddie och Loella, så jag satt med de ''gamla'' först.

 

Jag diskade vid 10 och Jayne hjälpte till att torka, sen tog jag hem lite färger och pennor som jag tänkte ha till på tisdag för Kids Club!


17 april - VINCENT 22 år, Guildford, Pappa&co HEM, gym Freddie

Tisdag

 

Idag gick jag upp först och hoppade in i duschen. Cilla gjorde frukost igen och Philip låg kvar idag med då han inte mådde helt bra ännu.

 

 


16 april - London igen

Måndag

 

Jag vaknade halv 8 och hoppade in i en KALL dusch!


15 april - pappa Abinger church, Ph sjuk

Söndag

 

Idag tog vi lite sovmorgon. Cilla gick upp halv 9, jag en kvart senare, Kristin 10 minuter senare, pappa strax därefter och Philip en liten stund senare. Philip försökte få i sig lite gröt på morgonen och han tog två värktabletter, men han mådde inte alls bra, så han hoppade i sängen igen och kvart i 10 körde pappa ner Kristin och Cilla till stationen och när han kom tillbaka en halvtimme senare, så gick vi till kyrkan. Jag hade planerat ett litet pyssel för barnen (göra en fin mask som man har i ansiktet), men de kom aldrig några barn, så vi gick hem till sjuka Philip

 

 

Smade lite med Freddie för att få ordnat ett möte att snacka lite, men jag kunde bara på dagen sade jag, alternativt tidig kväll. Dock sade han sen han att han inte kunde idag heller och då skickade jag ett bestämt meddelande. 'why drag it out?  ...fine, i don't care anymore to set anything up, it's all on you now if you want to talk, otherwise leave it.'

Han svarade inte på det och vid 8 ringde Kristin och Cilla och sa att de skulle komma om en timme till stationen, så jag skrev ett till sms till Freddie att jag har en timme på mig i dorking, ja eller nej. Han svarade inte på det heller, så jag bryr mig inte längre. Jag ville ju ändå bara träffa honom för att förklara att vi hade ändå inget och att han gärna får föröka glömma det nu ändå och gå vidare, för det gjorde jag!

Han svarade strax innan 9 i alla fall att han ville ses, men han behövde tid, det är bara det, vilket han inte har nu..

 

Tatueringen har kliat en del idag, men inte så farligt!


14 april - London

Lördag

 

Vi gick upp halv 9, med Cicci först, sedan jag, sen pappa, en stund efter Kristin och en BRA stund efter Philip! Han gick upp nästan en timme senare, för han mådde dåligt.


Fredag 13 april -

Fredagen den 13e...

 

Scary, haha. ;)

 

Vaknade kvart i 8 och smorde in tatueringen som vanligt! Pappa vaknade samtidigt med, sedan Cilla och Kristin. Sluligen Philip med..


12 april - Madame Tussauds, London strul!

Torsdag

 

Jag hade bara ätit pyttelite havregrynsgröt på morgonen, sen på tåget tog jag lite nötter. och då sa cilla, vad du äter hela tiden. och sen snackade hon om hur många kalorier det var i den hela tiden. Då tappade jag lusten för mat helt. sen åt hon ckoklad och då sa jag 'DET däremot är massa dåliga kalorier' och sen drack hon en kola också och då sa jag vet ni hur många sockerbitar det är i en cola egentligen?
De åt middag på nåt äckligt ställe och jag ville inte ha något, kunde inte tänka heller på vad jag ville ha, så åt inget. De sprang iväg hela tiden också, så vi spenderade mer än halva tiden att leta efter folk bara. jättestörande!
i alla fall så tillslut satte jag och pappa oss på et fik, för jag höll på att svimma och jag ville inte ha nåt att äta, för jag kunde inte tänka bara. jag ville bara sitta ner.
efter en stund började jag faktiskt gråta lite..

sen bad jag pappa köåa en kaffe och med koffeinet i kroppen blev jag helt skakis och bara grät och kunde inte astå. kunde inte prata, kunde inte göra nåt..

Det läskigaste var nog dock att jag faktiskt på ett sätt gillade det. Det var som en drog!
mådde så dåligt så det var skönt!
man kom i ett stadie där man inte kunde tänka, man inte bryr sig heller och man tänker inte att andra finns runt om... Höll på att svimma när jag skulle gå på toaletten. Jag bara skakade, såg suddigt och jag fick sätta mig på huk tillslut när jag väntade i kön.

 


11 april - Kelly, Tattoo, Pappa &co

Onsdag

 

Vaknade och gick upp av första alarmet idag kl 6!

 

Freddie sa 'this lovely young lady wants to go to Gatwick'


10 april - gym

Tisdag

 

Dagen innan tatueringen!!! ;) Gick upp kl 6 idag och gjorde gröt och fixade mig snabbt. Bbbr, va kallt det var! Hade nog aldrig pallat mig upp om det inte vore för att jag var så förbannat kissenödig och hade ätit så mycket russin igår asså! xD


9 april - The holiday, gym, filmdag, Louise städ

Måndag

 

Vaknade idag vid 8 och sen 9 av väckarklockan. Fy, ville egentligen inte gå upp och såg heller ingen stor anledning till att skynda mig till gymmet faktiskt. Under natten hade jag lddat ner the Holiday. Tänkte att jag skulle ge den en andra chans och vore ju extra roligt eftersom den är inspelad dels i Shere (ankstaden).

 

Åt havregrynsgröt vid 11 och vid 12 fixade jag mig till gymmet och var där strax efter 1.

 

Two guys that was going to get married after having a two years sexual/partner relationship just found out that they were HALF-BROTHERS!!! :O Oh dear.. poor them!!

 

Såg lite film på TV när jag kom hem också och 16 and pregnant

 

Vid 8 åkte jag bil till Louise och städade. Fy va läskigt det var när jag hörde en dörr på toppvåningen som smällde. Först gick jag ner och tänkte ringa Kelly och be henne komma över, men sen tänkte jag att nej Isabelle. Skärp dig nu! Jag messade ändå Catha (+ Jeremy, men det var inte meningen, skrev på svenska, så han fattade ju ändå inte) och sa att om jag inte smsar innan midnatt igen, så har något hänt, men att jag älskar henne! Jag gick upp och insåg att det bara var ett fönster som hade blåst upp, för fy vilken ind och regnväder det är nu! Det har regnat i två dagar och jag har äntligen fått använda mina gummistövlar! ;)

Jag förklarade snabbt för Jeremy att jag skickat fel och att jag skulle på ghost hunt nu, haha. Han bara va?

Jag fick med mig lite galgar och fick städat alla ytor med trasa och medel.

 

När jag kom hem vid halv 10, så tog jag en skön dusch och borstade tänderna och sedan lade jag mig i sängen och mailade Louise. Jeremy skickade även ett till meddelande 'Sorry, was having dinner my dear. Sweet dreams then xx'

Två x är ju ändå riktigt bra! Jag skall verkligen försöka att inte smsa honom imorgon, kommer ju vara så upptagen ändå med barnvakteri från 8.30-5 hos Cindy först och sedan från 8-9.30 ungefär hos Carmel med William! Skrev lite på fb och bloggade för dagen också! Det är så skönt när man skriver mer nu, jag har varit så himla dålig på sistone, sen nyår faktiskt! Det är dock så svårt att skriva om en hel dag när så mycket har hänt och man kommer hem trött och bara vill ha det lugnt och chatta lite eller kolla TV eller faktiskt bara SOVA!


Vände mig om för att sova strax efter 11 och hade satt klockan på 6 för att komma till gymmet innan Cindy hämtar mig imorgon vid puben 8.30. HOPPAS JAG ORKAR GÅ UPP!

 

Sweet dreams xx


8 april - Cold church, gym, sova, film, sova

Söndag

 

Easter sunday

 

Vaknade vid 9 idag

 

Gymmade från 12.15-1 idag. Sprang 12 min, 163 kcal, slutade i uppförsbacke med 11km/h.

 

Jag var görtrött när jag kom hem, somnade vid 3-6 när jag kollade på Fresh Prince..

 

Jag kan inte fatta hur rätt boken har!!! Det finns undantag säkert, men inte som jag vart med om! Vet du vad det konstigaste är!? Jag bryr mig mindre och mindre.. Visst, jag HAR väntat lite på ett sms från Jeremy.. i 2 dagar, MEN när han skickade ett sms idag och bad om ursäkt för det sena svaret och frågade om jag hade en trevlig påsk, så brydde jag mig inte. Eller jag hade inte tid att svara ändå! Jag var upptagen med tid för mig själv och kollade på en film! :) (Hook)
Jag läste klart världens bästa kapitel igår som handlar om att få tillbaka gnistan i och för sig, men det gick att få in i min situation också! Killar gillar självständiga tjejer och sånna som inte klänger runt honom! De svarar på när man går åt höger när han trodde man skulle gå åt vänster. När man inte har tid att åka på en kryssning, för man skall plantera krukor hemma.. Något som han inte alls kanske förstår sig på.. Hur som helst, jag vill inte vara taskig och inte svara, men jag bör ju samtidigt vänta egentligen, men inte för länge. Han skrev kl 7 och filmen är slut kvart i 10, så det blir nog bra! :) Det är inte för sent, men inte heller för tidigt.

 

Jag gjorde lite spaghettisoppa till filmen och åt även lite hasselnötter och russin efter. Mums! :) Jag tänkte gå till Louises hus idag och städa lite, men jag hade sådan huvudvärk och det var också därför jag sov lite. Tog en dusch och sedan mot senkvällen blev det lite mer film: Prinsen i New York. Jag såg inte slutet, utan gick och diskade istället. Allting från i torsdags och FY vad det luktade fisk! Var skönt att ha fått det gjort i alla fall, men trots att jag inte var särskillt trött, så stängde jag ändå av TV:n kvart över 11 för att sova - igen.

 

Jag har inte snackat med Carro på några dagar ännu, men hon är i U.S.A nu med en tjej, så jag hoppas att hon har det bra!!! Jag ser faktiskt fram emot att träffa pappa och gänget tror jag.


7 april - gym,

Lördag

 

Vaknade vid 8 idag av mig själv och gjorde en poster till Kids Club i Coldharbour. Jag åt havregrynsgröt till frukost och vid 12 duschade jag, gjorde lunch (två ägg i micron + en macka) och tog några morötter i en påse och stack till gymmet. Freddie sa igår att han kankse skulle komma in vid ett och boxas med mig, men det gjorde han inte. Jag körde 5 minuter på crosstrainern och sedan 15 minuter på rullbandet!

 

En man där (ca 50 år) som har vart boxare tror jag, snackade med mig på stretchen idag. Han sa 'om du fick spendera £10 på en sista måltid, vad skulle det då vara? Jag svarade cod i ugnen med . Han sa McDonald's!

Andy var även där, men jag snackade inte så mycket med han idag. Jag gymmade på från 1-2 och åkte sedan hem för att äta lite kyckling, ris, ärtor och majs som jag hade färiglagat i frysen och vid 3 stack jag till kyrkan.

 

Easter egg hunt

Mötte Kelly med Conrad och Myles på vägen in. Jag gömde (slängde ut) alla äggen på kyrkogården och sedan fick barnen leta!


6 april - Dröm Jez, kyrka x3

Fredag

 

Vaknade 7.10 idag, attans, jag som skulle vart på gymmet kl 7...

 

Jeremy kom hit efter gymmet och tog en dusch, han fick tyvärr vänta på mig i 10 min för maten var inte klar..  Så vi myste lite och sen åt vi. Vi kom in på en del saker, bland annat att jag drog en vit lögn och sa att jag skulle göra tatueringen den 16e, men bara för att säga 'haha' sen live! ;) och då sa han 'HA FUCK YOU, yeah!'. Vi kom även in på att allt inte alltid går som man vill i livet. Då sa jag 'jo, allt utom det idag'.

Efter maten gick han och sa att han var trött och så sa han 'tänk på det du sa förut om det som inte gick för mig.'

Drömde jag om honom också. han var på min cheerleadinguppvisning och jag var topp
han hade druckit lite och jag gick tidigare för att gå ut med honom och vi såg varandra, och jag trodde han skulle gå ut med mig, men sen började alla andra gå ut med, så jag tappade honom i massan och gick in och letade efter honom och sen ringde jag honom och då sa han att han var påväg åt ett annat håll.. jag bara jaha..


ville ringa honom och smsa, men tänkte att nej. det är inte bra!
sen smsade han och skrev 'men du kan komma till (minns inte vad det stod, men han smsade en adress i alla fall). sen vaknade jag..

 

Gick till gymmet från 8.15-9.15 och Jeremy kom kl 9. Jag körde 13 min på crosstrainern, ganska lugnt i början, men sen fick jag massa energi och sprang 5 minuter på rullbandet också. Körde mage på en maskin, sedan rygg med 10 kg vikt extra på ryggen och tillslut lite armhävningar! Jeremy gav mig en hejdåpuss när jag sa att jag skulle gå.

 

Åkte till coldharbour kyrkan för en halvtimmes gudstjänst och provade en halv hot cross bum. Det kändes som en julbulle, för den hade sånna kryddor i!

 

Freddie textade mig och sa att vi kunde boxas imorgon kl 1 typ. 
sen sa han att han inte alls ignorerat mig och då sa jag jo det gjorde du. jag är ingen tankeläsare, men jag är en tjej och vet när någon ignorerar mig. Han ba, jag var lite irriterad bara.. Jag bara på att jag gick ut med din vän? Han ba ah.. Och jag älskar Jeremy, han är min bästa vän, så jag kan inte vara irriterad på honom.. Jag bara okej.
Sen sa han att han skulle dra jag bara ok, ses kl 1 imorgon då för ett boxningspass. så sa han 'kanske'..


5 april - Kelly, städ, bank, gym J+A, Jeremy middag

Torsdag

 

Vaknade kvart i 8 av mig själv, vilket var skönt! Städade lite och gjorde havregrynsgröt, men åt knappt något.


4 april - Tattoo studio, Jeremy, Gym

Onsdag

 

Vaknade strax efter 8 idag och fixade mig på en gång och åt havregrynsgröt.

 

Jag gick till kyrk-kontoret (Tony's), fast det var bara Caroline där och fick skrivit ut lite bilder på mina drakar och andra idéer till tatueringar. När jag kom till studion halv 11, så var inte Schwarz där, men jag kollade på lite andra bilder så länge och sen väntade jag i tystnad med de andra tatuerarna tills han kom en kvart senare. Han hade glömt, men det var lugnt för mig.. Han gillade INTE min idé och tänkte INTE göra en kvinnlig drake.. Han sa även att drakar SKA vara fula och skrämmande, det kan han inte ändra på sa han. Men vi båda missuppfattade varandra. Tillslut blev det precis som jag ville och han tyckte det var coolt! :)

 

En fin female (ish) drake som går som ett S upp till revbenen bara (och inte upp över axeln som jag ville), men utan läppar och ögonfransar. Jag vill ha ögonfransar, men vi får se hur stor den blir, för man kan inte göra allt för detaljerat heller!


3 april - Moreno, gym Jeremy+Freddie

Tisdag

 

Gick upp vid halv 9 idag


2 april - Robin K, meeting Caroline, Tattoo studio Epsom Jeremy

Måndag

 

Gary Hallam ringde vid 9 och frågade om jag kunde gå dit och låsa upp för mattcleanern, så jag sprang dit och cyklade hem eftersom jag lämnat cykeln där igår kväll.

 

Robin K skrev till mig idag och önskade mig lite tråkiga saker på facebook, men vi fick pratat lite och förstod att båda faktiskt förändrats till det bättre. Jag gillar inte att erkänna det, men det är sant: Robin hade rätt om mig FÖRR, men nu har vi båda hamnat på egna spår, vilket är najs! :)

Robin kanske inte sagt de finaste orden till mig, men han fick mig ändå att tänka efter. Jag tänkte ärligt talat inte på att inlägget från 6e mars skulle komma upp när man gogglade på hans namn (då jag skrev hans fullständiga namn då, men mest för att komma ihåg själv vad jag pratade om), men såklart.. Jag tar inte bort inlägg, men har rättat till det lite nu hoppas jag. Lite som i verkligheten - saker man säger kan inte raderas, men man kan försöka rätta till dem!

 

Ibland kommer folk tillbaka på samma spår igen. På tal om det, så är inte jag och Camilla på samma spår i livet just nu heller, men vi försöker ständigt och hon kommer nog hit den 17e maj, så det skall bli roligt! Vi funkar SÅ BRA tillsammans när vi väl är med varandra och de här två åren har verkligen satt våran vänskap på spel! Men jag älskar henne, har känt henne sen 3an och jag till fortsätta känna henne, även om vi båda har förändrats så mycket, men hon är min allra bästa vän och jag finns där för henne i vått och i torrt!

 

När jag flyttade till Nykroppa förändrades jag lite, men oj här i England...! Folk hemma skulle inte känt igen mig nu till insidan!

 

 

 

 


1 April (fools day) - Coldharbour + Abinger donkey church, HALLAM TO SPAIN

Söndag

 

Inatt, kl 2 smsade Freddie mig och skrev 'You up? Miss you xx' Jag blev chockad och visste inte om jag skulle svara eller inte, men ne, han är inte värd min tid ens (tänkte ju förståss skriva som Carro sagt, att tåget går bara en gång). Istället smsade jag Jeremy och skrev 'hope you're having fun! :) x'

 

Vaknade 8.30 idag och hade fortfarande huvudvärk!


RSS 2.0