29 feb - belmont Jemmas, Louise, gym

Onsdag

 

Ja, en vanlig onsdag, så skulle jag ju varit på SJ's, men Jemma som brukar ha onsdagsgruppen var jättesjuk, så Sam och jag fick ta den idag! Hon ringde mig vid halv 9 för att vara säker på att jag var vaken idag, haha. Som tur var vaknade jag en bra stund innan det, men hade ändå lite morgonröst!

 

Gjorde havregrynsgröt förståss och klädde på mig och tog med mig spisen som jag gjort, samt lite instrument och en bok som Jane gett mig som vi skulle använda idag!

 

Cyklade till Louise 15.30, men det var ingen där, så jag cyklade tillbaka och mötte dem vid puben.

 

Gjorde spaghetti bologneise,


28 feb - Jane New, Mureno, Louise, gym Freddie

Tisdag

 

Gick upp 8.50 idag, skönt att få ta det lugnt på morgonen! Gjorde min gröt och satte mig vid datorn en halvtimme och läste mailen och snackade lite med Johan Torrox.

Mamma hjälper mig så mycket med saker och jag fick mitt nya bankkort i söndags, så hon skall fixa och aktivera det nu också och hon har jagat utredningen om mitt knä och jag försöker verkligen att fixa vikten, men det är så svårt, men hon skall höra med Bibbi också hur det blir tror jag. Det skulle vara så skönt, allting skulle underlätta i livet om de suttit där de skall!

 

Halv 10 klädde jag på mig snabbt och åkte till Jane!

 

Jag och Eve och sedan även Felix och Alma hoppade strudsmatta nästan hela tiden! :) Jag hjälpte även Emma att göra hemmagjorda fiskpinnar typ med cornflakes istället för brödsmulor! Jag åt en och det var faktiskt gott! Eller liksom inte äckligt! :D

 

På vägen hem från gymmet, så hade det hänt en olycka i killerbacken. SHIT, det ÄR en killerbacke nu när jag tänker efter! Nej,men seriöst, hoppas ingen dog, men bilen stod på sidan och det var polisbilar i telefon. Det hade nog hänt ganska nyligen, för jag var ju bara borta 2 timmar, så..

 

När jag kom hem vid 11 åt jag lite ärtor och två små pannbiffar (snarare två stora köttbullar) och så cammade jag lite med Danny från England faktiskt. Vi pratade inget, han var för blyg och det känder bara konstigt för mig att prata!! Menar, jag kunde pratat om det var svenska, men.. :)


27 feb - EYMG, meeting

Måndag

 

Oj, försov mig! Vaknade 8.57 och sprang upp och ringde Sam och skulle säga att jag skulle ta bilen istället, för jag hade försovit mig, men hon svarade inte, så jag tänkte att jag kanske kan skynda mig och hoppas att hon är sen!

Jag gick på toa, slängde på mig kläder och kl 8.59 ringde hon på dörren, så då sprang jag ner!

 

Möte

 

Diskade, tvättade, duschade, packade träningsväskan och förberedde för morgondagens frukost.

 

Sam mailade sitt referensbrev också, vilket var jättenajs skrivet för mig! Hon hade skrivit allt i dåform, så jag ändrade det till presens (nutid) istället.

Blev filmerna Devil wears Prada (med russin) + filmen Election och så somnade jag strax efter 1.


26 feb - Coldharbour, städ/pyssel, Louise barnvakt/städ

Söndag

 

Vaknade duktigt halv 9 idag och gjorde havregrynsgröt! Idag var jag smalare och på sidan kunde jag känna igen min mage från mitt bästa cheerleadingfoto!!! :D (Ser ut som att jag har magmuskler) ;)

 

Halv 4 såg jag att Louise mailat och frågat om jag kunde komma idag och hjälpa henne från 4, så jag tog lite potatismos och så hoppade jag på cykeln dit!

Vi sydde möss, cyklade till parken (jag hade Madeleine bakom mig på barnstolen) och så gjorde jag kvällsmat till dem och diskade och slutligen läste jag en bok för flickorna i sängen och så dammsög jag och städade upp där nere. Louise nämnde ännu en gång om att det vore roligt att komma till Spanien i sommar några veckor och hon sa att hon gärna kunde skriva en referens till mig! :D Hon sa att det bästa med mig var att när hon var på övervåningen och pratade i telefon, så såg inte jag det som ett hinder att bara sitta ned och vänta på att hon skulle säga vad jag skulle göra, utan jag gick ju och diskade istället och när hon kom ner, så blev hon så glad! :D

 

Jag dammsög lekrummet och sopade köket och diskade massor under dagen och 21.20 tog vi en te och strax efter halv åkte jag hem.

Värmde lite potatismos och massa olika grönsaker till kvällsmat när jag kom hem, för jag var ganska hungrig.. Hade ju inte ätit något (förutom shaken vid 6) sedan halv 4 och jag har sprungit runt med barnen och städat, så hade ju gjort av med en del energi!

Jag tog även en popcornpåse och lite russin och satte mig i sängen och bloggade, kollade mailen och pillade med annat och såg lite Family Guy, American Dad, South park och Jackass, men var görtrött, så jag somnade vid halv ett.

 

 


25 feb - Cykla-->gym,

Lördag

 

Vaknade vid 11 och tog en dusch, SKÖNT! Jag var tom i magen idag, men lite svullen ändå på grund av mensen, men det var lugnt, för jag vet att efter mensen är över och om jag orkar fortsätta, så kommer jag rasa :) Om jag går ner 16 kg, så får jag göra operationen och det är ju lättare sagt än gjort.. För att göra det på 100 dagar, så måste jag bara äta 1400kcal och jag tror att jag har ätit 2800 innan, men jag vill klara det!

 

Halv 1 fixade jag mig lite snabbt och 5 i cyklade jag till St Catherines-huset till Louise för att prata om datum och tider och vad jag skall göra där för att hjälpa henne med hennes fem barn medans hennes man är i Spanien.

Jag kom hem vid 2 och då gjorde jag lite spaghettisoppa snabbt och bytte om och 45 minuter senare satte jag mig på cykeln till gymmet! Det stod på datorn att det var 11 grader ute, men det kändes varmare och solen sken, så det var jättehärligt ute och sådant måste man ta vara på!


24 feb - hemmadag

Fredag

 

Älskar fredagar typ, för man kan vakna sent och vara uppe sent!!! Jag vaknade 11 idag, men kändes som att klockan var 8, så jag var ganska glad av att se väckarklockan nu, eftersom jag vanligtvis brukar vakna tidigt på fredagar just bara för att jag inte måste.. Hur som helst, så somnade jag om lite igen och vaknade kvart i ett istället. SKÖNT!

 

28 dagar sedan jag fick mensen förra gången, så idag fick jag den igen. SKÖNT att den är regelbunden, prick på dagen!!!

 

Jag var smal idag när jag vaknade och tom i magen! Åt pyttelite russin och cashewnötter när jag vaknade och en timme senare gjorde jag lite havregrynsgröt och bloggade lite och kollade mailen, men inget nytt från Australien... :(

 

Jag låg i sängen till halv 4 på dagen och sedan kände jag att nej, idag måste jag göra någonting!! Ställde mig upp vid min höga byrå med datorn och lyssnade samtidigt på VIVA på TV:n i bakgrunden och sjöng lite! Det är det goa med att bo själv, jag kan sjunga hur högt jag vill och verkligen ta i, för då får jag till mina toner faktiskt enligt mig.. Har aldrig gjort det inför någon annan, så jag vet inte om jag sjunger bra, men det tror jag inte..

Täntke att jag skall stå lite idag och borde egentligen passa på att vika mina kläder också som ligger i resväskan! De är ju rena, så det är synd att de skall ligga där och bli skrynkliga och smutsiga igen om jag blandar dem med annat...! Dock blev det inte så mycket med det, men istället diskade jag i en halvtimme och lagade grönsakssoppa med palsternacka, morötter och lök!

 

Kvart i 5 ringde hon från Messy church och jag kom just på att jag inte vet hennes namn.. Hon har krulligt stort hår, är smal, har fem barn och en man som ofta är i Spanien. Hon frågade mig på Messy church om jag kunde hjälpa henne med barnvakt och städning, så då tänkte jag att yes, om jag gör bra arbete de här 4 månaderna (om hon vill ha mig så länge), så kanske jag kan stanna över sommaren som Au Pair...! :) HOPPAS!!!


23 feb - Ja MELBOURNE?, 17 grader, Nursery, school, gym

Torsdag

 

Sista dagen innan mina två dagars ledigt nu i veckan.. Eftersom kyrsveckan börjar på en söndag, så kan man ju säga att detta är sista jobbdagen på veckan..!

 

Jag vaknade halv 9 och tog en dusch, gjorde havregrynsgröt, klädde på mig och stack till dagiset strax efter 9..

Drömde om Freddie i natt... FAN, JAG ÄÄÄÄR KÄR! Kunde inte äta idag heller egentligen, men tvingade i mig lite gröt! Sket ut det mesta från gårdagen, haha.. Jag var smalare idag och man kunde se magmusklerna från sidan bättre än någonsin..!

 

Kl 8 på morgonen hade jag fått ett mail av Janene Van Wyk:

Hi Isabelle

Can you please confirm your start date? And can we talk on the weekend?

Janene

 

17 grader varmt och sol här! Har bara haft en tröja på mig ute idag. ASGÖTT!

 

Skypade lite med Ankan och chattade med Angiballi:

Jag gillade Freddie förut, men var inte kär.. Sedan jag fick sådant pirr i magen när han skrev att om han träffar mig för mkt kommer han få känslor för mig.. Då tänkte jag att han har tänkt på mig på det sättet och jag har nog känslor för honom..
Han hade klippt sig igår, så jag sa va snyggt det var! ;)
Nu är planen att träffa honom så mycket som möjligt, pricka in tiderna på gymmet och snacka så mycket som möjligt, så att han (vare sig han vill eller inte) träffar mig..
jag smsade honom vid 4 och frågade om han hade tid att lära mig lite boxning idag. Det skulle vara PERFEKT för mig att få kunna slå honom!!! Dock svarade han att han mådde dåligt, så det gick inte idag, men en annan dag vore roligt sa han!

 

GYM

Jag åkte i alla fall till Dorking och tankade och tog en timme på gymmet! Jag körde jättehårt i 10 minuter på crosstrainern, för jag trodde att Freddie satt i båset, men det var den andra killen med spretigt hår.. :/ Synd! Aja, jag hade lite annat ögongodis, de där tre snygga otroligt vältränade 20-23 års killarna..! Darrell satt i receptionen och sa hej när jag kom och även hejdå när jag gick ut.

Jag körde bara lite idag, 10 min uppvärmning, snabb stretch (min scorpion sätter sig bra nu) och typ 40 min styrka, för sedan kände jag att jag behövde lite energi, så jag gjorde en shake, men sen kände jag att nej, jag vill bara hem nu! Jag har inte gråtit någonting, men jag skulle vilja.. Hur som helst, när jag gick ut, så satt som sagt Darrell i receptonen och när jag gick, så tänkte jag gå tillbaka och fråga om mitt gymkort, alltså hur jag skulle göra eftersom jag vill avsluta det i September.. Stod utanför och tänkte på hur jag skulle översätta det till Engelska för att låta bra, men det tog några minuter. Sen bestämde jag mig bara för att gå in och testa, men då såg jag att en annan badvakt satt där med honom och räknade pengar, så jag tänkte att nej, jag får ta det en annan gång...

 

Jag tog en till shake och en morot i alla fall och när jag kom hem tog jag bara lite russin och nötter, men kunde knappt få ner det!

 

Skypade med Ankan och Carrobarro på kvällen..

.............................................................................................................................................................

STJÄRNTECKEN
Tvillingarna
är kända för sin dubbla personlighet. Begåvade, kvicka och snabba att anpassa sig. Tvillingarna har sällan problem med att göra något, dock kan de vara ytliga och motsägelsefulla. Symbolen för tvillingarna är berättaren, kommunikatören. När de väl börjat tycka om någon så gör de vad de kan för att personen inte ska bli uttråkad eller känna sig utanför. Utan tvekan kommer de spendera evigheter med att prata om allt man kan tänka sig, bara för att fylla det evigt vakna och nyfikna sinnet.


Styrka: Fysiskt ork, självständighet, mod och ärlighet   (Det tycker jag verkligen att jag är!)
Innersta behov: Att vara där saker och ting händer (Jag försöker!)
Svaghet: Impulsiv, stressad, hårdför och med mycket aggressioner (Jag tycker inte jag har mycket agg faktiskt)
Zodiaksymbol: Tvillingar
Latinskt och engelskt namn Gemini
Tidsperiod 21:a Maj – 20:e Juni
Konstellation: Tvillingarna
Element: Luft (Behövs för att leva)
Kvalitet: Föränderlig
Planet: Merkurius (dagtid)
Färg: Grön (Min ögonfärg)
Bästa veckodag: Onsdag (Lillördag)
Turnummer 8, 7, 19, 23 (SKOJAR DU MED MIG??? 19 ÄR MITT TURNUMMER!!!)

.............................................................................................................................................................

Mot slutet började jag snacka om tyg och andra saker... jag fattade ingenting längre (kom alltså in i min hypnagoga hallunication..) Somnade strax efter 1 och då hade jag snackar med Carro i två timmar.

Vi snackade om att bli dissade/dumpade/ljugna för, om jag gjorde rätt i att ljuga för Freddie genom att säga att jag inte kände något för honom mer än en vän (jag känner ju mer) och vi snackade lite om hennes tjejer också, men för att vara ärlig, så har jag inte kunnat lyssna tll 100% på senaste, för jag har bara tänkt på allt med skitFreddie... :/ Måste säga det till Carro! Hon är verkligen en görbra vän och vi snackade även om att vi båda borde flytta till Australien! Hon har det jättejobbigt hemma (i Canada) i sin Au Pair familj nu... :( Failjen bara skäller på henne hela tiden och hon orkar inte mer och det förstår jag!!!


22 feb - Sj's, freddie NEJ!, Messy Church, gym F+scorpion

Onsdag

 

Inatt drömde jag om lilla William, att han hade ont och att han blödde i blöjan, men att Carmel inte visste varför.

Jag drömde även om Freddie om det som hände häromnatten och att allt var bra typ...

 

Vaknade vid kvart över 8 och tog en dusch och åt lite hsvregrynsgröt. Jag hade så ont i magen på grund av Freddie, så tvingade i mig det för att få lite energi, men det var svårt att äta!!!

 

SJ's

Efter att jag hade plockat in alla sakerna, så ställde jag i ordning stolarna också, så att det bara var att få dit borden sedan!

 

Fixade mig på en timme.. Tog min nya gulbruna kavajtopp, svart ''underställ'' (leggind och linne) och sminkade mig lite så att jag sparar tid till gymmet med! ;)

 

Halv 3 gick jag till kyrkan och fixade till det sista. Ut med pysslen på borden och strax efter tre började barnen komma in.. De sista kom strax efter 4 och hann bara med lite pyssel. Tony kom inte över huvud taget, så det blev ingen andakt och därav var det väldigt messigt att städa upp för maten!

 

Gymmare 20.40-22.Körde riktigt hårt på vrosstrainern idag! Jag hade mer energi, men det var konditionen som stoppade mig! Fick till najsiga scorpions idag!!! Vinkade till Freddie när han satt i båset och han vinkade glatt tillbaka. Sen när han gick ut vid halv 10 för att träna två killar, så då sa han hej sötnos! Han hade klippt sig, göörsnyggt verkligen,så jag sa nice haircut! You think? Yeah! ;) Thanks!

Jag var smal och snygg idag! ;)

Sedan kom han in igen snabbt när jag gjorde handstående, tihi ;) Och han hade piskat sig själv på ryggen med ett hopprep, så när jag gjorde handstående med benen i splitt, så sa han 'Hej sötrumpa! Skall jag piska dig också?'

Synd att han inte vill något asså, för jag vill verkligen!!! Jag har inte kunnat äta på hela dagen! Jag tror jag är kär...! Jag kan inte få honom dock, så jag måste ändra på mina tankar! Menar, det kändes bra idag ändå, men ah, jag skulle ju helt klart velat att det var mer mellan oss!!! Han vill inte för att han skall flytta och han vill inte bli kär och ändra sina flyttplaner..

 

Havregrynsgröt till frukost, morötter och lite popcorn med russin till lunch, pyttelite kall pasta efter Messy church, en portion havregrynsgröt innan gymmet, morot och en shake efter gymmet, sedan tre ägg + ärtor och majs, samt slutligen lite russin och cashewnötter på kvällen..

 

Blev slutet av 'Den där Mary' på kvällen och sedan tog jag in TV:n i sovrummet och somnade till '30 days of night' med Josh Hartnett, men den sög ju..!


21 feb - Jane, babysitting Emmas + Carmel

Tisdag

 

Vi vaknade kvart över 8 och jag gick upp 20 minuter senare..

Vi gjorde lite frukost och så körde jag henne timm bussen och åkte till Jane. Var där vid halv 10, så hjälpte till lite och Liz kom med Isabelle ganska tidigt med!

 

När Emma kom strax efter 10, så sa hon 'OJ, nu är vi verkligen sena, för Isabelle är här innan oss', vilket jag tyckte var ganska taskigt att poängtera - två gånger!! :S

 

 

Emma gjorde scrambled eggs, vilket betyder: kläcka ägg och stoppa i micron och röra om var 30e sekund i 3 min..

 

 

Jag och Freddie skrev lite seriösa sms om att jag tyckte han verkade rädd.. Han vill inte ha något förhållande, för han är rädd att jag skall förändra hans livsplan..!

 

Kl 1 vände jag mig om för att sova, för jag nickade till typ hela tiden..


20 feb - YEMG, Veronika, bank, jogg Saintsburys, gym

Måndag

 

Vaknade strax efter 8 idag och gjorde gröt och fixade mig snabbt.

 

 

Frddie smsade ju igår att han skulle lämna mina kläder i en påse på gymmet idag vid 8, så jag väntade och väntade, men 10 över hade han fortfarande inte kommit, så då bytte jag om och gick och fyllde på vattenflaskan, men han hade fortfarande inte kommit och då kom Joe förbi utanför och frågade om alllt var ok, så sa jag ja.. och 'har du sett Freddie'.


19 feb - Freddie 22 år! Gick hem, Svenja Doe, Veronika Leitmanová

Söndag

 

Vaknade kl 6 och var pigg, men hade ändå ont i ögonen! Vid 9 myste vi lite och sen somnade han om igen, jag med tror jag, och sedan gick vi upp kvart i 11 och då stack Freddie till jobbet. Han hade två klienter idag och skulle få £60 för en springrunda på 30 min :O SJUKT!!! Jag vill också bli personlig tränare!!!

 

Kim (som var på bibelstudierna i början avmitt år här) kom körandes förbi när jag precis svängt in på Abinger road, så hon frågade om jag ville åka med den sista biten.. AWESOME sa jag då! ;) Tog en timme att gå hem, men skulle nog tagit en till kvart om jag gått hela vägen!

 

Veronika Leitmanová messade mig och sa att hon hade blivit utsparkad från sin familj, så hon skall sova hos mig inatt. STACKAREN!!!

 

 

ANGRY...!!! With friends, my supervisor, money, mobile, bank account, Freddie...

 

Skrev födelsedagssången till Jeremy på tolvslaget, för han fyller 25 (20e feb) och en halvtimme senare vände jag mig om för att sova. Aj för mina ögon!


18 feb -

Lördag

 

Angelica kom in till mig kvart över 10 på morgonen, för hon kunde inte sova. Hon hoppade i min säng och så löste hon lite och långsamt började jag vakna till.. Allihopa gick upp kvart i 11 och åt frukost och chillade lite och en timme senare, så åkte vi till Doking..

Vi ko dit


17 feb - Duckytown och Guildford shopping!

Fredag

 

Vaknade kl 10 idag av att Ankan och Angiballi pratade.. Skönt att inte vakna av väckarklockan ändå, men de var ganska högljuda.. Vi gjorde frukost med en gång. De åt massa mackor med synt och jag tog mitt vanliga - oatmeal med banan! :D

 

Vi fixade oss sedan, tog det ganskalught och vid halv ett tog vi köttfärsen och lite grönsaker från igår och åkte till Shere (duckytown).

 

Ankan tjatade hela dagen om att hon ville åka in tidigt till London imorgon och gå på en marknad, men jag har inte lust att dra med mig massa kläder och smink och pengar och släpa på shoppingkassar på krogen lixom..! Sen vill jag kunna äta hemma, förfesta lite och sedan åka in på kvällen lixom! Jag hade ju tänkt att sova längre imorgon också, så att man klarar av hela kvällen...

 

När vi kom hem vid 9 duschade jag och sedan lagade jag och Ankan mat. Det blev pannbiff, klyftpotatis och palsternacka i ugnen och jag värmde även ärtor till det! Det blev klart vid 22.30, så det blev en sen middag! Tog min laxer drink på kvällen också.

 

Jag hade ont i huvudet och var irriterad på att Ankan håller på att ändra planerna... Hon visste att det skulle kosta pengar med tågen till London, men ändå håller hon på.. Så skall hon in, så får hon göra det, men jag stannar hemma.

 

Fick ju checkarna på 2x£160 för maten för januari och februari igår med, så jag skulle egentligen fixat det i Guildford iadg, men jag glömde.. Får åka in till Dorking imorgon och fixa det, så att jag har pengar att festa med! Köpet i hollister gick inte igenom idag, för jag hade bara £35 kvar (såg jag på mitt konto när jag kollade på kvällen..) HATAR att det tar flera dagar innan sakerna dras!

 


Ankan till Issa

Hej snygging!

Äntligen är vi hos vackra dig Issa, och vackra London. Snart ska vi åka in till Ducky-town, grymt. Min ankstad :-)
Vi ska besöka alla mina vänner där "ankorna", och försöka hitta något fint att shoppa i alla butiker! Vi gick ju BARA 6 timmar igår, hittade inte alls mycket. Jo, strumpor. Men brudarna hittatde lite smått och gott! 
-Shopping glada mig/vi...

Härligt att få träffa underbara dig igen, tack för att du tar hand om oss skithögar och visar oss runt denna laburint stad. Haha, mycket man vill se och besöka men får se till att bo mitt inne i stadens härligheter nästa gång och ta med stora plånboken.

Nu ska jag fixa i ordning mig det sisa, jag är snabb som blixten medans stolpskotten tar 2 timmar på sig. SÖTNÖTAR

Love you!

Massa kärlek / Annica "Ankan" , Angelica "Angiballi" får också va med på ett hörn ;-)


16 feb - LONDON Ankan+Angiballi!!!

Torsdag

 

Vaknade 9.30 idag av alla väckarlkockorna och att jag behövde springa och kissa! Gick upp, diskade, gjorde havregrynsgröt, fyllde tre vattenflaskor, packade ner ett gäng morötter, förberedde en proteinshake och städade lite, så att det skulle se hyfsat ut i alla fall! :) Jag har ju tvättat de mesta kläderna, MEN de är inte vikta ännu.. Packade även ner sminkväskan, så att jag kan fixa mig på tåget!


15 feb - mailfix

Onsdag

 

Vaknade 9.45 av mig själv. Skönt att vakna så, MEN vaknade för att jag var så himla kissenödig.. xD DRACK SÅ MYCKET VATTEN igår kväll på gymmet!

Aj va jag hade ont i hela kroppen förutom rumpan idag!! Magen, brösten, biceps, triceps, nacke, rygg och baksida lår var VÄRST!

 

 

Möte...

Slägde lakanen i tvätten direkt för att de skulle lukta lite goare.

 

Vid 5 satte jag på 'Crazy in Love' som jag laddade ner igår kväll, för Carro sa att den var bra! Den handlade om en kille som hette Donald Morton (Josh Hartnett) och en tjej som hette Isabelle Sorenson (Radha Mitchell) och båda två var autistiska med aspergers syndrom och det både förde dem tillsammans, men gjorde också att det blev svårigheter i förhållandet.. Jag tyckte filmen var lite störande, jag kände själv att jag ville sakerna som de gjorde ibland.. Bara skrika ut det som jag tyckte och tänkte, gunga, sticka till ett speciellt ställe för att lugna ner mig.. För tillfället är jag inte sur på någon eller för något, eller inte så mycket i alla fall. Jag är bara glad att Ankan och Angiballi kommer imorgon och vi kommer ha så kul! :D

 

Vid 7 slutade filmen och jag fixade mig snabbt (kändes det som, fast det tog en timme) och så stack jag till gymmet vid 8.. Eller ah, en kvart senare! Med magont (på grund av för mkt soppa, samt för tighta kläder, så tog en stor T-shirt över det! ;) Det kommer förhoppningsvis få mig att se mindre ut på lördag också ;) Åh, va het jag skall vara!!! :)


14 feb - Guildford Svenja, gym Andy + Freddie

Tisdag

 

Vaknade vid 1 idag och en timme senare gick jag upp och gjorde havregrynsgröt (två portioner) och fixade mig snabbt. Sedan åkte jag till Chilworth där jag hämtade upp Svenja från Tyskland. Chilwirth är mitt emellan mig och Guildford och eftersom vi ändå skulle dit, så hämtade jag upp henne på vägen!

Som tur var bodde hon vid huvudvägen och hon stod utanför och väntade på mig. När vi kom till the Friary Centre (typ som Nordstan), så visade hon mig Hollister. OMG! Ascool affär med SKITSNYGGA kläder verkligen!!! Det var ganska mörkt där inne och musiken var som på en nattklubb. Högljud och grym musik! :D Vi var i affären i över en timme. Vi väntade ganska länge vid provrummen och när Svenja äntligen fick ett provrum, så frågade en som jobbade där om jag ville prova med henne också. Snällt sa jag, men får man det? Egentligen inte svarade hon då, men annars skulle vi fått stå där hela dagen sa hon, så det var najs. Det var väldigt dyra kläder där inne, men DAMN va snygga!!!


13 jan - vodafone, gym

Måndag

 

Vaknade 12.15 av mig själv, drömde att jag var brun och att det var jättefint väder ute..

 

Drömde IGEN om den jävla Freddie, att han var snäll och hade hörtav sig och så.. Men det har han inte gjort på över en vecka kan man säga, så..

 

AU pair brev till Marina och Belinda

 

Svenja germany bor i Chilworth

 

 


12 feb - C.C.C

Söndag

 

Childrens Church Coldharbour

Tog en dusch på morgonen och gjorde lite havregrynsgröt, sedan packade jag sakerna och åkte till Coldharbour. Gick in till kyrkan och hämtade lådan och gick ner till the JV hall och förberedde.

Tony kom in och sa 'glömde att du inte har någon mottagning, men Mad kommer inte idag, så är det ok om de yngre barnen kommer också?'

Självklart kunde jag ju inte säga nej och var lite förberedd på det också för att vara ärlig, så jag fortsatte bara att ta fram grejjerna. Bord, stolar och dela ut pennor, saxar och lim på borden. Kom på att jag inte hade översatt texten än, så gjorde det snabbt, satte upp kärlekspärlorna på väggen med mina andra 4 fina bilder som jag gjort och kom ca 9 min in på gudstjänsten.

 

Vilken slappisdag! Magen var fine, tills jag käkade massa ärtor..!

På kvällen var jag som en gravid i 7e månaden och mådde jätteilla! Kollade lite sådär på Kalle och Chokladfabriken. Jag har aldrig sett hela och kunde det inte den här gången heller, SÅ SEG!!! Istället kollade jag på 'One day' på datorn. Den var också väldigt seg, men den hade delar i sig som var bra ändå.. Förutom datumen (de träffades alltid den 15e juli), så var den ändå ganska realistisk..

Ögonen började göra ont vid 22, så strax därpå (efter tandborstning och så), så lade jag mig. Åh ja, jag bäddade med lakan idag! Har sovit utan i flera dagar nu, GROSE, jag vet, men just de där 3 minutrarna känns som en evighet när man bara vill lägga sig ner och SOVA för att klockan är så mycket.

Idag har jag även stökat ner lite mer på golvet där jag suttit och pysslat och förberett inte bara nästas Messy church, utan även för påsken! Dock, ju mer jag kollar efter bra pysse, desto mer roligare hittar jag..


11 feb -

Lördag

 

Vaknade 11.35 av väckarklockan, men skulle vart på gymmet redan egentligen, så jag stängde av klockan och vände mig om till datorn igen för att kolla mail och fixa mid term rewiev och annat...


10 feb - hemma

Fredag

 

Jag är lite sjuk för tillfället, så hoppade gymmet igår - och idag (eller inatt) har det snöat lite mer, vaknade 1 idag, så ingen koll på när.. Varit hemma och pysslat (förberett pyssel för barnen) och idag har jag kollat runt på lite mer idéer! :) Jag får massa minnen från när vi pysslade hemma när jag var väldigt liten!

 

Inatt drömde jag att jag och några tjejer kom till delsjön och Freddie var där, men MED EN ANNAN TJEJ!!! En smal liten tjej och de hånglade.. Sen skulle hon gå och bada, men då tog han initiativet att kyssa henne igen..

Sen dök alla tjejer i vattnet, hon med. Minns inte exakt vad hon sa till mig,men nåt i stil med att han är hennes nu! Sen var vi i en tävling plötsligt då man skulle simma och på vägen kom det olika hinder och man skulle hitta en VHS i ett ett fack. Jag simmade snabbast, men tog knappt i någonting, så det var skönt! Simmade om alla även om jag hoppade i sist. De blev så avundsjuka när jag vann tävlingen, men hon fick åtminstonde killen.. Mitt pris kändes inte lika roligt...!!!

 

När jag sökte upp på att tyda drömmar, så fick jag de här svaren:

Simma: Drömmer du att du simmar med huvudet ovanför vattnet får du tur i kärlek och affärer. Även för bönder och sjöfarare är detta ett gott omen. Men om du drömmer att du simmar med huvudet under vattnet väntar stora problem, och dessutom kan du få dåliga nyheter från en person du trodde var död.
Skåp: Om du drömmer om ett skåp är det ett säkert tecken på att du har en fiende som känner till en hemlighet om dig och om han avslöjar den kommer det att allvarligt skada ditt goda namn och rykte.
Vatten: Drömmer du om vatten och är du samtidigt förälskad föredrar din hjärtevän en annan och kommer aldrig att gifta sig med dig.
Vinst: Om du drömmer om en stor vinst som du kommit över på ärligt sätt kan du hoppas på att bli rik. Har du fuskat dig till vinsten kommer du att förlora dina pengar. (Jag vann för att jag tog min motstånades skåp. Fuskade inte, men kunde simmat rakt till det som var framför mig, men valde att ta hennes..)

 

Känner det nästan på mig, för imorgon är det en vecka sedan Freddie har hört av sig.. :S Vad är det med honom egenligen? :S

 

Jag beställde en ny proteinburk också, för det 50% på internet då :) Den kostade bara £18 för nästan ett kg! :)

 

Vid halv 4 rostade jag två mackor med sallad och tomat och lite majjo på och gick till fönstret med datorn och kollade på Teen Mom... -ända till 9 på kvällen!!! :D

Halv 6 värmde jag en tallrik med majs och ärtor med en liten smörklick i (en tesked) MUMS!!!


9 deb - Dagis, skola, pyssel, affischer

Torsdag

 

rw


8 jan - SJ's, Helen MID TERM, Tot's prays, gym Andy

Onsdag

 

OJ, idag igen...! Försov mig lite, fast det var ändå så att jag hann! Tänkte att jag skulle städa lite, men eftersom jag gjorde en del igår, så var det mest bara att gömma kläderna, diska och dammsuga lite snabbt.

 

SJ's jag hjälpte till en del, men Caroline var först på plats ändå! Jag skar melonen, lade upp några croissanger på en plåt och fixsde kaffe och te till mammorna.

 

Helen kom precis i rättans tid vid 11 och hon hade med sig en bit kladdkaka som Luke hade gjort. Sött! :) Den var väldigt chokladig och fyllig, men hon sa att det mest var ren choklad och lite kaksmulor i. Ohälsosam, men alltså inte så mycket laktos ändå.

 

Vi gick igenom

 

tot's praya, Lisa frågade om jag kunde åka och hämta Eve och jag kollade på klockan och tänkte att jag kommer itne hinna, för klockan var redan kvart i 2, men Lisa sa 'om du åker nu, så hinner du' och med tanke på vad Emma sade igår, om att Lisa inte ''kunde'' hämta Eve, för hennes barnstol skulle inte passa, så tänkte jag att jag kunde åka och hämta dem, så skulle Emma bli glad på mig i alla fall! :)

...kom dock bara halvvägs, för vägen var så hal, så när jag fick ett möte och bromsade, då gled jag bara ner, så jag väjde åt sidan.. Fastnade, så fick putta ut bilen lite och kvinnan i den mötande bilen hjälpte mig. Jag åkte långsamt ner lite till och körde upp bilen vid ett hus, skrev en lapp att jag kommer tillbaka senare, för det är för halt att köra och så tog jag pyssellådan, min väska och gick ut. Nu var klockan nästan 2, men som tur var, så kom en bil ganska direkt, så jag stannade den och bad om att få åka med upp för backen i alla fall, men hon körde mig ända till kyrkan. SNÄLLT!

 

Zara kom precis dåm så hon skickade ett sms till Emma att jag fastnade och kudne inte hämta Eve. Sedan droppade Bex in och strax därpå Lisa. Vi väntade på Choisan, men 20 över sa jag att nej, nu får vi börja..

 

Köpte lite barnsaxar och sicksack saxar och hjärtklistermärken

gym andy och snygga killarna - SCORPION!!!

shake på vägen hem


7 jan - Jane newberry, Emma, gym

Tisdag

 

Vaknade 9.45 idag... GRRRRREAT!!! Sprang runt i lägenheten och visste inte vad jag skulle göra, knappt vart jag skulle..!


6 jan - Ingen Belmont, möte, gym, Aksiktet - ÄCKLIGT(låten)

Måndag

 

Skönt att inte behöva gå upp tidigt idag, eftersom det inte skulle bli någon Belmont grupp.. DOCK, så betyder ju det att jag inte fick några pengar heller...

 

Gick upp 12.10 och tog det lugnt! Rostade lite bröd med marmelad faktiskt och klädde på mig i lugn och ro. Kollade mailen på datorn också och gick till Tony kvart i 1. Caroline och Tony kom tillbaka från sitt möte i Coldharbour strax efter det.

 

Har lyssnat på låten ÄCKLIGT hela dagen idag och även Sean Banans nya låt Sean den förste banan.

Såg Jamie Kylie show (som det heter och inte McCallister)... Såg även klart på Twiligt braekeing down Part 1! SUPERBRA! Kan inte fatta att jag måste vänta tills nästa november med att få se klart 4an!

 

Åkte till Dorking vid halv 7 och handlade för £42 och använde min rabattkupong så jag fick £6 billigare! ;)

Sedan åkte jag till gymmet en timme (8-9), körde mest rygg, men även lite biceps och ben idag. Jag var stel i ryggen till en början, men på slutet hade jag en jättebra brygga faktiskt! ;D

 

När jag kom hem fortsatte jag tvätta (slängde in en tvätt innan jag for) och packade upp matvarorna. Nu har jag FULLT med konserver (majs och tonfisk speciellt), men jag köpte även 5 burkar bönor i tomatsås för £3.. Kokade tre ägg och värmde ärtor och majs (med ltie smör) i micron. SUUUUPERGOTT!!! Åt även lite mandel och tre äpplen under kvällen.


5 jan - Abinger church, TV-dag, Au Pair fix

Söndag

 

Vaknade kl 10, gjorde havregrynsgröt, plattade håret och tog lite lätt puder i ansiktet, borstade tänderna och gick till kyrkan. Sally hade ju smsat mig och frågat om jag kunde ha kids church, men när jag väl kom dit, så var det i princip bara jag och kören som var i kyrkan.. Caroline och Tony var där så klart. Var roligt att träffa Hillary, Margaret och Liz med och Angela som alltid är så glad. Jag TROR hon är tillsammans med Paul verkade det som, för Margaret hade gått till kyrkan idag på grund av snön, så Paul sa att han kunde köra hem henne i alla fall och han och Angela pratade om nyckelbyten till bilen och så..

 

När jag kom hem vid 12, så borstade jag av snön från bilen och så gick jag in och kokade två ägg, samt värmde ärtor och majs i micron. MUMS!

Två timmar senare värmde jag den sista salta pumpasoppan. Åt inte allt, för det var FÖR salt, så slängde halva..

 

Små åt lite havregrynsgröt, russin, brazilnuts och gurka under dagen..

Skypade med Carro i nästan två timmar, snackade även lite med Catha och resten satt jag typ vid facebook och fixade med Au Pair dokumentet (mer om mig) och ändrade även TOS'S PRAISE affischen. Trodde att det var Tot's prays, men Tod är ett smeknamn för toddlers, som betyder småbarn! :)

 

På kvällen såg jag lite delar av King Kong som kom på TV och i en paus, så gick jag ut och körde till vägen för att få signal på min telefon för att se om Freddie kanske smsat sedan igår, men nepp.. Fick ett av Sam och ett av Sally. Sam sa tidigare på facebook att EYMG är inställd imorgon på grund av snön (löjligt!), så nästa gång blir den 20e - efter lovet alltså.

 

Hoppade in i duschen vid halv 12 efter att ha sagt godnatt till Catha - som för övrigt gett mig massa lyckohälsningar angående Freddie, så det tackar jag för - och kvart i 12 hoppade jag i sängen och bloggade klart för dagen.

Det bästa med att ha hemmadagar är att man har tid att blogga... ...kanske lite för mycket tid! Det är tråkigt att de dagar som man har SÅ ROLIGT PÅ, att man är för trött för att blogga eftersom det antagligen har hänt så mycket! Kan inte heller skriva varenda detalj här heller eftersom det är en öppen blogg!

 

Skypeade med Carrobarro till typ tre. Vi skrattade åt våran gamla video från sjukhuset i april förra året och om lite andra händelser. Jag laddade ner Twilight Breaking dawn del 1, vilket bara tog ca 10 minuter! :O

Jag snackade även lite med Rasmus Alex och Ricky Ötlie Johansson på facebook!

 

Somnade till Twilight 4 (Braeking down part 1) och stängde av datorn strax innan 4..


4 jan - Gym (Andy), hittade heath ledger 2, babysjuk

Lördag

 

Hade ställt klockan på 11, för att jag skulle gymma lite med Freddie, men vaknade inte förräns 12... Jag gick upp, gjorde lite gröt och sminkade mig. ...jag kom en timme för sent och såg när han gick ut, precis när jag kom.. :/

På väg till Dorking också, så fick jag ett mess från Carmel där hon skrev att på grund av att det kanske skall snöa ikväll, så vågar hon inte köra bil, så hon skulle stanna hemma idag, vilket betydde att jag inte behövdes som barnvakt.. Frågade då Freddie om han ville hitta på nåt ikväll, men han skulle ut idag, så :)

 

Däremot sa han igår att antagligen nästa helg och då skulle han kunna ta ledigt, så att vi kunde ha en lay in (sovmorgon) :D

I förrgår frågade Freddie hur länge jag skulle bo här, så sa jag: jag har min lägenhet till den 23e i alla fall. Skulle vara roligt att bo i London 2 månader typ, men samtidigt har jag mitt gymkort här till september, så vill på ett sätt vara kvar också.. Han ba: Du borde flytta någon stans mitt emellan London och Dorking! (han skall flytta till Epsom som är mitt emellan) så jag ba: Aha, till dig då ;) Han ba: Skulle vi flytta ihop, så skulle vi flyttat till ett mycket finare ställe!

 

Jag snackade ganska mycket med Andy på slutet på gymmet om lite allmänt bara :) Träning, jobb och att mina två kompisar skall komma om 2 veckor :D Han hade inte sett mig for ages sa han, men det är ju dels för att jag vart sjuk, lat och kommit in väldigt sent på sistone!

Åt två morötter och en shake på vägen hem och tankade bilen för £30, så då fick jag en cinemavoucher.. Samlar jag tre, så får jag en biobiljett.. Tror dock inte att jag kommer använda mig av det, men skulle ju kunna ge bort det isåfall.. :)

 

När jag kom hem gjorde jag lite tonfiskmix och gjorde popcorn till filmen Rädda Willy som kom på TV:n. Kändes konstigt att se den på engelska när jag kan alla replikerna och rösterna på svenska..

 

Åt morötter, nötter, havregrynsgröt x2, en banan, en tomat och oliver under resten av dagen och även lite fruktrussin. Knockedup kom på tellen igen, så såg lite delar på den, men snackade men Ankan på Skype samtidigt om altl vi skulle göra när de skulle komma! Hon bekräftade att Angiballi även hade lagt hennes facebook på hyllan för tillfället, så det var ju skönt att veta att hon inte blockat mig! xD Tänkte först, 'men vilken bitch! Hon skall då inte få komma till mig!' Tur att det inte var så :)

Jag frågade henne om hon kunde göra mig en tjänst, att köpa en concealer till mig, för den jag vill ha finns inte någonstans i hela London! Concealer by H&M, billig, men bra!

 

Jag översatte texten om Eva och Adam i barnbibeln, för Sally smsade mig imorse och frågade om jag skulle ha barnen i kyrkan imorgon och hon sa att hon och Emily skulle ta de stora barnen.. Eftersom jag inte har någon signal, så svarade jag inte, för Tony har faktiskt inte sagt något datum till mig, utan han bara frågade om jag kunde ha de mindre barnen och jag svarade ja på det.

 

Hittade Heath Ledger 2 på jobbet förresten. Han heter Darrell Steven Mothee och han är inte bara lik Heath, utan även Joseph Gordon-Levitt! Joseph har blivit snyggare i mina ögon bara för att jag ser Heath i honom.. Sen är han ju en bra och rolig och söt liten pojkskådis också..

 

Det är bebisar överallt nu, så nu är jag bebissjuk igen också!!! Läste lite om kostnader, förberedelser och tittade på lite bilder från mammorna i Filisptad! :) MYYYYS!!!

 

Tvättade av mig sminket och hoppade i sängen vid halv 2, ställde klockan, bloggade lite och vände mig om för att sova en timme senare!

Imorgon skall jag ha söndagsskola med de små barnen i Abinger, men eftersom det snöat så mycket idag, så hoppas jag att det inte kommer några, för jag orkar verkligen inte imorgon...


3 jan - LEDIG, ladybird house, Hem till FREDDIE

Fredag

 

Vaknade vid 12.30 och satte på datorn, men somnade om igen och vaknade vid halv 3! :)

Ställde klockan tidigt för att jag tänkte cykla till gymmet på dagen,men hade sådan huvudvärk, så tänkte att jag fixar lite saker hemma istället och tar det lugnt!

Gjorde lite havregrynsgröt och kollade lite på VIVA och den här videon kom då:

 

Jag HATAR när de skall ta bort alla svärorden!!! Kom igen, små barn lyssnar ändå inte på Eminem och de som gör det är stora nog för att kunna svärord ändå!!! Det förstör ju hela musiken, eftersom Eminem svär så mycket i sina låtar. Låten har ju nästan mer ''pip'' än text för fan! :S

 

Hur som helst.. Gjorde havregrynsgröt på julvis, fast med banan i också. MUMS! Sedan satte jag mig på golvet och fortsatte med ladybirdhouset och ladybirdsarna och kollade samtidigt på Jamie McCallister show. Vid halv 6 var jag görhungrig, så jag gjorde tonfiskmix med sallad och majs. MUMS igen!

 

Jag kom på att det blåser iskallt från köket, så jag har haft köksdörren stängd idag och det har blivit mycket varmare i lägenheten då! Plus att elementen i lägenheten har varit på sedan jag vaknade också, så SKÖNT!!!

 

När jag var klar med ladybirdsen hade jag värk i rygg och nacken speciellt, så satte mig och kollade lite på Extreme makeover - home edition med en GÖRSÖT kille på 9 år som har leukemi. När han fick reda på att han var i blodgruppen B+ (B positive) sa han att han skall köra på det! [BE POSITIVE]

Han startade en kampanj för att hjälpa andra och de tryckte tröjor med B+ på. Shit, att en liten 9 åring kan tänka så! Hans föräldrar hade hjälp en annan familj med deras hus för 2 år sedan, så nu volontärade den familjens föräldrar för att hjälpa dem! FINT! :)

 

Började böja ögonfransarna vid 6, men kom på att jag måste duscha, så hoppade in i duschen för att raka benen och började om med sminkningen igen.

Tog det väldigt lugnt, sminkade mig och plattade + volymerade håret och kokade även tre ägg (som jag glömde, så de var typ kalla en halvtimme senare). Åt två tomater och två ägg (orkade inte mer) sedan klädde jag på mig och kvart över 9 tänkte jag åka till gymmet för att hämta upp Freddie, men som vanligt bytte jag kläder några gånger och kom inte iväg förräns 5 i halv. Tog med mig 4 morötter och packade även min gymväska IFALL jag skulle sova över och gymma på morgonen istället då.. Tog på mig svarta tights (ofc) och min blåa Bondelid tröja (ÄLSKAR DEN!!!!!)

 

Fick två sms från Freddie som han skickat igår + ett sms från Melissa som hon skickade i måndags tror jag.. :O

 

Hur som helst, väntade ca 5 min på Freddie, för han hade gått ut på baksidan, så han gick runt huset och så åkte vi iväg ca kvart i 10.

När vi kom hem till honom, så stod hans pappa i trappan, så jag sa hej (såg inte hans huvud) och han sa hej, men var påväg upp för att sova. Freddie åt en liten biff (och matade den svarta hankatten lite) och frågade om jag ville ha något. Mat, dricka, frukt och så började han rabbla upp massa saker som gurka, morötter, orangeläsk och 10 andra saker, men jag sade nej tack :)

Vi gick upp till hans (stökiga) rum och kollade vilka filmer som fanns. Han hade massa dvdfilmer i en svart sopsäck.. Vi hittade ingenting bra, så vi gick ner till TV-rummet och tog en film som de hade på TV:n istället. Älskar att man kan köpa filmer i TV:n!!! Efter att ha letat i typ 20 min, så valde vi filmen drive med Noah från the Notebook i huvudrollen.. Han hade kanske 20 repliker i hela filmen.. Det var den bästa filmen vi har sett, men den var ändå inge bra! En GÖRFUL gubbe var med i den också. Han såg ut som en cartoon! x) 12345 mitt i filmen.

Vi kysstes lite och myste och snackade :) Jag vände och vred mig ganska mycket, för jag hittar aldrig en skön ställning..

Efter filmen gick han på toa, sedan jag och så såg vi ett avsnitt på the Simpsons och halv 1 åkte jag hem :) Han skall öppa på jobbet imorgon kl 6.30, så han måste vara uppe tidigt! Stackaren! Som tur är jobbar han ju bara till 12 på lördagar, men synd att han alltid jobbar när jag är ledig! Då kan man inte ha lay ins. Däremot, så skall vi ju till London om 2 veckor när han fyller 22, så det skall bli roligt! :) Då är han ledig, så jag måste också se till att få ledigt, men det skall nog gå vägen! :)

Åt tre morötter på vägen hem och när jag kom hem tog jag ut de vita handdukarna och underkläderna från tvätten och hängde upp och gjorde en portion havregrynsgröt, för jag var jättehungrig.. Sedan gjorde jag en till, för jag var VERKLIGEN hungrig! Hade på TV:n lite där de snackade om smink och äckligheterna i det.. Jag är glad att jag faktiskt har tvättat både mina borstar och svampar och håller de separat från själva sminket! Tittade samtidigt som jag bloggade för dagen också!

 

Vid två var det massa 90tals musik på VIVA och en halvtimme senare när jag bloggat klart, så hoppade jag in i duschen och hoppade i säng! SKÖNT!


2 feb - Nursery and School (arthouse), gym

Torsdag

 

Vaknade 8.40 och gjorde havregrynsgröt med banan i faktiskt, för det köpte jag igår. Slog på datorn för att kolla mailen och åt samtidigt. Klädde på mig sköna kläder (tights ofc) och gick till dagiset....oops kvart över 9.. De är bara glada att jag kommer dit och jag jobbar ju gratis, så det är lugnt! :)

Jag fick en kopp te och jag lekte med alla barnen. Vi lekte med bilar, jag hjälpte dem att måla en kanin och hjälpte Kai att stava sitt namn och andra saker och så läste jag lite böcker.

Sedan gjorde jag och Freddie (ett barn på dagiset) smörgåsar. Jag mixade smör med lite marmelad (väldigt konstig marmelad! Den var typ svart och luktade olja, men jaja) och så bredde vi mackor och skar dem i 4 bitar. Jag fick säga namnen på de som satt tystast och finast, så att de fick gå och välja vad de skulle äta. Det serverades frukt och morotsbitar också. Jag tog även en morot som jag hade i väskan. 

Eftersom det var ISKALLT ute (men fint väder), så stannade vi inne och fortsatte leka och jag satt vid ett bord och gjorde microfoner till barnen. En lekboll på en tom toarulle med svart silkespapper runt bollen och folie runt pappersrullen + en bit snöre i botten. SKITSNYGGT! ;)

 

Melissa hade försökt få tag på mig i tisdags, men eftersom min telefon inte haft någon signal de senaste dagarna (och fortfarande inte), så har jag inte fått någonting. Hon lämnade ett meddelande, men det går inte att ringa, så får höra på det när jag kommer till Dorking ikväll. Hon sa att hon ringde, för Nicola var sjuk, men jag sa att jag jobbade ändå.

 

Jag gick hem strax efter 12 och bloggade för morgonen och tog fram lite pysselsaker, så att jag kan göra hjärtan där det skall stå 'you are valuable', för nästa söndag är det söndagsskola i Coldharbour och det är kärlekspärlorna. De skall få göra valentines card som de kan ge till folk, men kärlekspärlorna handlar om att GE och FÅ, så av mig skall de FÅ ett hjärta :) Jag skall även göra några ladybirds och ett hus till EYMG, men får ta det efter skolan!


1 feb - SJ's BABYNAJS, handla, gym Freddie

Onsdag

 

Har haft huvudvärk idag på eftermiddagen, men det är för att det är så jävla kallt här, så har suttit med värmefläkten 20 cm ifrån mig på högsta grad!!!

 

Såg på Judge Judy och Jamie McCcallister show

 

Räknade ut bensinen idag med och det var NAJS!!! :D För det blev 219,9, vilket är ca 2000 kr! :)

 

Ankan ringde på Skype och sa att hon kan komma 16e-21 feb! :D

 

Tittade ut genom fönstret vid halv 5 och såg att bilen var där, så tänkte att YES, då kan jag åka till gymmet idag! Dock är jag förkyld och har huvudvärk, men det får inte stoppa mig idag! Måste handla också! Måste även träffa Freddie, för det är alla dag om 2 veckor, så måste visa mig mkt nu innan dess, så att han bjuder ut mig ;)

 

Handlade nyttig god mat och gick till gymmet sedan. När jag kom in till Dorking sändes mina meddelanden och jag fick även från Freddie (äntligen) som han hade skickat för dagar sedan..

Han gav mig slängpussar under gymmet och frågade hur det var med mig. På slutet satt han i båset och jag körde ben, så då snackade vi lite också. Han skulle träna lite, men hade inte så mycket energi, men frågade om jag skulle träna med honom. Han sa dock att han skulle köra lite bänk, men det ville inte jag. Inte när det var folk där ju! :O Han sa att jag borde adda honom på facebook, men jag sa att han kan adda mig istället, för jag vet inte hand efternamn.

 

Jag gymmade från 20-22.30 och i första stretchen var jag SUPERVIG!! Gjorde bow ståendes (höger var bättre) och även scorpion (där högra också var bättre)! :D

Heath Ledger var där en stund och vi kollade på varandra.. en stund.. ;)

När jag gick vid 22.30, så vinkade jag hejdå till Freddie och när jag gick ut, så såg jag att han gick mot andra utgången. Med en morot och en bananproteinshake i handen körde jag och Freddie hade inte kommit längre än stoppljuset och som tur var blev det rött precis när jag kom. Jag tog ner rutan och frågade om han ville ha skjuts hem, för jag skulle ju ändå den vägen på grund av det förbannade one way systemet!

Jag berättade att Ankan kanske skulle komma 16-21 februari, så då sa han, 'Åh, men då måste ni gå ut med mig och mina kompisar i London på lördagen den 18e, för jag fyller 22 den 19e!'

 

 

När jag kom hem tog jag ur tvätten som jag hade slängt in innan jag åkte till Dorking och packade upp maten. Så satte jag på datorn och gjorde tonfiskröra. När jag loggade in på facebook, så hade jag en vänförfrågan och YES, det var från FREDDIE CASE! ;)

 


RSS 2.0