31 mars - Gym

Lördag

 

Hade ställt klockan på 8.17, samt halv, så jag snoozade till halv och gick sedan upp, för jag var så hiimla kissenödig!

 

Gjorde havregrynsgröt, sminkade mig lite, hängde upp tvätten som jag slängde in igår innan jag stack på andra daten med Jeremy ;)


30 mars - Kelly, Nursery performance, Run, Clean, Jeremy

Fredag

 

Vaknade kvart i 9 idag och gick till Kelly halv 10, men hon var inte där, så jag stack in till Louise en stund och diskade och så ringde Kelly en stund senare. Fixade med tvätten och städade upp i köket från 10-12 och sen åkte jag hem snabbt och bytte om och gick till dagiset.

Barnen sjöng tre cirkuslåtar och så tackade de mig och jag fick ett kort och en påse med ett stort guldigt choklaspåsk ägg :) Sött!

Sen gickjag hem och tvättade av mig sminket, rakade benen och så och gick ut vid 2 och sprang med Finn en halvtimme. Louise sa att hon gärna kunde köra ner mig till thw Wotton Hatch senare, för jag sa att jag tänkte gå, så jag kunde ta ett glas vin.

När jag kom hem efter tre, så snackade jag med Carro på skype lite, samt Tommy och Veronica på Facebook och städade, diskade och duschade!

 

 

Dinner med Jeremy at 7pm
På daten så tog jag fick och det var nån grej med bönor och shoritzo och han tog nån fiskgrej med sallad och jag äter inte korv och han åt inte så mkt sallad, så han nafsade på min tallrik och sa att jag kunde ta lite sallad.så sa han 'we would make a great couple'
see, we're already sharing

sen sa jag 'har du easter holiday? han ba va, vill du åka på semester med mig?
jag ba nej
han ba nehe, det hade ajg gärna gjort
ååsså pusade han mig vid bordet när vi skulle gå

sen så gick vi förbi ett par som jag kände i kyrkan och han hälsade på dem. å han va så söt och polite
De var kyrkmänniskor och sa till honom, du får komam till coldharbourkyrkan med Isabelle! han ba ah, det får jag göra. sen när vi gick ut så sa han seriöst, jag kommer till coldharbour! ;)
På måndag på hans lunchbrake, så skall han visa mig tattoo studion med!

Jag ba: är du jättebra vän med freddie?
han ba ah, han är min bästa vän
jag ba ok.
han ba, jag frågade om permission att ta ut dig på middag
Imorgon bitti så skall han till gymmet, så då sa han att han kunde visa mig på manliga arean ;) DÅ jobbar Freddie där..

 

HAHA jag försökte förklara vad fiskbullar var till honom, han ba whaat? Like a hamburger then, but fish? Jag ba nej, mer som en boll. han ba balls (killarnas kulor) jag ba nee.. jag sa att de såg ut som den andra grejen som han åt typ, som jag smakade på..


29 mars - Nursery, school, Louise, Sam, Pub

Torsdag

 

Vaknade 7 av att Jeremy smsade. Vi smsade lite och jag somnade lite då och då fram till halv 9 då jag gick upp. Tony smsade och sa att han hade lämnat micken vid pysselsakerna i kyrkan och låst upp, så att jag kunde gå in och hämta allt. Hann dock inte innan dagiset, utan gick direkt dit, för när jag vaknade och gick upp halv 9, så gjorde jag gröt, klädde på mig, svarade mamma på mailen ang skatten, bilen, Spanien och Australien och så, så det tog lite tid..

 

Kollade lite på tatueringar idag med drakmotiv och vad det faktiskt betyder. För mig betyder draken styrka!!!

 

Sam babysit 7.30-8.30

 

Jag cyklade hem och bytte om snabbt och sminkade mig lite för att se lite fräschare ut och så gick jag till puben!

 

Pub 21-23.15:

Becky, Trishy, Louise, en från Crawley, samt Sam som kom senare. Jag tog ett glas rött, Louise insisterade på att betala, så söt är hon!!

 

Somnade till The little mermaid 2!


28 mars - SJ's, Messy church

Onsdag

 

Vaknade kl 8 och tog det lugnt.. Vaknade inte av väckarklockan som ringde 7.15, men den var fortfarande på när jag vaknade!


27 mars - Louise, Jane, Dorking fix, ute i solen!!!

Tisdag

 

Vaknade 7.35 :O OJ OJ OJ, jag skulle vara hos Louise 7.30. Skyndade mig upp, tog en drick-actimel yoghurt och cyklade till Louise 10 minuter senare!

 

Möttes av en skrikande Madeleine som inte kunde bestämma sig för att gå till skolan.. Vi hittade inte hennes skor heller, så hon fick åka utan och ta ett par andra väl i skolan.


26 mars - Belmont, meeting, Kelly

Måndag

 

Vaknade halv 8 idag av väckarklockan. Det var inte så farligt och eftersom jag hade druckit så mycket igår, så var gaanska kissenödig! :)

 

Jeremy har inte hört av sig sen i fredags typ.. När jag snackade om att ses i lördags, så svarade han inte..
Men jag är varken ledsen eller sur, för det gör attjag vill till australien ännu mer!!!


25 mars

Söndag

 

Inatt skulle man ställa fram klockan en timme, så jag missade kyrkan i Coldharbour idag. Vaknade vid 4 inatt igen (som igår) för jag var så himla kissenödig och sen vaknade jag pigg vid 8 också. Eller ah, för kroppen, så var klockan 8, men egentligen var klockan 9. Jag hade inga barngrupper idag eller något, så det var inte så viktigt att gå till kyrkan idag.

 

Var fortfarande svullen i magen idag, åt lite cashew nötter på morgonnen och vid 11 (riktig tid) så gjorde jag havregrynsgröt!

 

Under natten laddade jag ner Little Mermaid 2 och Beauty and the Beast. Jag tänkte bränna ut dem på DVD:er till Moreno eftersom de älskar lilla sjöjungfrun och jag älskar Beauty and the Beast och de har inte sett den. Kanske att de blir deras favorit as well!?

Jag have även fått ett svarsmail från Susan Bell med Conny 4 och Ethan 2, så jag svarade på det också. Jag berättade om mina tatueringar, piercingar och laktos. Detta är en 'kanske-familj' för mig, för de bor en timmes resa från Melbourne... Det blir nästan som från här till London, fast de har gångavstång till tågstationen förståss..

 

 


24 mars - homeday! ;)

Lördag

 

Åh, skönt att vakna upp av mig själv! Kl 9 piggnade jag till och kollade mailen, men inget nytt från varken Australien, Louise, mamma eller någon annan. Tog e dusch istället och kollade på tv:'take me out'. 20 singeltjejer som vecka efter vecka försöker hitta en date. En singelkille kommer in och berättar lite om sig själv och gör ett test och tillslut väljer han en tjej av dem som fortfarande har sitt ljus tänt för honom.. Det var ganskaunderhållande faktiskt.

 

Graderna ute låg på 17 fram till 2 på eftermiddagen och jag hade så ont i magen av mensen, så stoppade i mig mat hela morgonen med två portioner havregrynsgröt, brazilnötter, samt en påse pop-popcorn med russin..

 

Lunch blev kl 2 - majs, ärtor och ägg i micron som jag har ätit den senaste månaden, eller längre? Hur som helst, så kastade jag i mig det och gick ut i det fina 19 gradiga vädret med min favoritbok! ;) Jag har läst 3/4 av boken och vill inte att det skall ta slut! Läste häromdagen att en bitch skulle tacka och ta emot om mannen ville betala. Jag har ju aldrig varit sån bara, men blir det en nästa gång, så kan jag ju tacka. Dock skulle jag kunnat gjort det ändå om det blir en andra gång, eftersom jag tog första gången! ;) Vi får se.. Jag har inga stora förhoppningar om Jeremy, faktum är att det faktiskt skulle vara gött om det inte blev något seriöst då jag verkligen vill till Australien!!!

 

Men ah, det är SVÅRT!!! Jag skall ju tillbaka till Sverige några veckor i juli, men det skulle vara najs att skaffa eget också! Jag kollade lite på bäddsoffor igår på blocket och det finns fina billiga. Jag har ju alltid velat ha en bäddsoffa och jag menar, det är ju perfekt när man har folk som sover över, men att också ha en soffa i vardagsrummet så att man kan mysa ner sig, ligga eller sitta med en vän brevid!

 

Tillbaka till bokenoch vädret.. Jag gick ut och satte mig, men jag läste ingenting, utan pysslade och förberedde inför Messy Church istället! Gjorde mallar, exempel och fixade materialen som behövdes till varje pyssel! Hade datorn precis innanför dörröppningen med Lars Winnerbäck musik till!

 

Gick in strax efter fem, för då försvann solen från framsidan. Tog fram kycklingen ur frysen, gick på toa och tänkte att jag skulle ju kunna göra av med lite kalorier på gymmet idag! Behöver även köpa mer morötter och så, så kan passa på att göra det också! Jag kände mig pigg av solen, men borde kanske druckit lite mer än jag gjort idag! Lättare att dricka på gymmet!

Gjorde lite spaghettisoppa och sminkade mig lite somrigt bara för att se lite fräschare ut och så bytte jag om. Eftersom jag vart lite svullen idag på grund av mensen, så blev det tisha!


23 mars - Kelly, Hallam

Fredag

 

Vaknade kl 5 imorse och såg att jag somnat med datorn på. Oops.. Stängde av, gick på toa och somnade om igen. Vaknade sedan ganska utvilad vid 8, men tänkte att ne, jag behöver inte gå upp nu, så somnade om igen till strax efter 9.

 

Tittade lite på Judge Judy och kollade mailen. Jag hade fått ett mail på Au Pairworld av en familj (Susan som är ensamstående till Connor 4 och Ethan 2) och de vill att jag skall komma i Juli/Augusti!

 

Jag smsade Kelly halv 10 och frågade om hon ville att jag skulle komma och hjälpa henne lite idag och hon svarade kvart över 10 och sa ja gärna! Så strax innan 11 cyklade jag dit.

 

Kelly satt i lekrummet och matade Anna, så jag satte igång med arbetet. Bäddade den ena extrasängen på övervåningen, strök skjortor, tvättade, vek och hängde upp tvätt. Tömde alla tvättkorgarna som vanligt i barnens och föräldrarnas rum och fick mycket gjort idag asså! Hämtade även lite log till brasan! (ved asså).

Var där från 11 och 3,5 timmar framåt, sedan cyklade jag hem.

 

Blev ärtor, majs och ägg i micron till lunch (mums) och en Actimel shot. Ah, det innehåller ju laktos, men jag tror att den ändå gör bättre för mig eftersom det är bra baktetier för magen och så. Ger lite extra kalcium och protein med som jag behöver!

20 i 3 cyklade jag till louise och bytte cykel. Tog ett äpple och åkte till skolan för att hämta upp Jemimah och Madeleine. Isabelle (Izzy) Fountain (Charlie och Romilys storasyster). Vi lekte på skolgården/gräset i en timme först och sedan tog jag tjejerna på cyklarna (satte Izzy på sadeln och ledde cykeln hem med Madeleine i sitsen bakom). Det var ganska tungt faktiskt, speciellt för min högra arm som Isabelle höll sig i, men jag tänkte att det är bra träning! ;)

När vi kom hem gjorde jag en macka och skar upp en banan till dem som de åt ute i solen. Det var 20 grader varmt idag, så jag hade min nya brunsvarta tunna sommarklänning med svarta cykeltights under, eftersom den är lite transparent. Petey kom hem strax efter 4 och Louise halv 5.

Egentligen skulle jag bara stanna till 5, så jag lämnade fönstrerna öppna i huset, men hon frågade om jag kunde stanna till 9, för hon skulle på den där fasion showen (med välgörenhet till skolan/dagiset tror jag det var som Jayne hjälp att fixa med) och jag hade ju inget speciellt för mig ändå, så jag svarade självklart ja!


22 mars - Nursery, school, Moreno babysit, Jeremy

Torsdag

 

Åååh, gött! Sista arbetsdagen på denna veckan. Herregud vad tiden går fort nu asså!!!

 

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut! Jag drömde att jag var i Sverige, men snackade engelska ändå! Jag hade hämtat Jessica Andersson, hennes mamma Petra och hennes man/sambo Steffe och vi åkte runt i min bil och jag körde, fast satt ändå i baksätet bakom Petra. Så sa jag, åh, ni måste ju komma och kolla på min fina lägenhet, så sa petra att ah, det kan vi, men jag tänker inte ta någon diskussion om att jag var delaktig i det med Adde. Jag bara gud nej, det var du ju aldrig! (asså att det tog slut) Oj att man fortfarande kan drömma om honom! :S Hur som helst, så sen var jag helt plötslugt med mamma och behövde gå på toa och sen hade jag bara ett vitt kort linne när jag gick ut. Sen sprack något, men det var inte linnet.. Jag fick mens och det rann ner på benen och jag stack till bilen igen och fick massa papper. (Förresten, så körde mamma på högra sidan i bilen med, precis som i England, fast vi var i Sverige.

Sen gick vi in i en byggnad och där fanns en jättefin hiss som tog oss upp till toaletterna. I själva hissen fanns det skötbord också.. hm.. Aja, när jag kom till utanför toaletterna, så tryckte man på en knapp, touchade på en av tvålarna på skärmen som man ville ha och så scannade den sedan av handen. Oj, detta måste vara låååååångt in i framtiden ju! Hur som helst, så bad jag jag mamma om en 5- eller 10-krona, för jag hade ju bara pund, men hon hade ingen.. Man behövde inget för att komma in, men ut.. Jag sa sorry när jag råkade stöta emot en annan tjej och snackade engelska annars också! Märkligt asså! :)

 

Vaknade kl 3 inatt för jag var så himla kissenödig med. Jag har ju druckit så mycket under de senaste dagarna nu, så då blir det så! Vaknade sedan 8 av mig själv, men snoozade ändå till kvart över då väckarklockan sa åt mig att nu är det dags att gå upp!!! :)

 

Jag åt go gröt och hade lite mensvärk tror jag. Magen var inte lika svullen efter gårdagen i alla fall, så det var skönt, men jag tror värken kommer dra på fort idag.. Hoppas bara jag inte har så ont när Jeremy skall komma ikväll..

 

Madeleine sade idag i skolan att hon gillade när jag kom till dem! :) <3 
Jag hade en bra dag på dagiset, gjorde görbra ifrån mig på skolan och hade massa bra idéer till bild klassen som jag hjälper till i, sen var jag ute i det fina vädret massor också och bara det gör en glad! Jag fick massor gjort idag, sen var jag barnvakt på kvällen och sen kom Jeremy hit med massa överraskningar! :) MYS!

 

Jeremy kom 21.40, precis när jag kom hem. Jag hann springa upp och spruta lite parfym snabbt bara. När jag sprang uppför trappan, så sa ha 'aha, så får man ingen välkomstkyss ens. Då väntade jag på honom och kysste honom. Så underbar han är!! VARFÖR???

Vi såg Puss in boots (mästerkatten i stövlar från Shrek) och den var JÄTTEROLIG!!! Jeremy sa att jag hade ett roligt skratt..

olo

Han gick hem vid halv 12 efter att manligt ha dödat en spindel i köket! ;) Sen gav man mig 6 små presenter, haha. De kan vi ta en annan gång.

 

Gjorde lite gröt och åt en paprika, smorde in ansiktet i nattkräm och somnade en timme senare.


21 mars - Snake dream, SJ's, Kelly 12.15, Louise 6-9, Jeremy?

Onsdag

 

Oj, känns som att SJ's var häromdagen bara, men det har redan gått en hel vecka! Beror la på att jag har haft så himla mycket att göra nu det senaste!


Jag vaknade 8.20 och gick upp, ingen * än. Inatt drömde jag en jättekonstig, men bra (handling) dröm!

I was out walking with my little sister Kristin Alexanderson and we saw a BIG snake (like 30 feet) and we ran and then up in a tree and I just closed my eyes and hoped for the best. ...Then I felt it.. It was like a big never ending sleeping bag eating me and then the snake close its mouth. BLÄ! Luckily I had a knife, so I cut myself out (twice) and then we went home :)

 

Strax efter att jag gick upp och hade satt in gröten i micron, så gick brandalarmet! :O Jag kunde inte heller stänga av det, men det slutade efter ett tag. Vet inte om det var för att de brötade där nere i garaget eller så, men här inne luktade det då inte bränt i alla fall!


20 mars - Jane, Emma, boost, gym Jeremy, Darrel + Bex

Tisdag

 

Vaknade 8.30, tog en dusch och gjorde gröt. Kollade mailen


19 mars - Belmont music,

Måndag

 

Jag berättade lite för Sam om den perfekta familjen i Australien (Madelyns familj) och om Jeremy och jag sa att jag hoppas att han är en dålig kille, för då är det lättare att sticka!

 

När jag kom hem från Belmont, så fick jag ett meddelande från Jeremy som löd:

You've somehow managed to put a big smile on my face today young lady, well done x

 

och jag vet inte vad det betyder.. Är han verkligen en bra kille? :O Isåfall, varför kunde han inte dykt upp tidigare! Vad är det jag har missat.. Allt skulle vart mycket bättre om Jeremy bara kunde säga 'Klart jag flyttar med dig darling! ;)' ...eller att han visar sig vara en completely idiot!


18 mars - london hem, abinger baptism, sova, Jeremy

Söndag

 

Oooh, fick sovit en timme hos Julien i alla fall, SKÖNT! När jag vaknade, så låg hans rumskompis och hans vän i andra sängen, vakna och kollade mobilen eller något. Den snygga av dem gav mig flirtblickar, haha, men jag svarade inte på dem. Fy vilken morgonröst jag hade med!


17 mars - sovmorgon,

Lördag

 

Hade ställt väckarklockan på halv 10 idag, men fy, jag var så trött och tänkte att jag BEHÖVER inte gå upp nu, så sov lite till, närmare bestämt till kvart i 1! Jag var snorig i näsa och hals, FY!

 

Gjorde havregrynsgröt, snackade lite med Camilla som sa att hon ville komma, så jag kollade upp 17 maj (en torsdag) och några dagar framåt.. Sedan sminkade jag mig lite snabbt och kollade datumen för mensen, så att jag är förberedd. Om ca tre dagar, så det är skönt att veta!

 

Åkte till gymmet vid


16 mars

Fredag

 

Vaknade kl 8 av mig själv och satte på datorn och fixade med mailen för familjen Madelyn Janse Van Rensburg. Den PERFEKTA familjen med 300 australiensiska dollar i veckan (ca 2000kr) och att sätta barnen i första hand och inte städning!!!

 

Städade hos Kelly from 10.30-15. Plockade saker och tvättade, vek och strök alla kläderna. Hon kom hem halv 3 och då fick jag lite morotssoppa. Jag tog två bananer och en plommontomat under tiden annars som jag var där. Vid halv 12 kom Juliet och skulle hämta Myles och Conrad från Playgroup och jag plockade ut korvarna ur ugnen som hon hade stoppat in innan hon gick, så att de skulle vara klara tills de kom hem. Anna földe såklart med Juliet i bilen och med tillbaka. De lekte med Play Doh och jag stod mest i tvättstugan.

 

Jag duschade och fixade mig snabbt och åt en tomat och några salladsblad. Vi skulle ju se en sån äcklig film, så ville inte riskera att bli illamående! Åkte till Dorking kl 8 för att köpa lite grönsaker, men när jag kom till Sainsbury's, så var det stängt. Ringe Caroline Sack då och hon sa att Shere shopen är öppen till 10! :) GÖTT, så jag åkte dit och handlade några tomater, tre paprikor, veg sopps grönsaker och en gurka och gasade hem!

Jeremy kom kl 9-12. Han hade med sit ett USB stick med The human centipede 1 och 2. Han kysste mig och gosade när jag försökte starta ettan. :) MYS!!! Det var dock så lågt ljud på filmen, så vi tog tvåan istället. Jag lade ändå över ettan på datorn, så jag kan se den en annan gång. Jag har ju sett hälften i alla fall då jag bodde i Nykroppa, klarade inte mer!!! BLÄÄÄÄ, kunde ju inte äta på en månad typ!

 

 


14 mars - SJ's, Städ, Kelly, Jeremy

Onsdag

 

Vaknade 8.08, gjorde lite gröt och skrev ett meddelande till Carro om daten igår.. ;) Hängde upp tvätten (lakanen och det som jag slängde in igår kväll i tvätten) och stack till kyrkan för SJ's kvart i 9.

 

Kom till kellly 12.15, men ingen var där, så jag lämnade ett meddelande på hennes telefonsvarare och sa att jag går hem, tills hon ringer igen eller något..

 

Städade 3 timmar igår för att han skulle komma, menar det var inte så stökigt, men jag tvättade allt, vet allt, hängde upp allt i garderoben, fixade mig, dammsög allt, rensade saker, gjorde fint i kylen.. torkade listerna.. grundlig städ asså

 

Jeremy kom halv 10 och jag behövde INTE hämta honom, som med Freddie! asskönt! Jag tog därför två öl, han tog en, eftersom han ju körde.. ÅÅÅÅH va gott han luktade!!! Å;

Han tog med två gördåliga filmer, vad är det med engelska killar och dåliga filmer egentligen? Haha, inte för att vi kollade SÅ mycket egentligen, för vi pratade mest! Efter en timme, så sa han att han måste nog gå, så sa jag nej inte än.. :O Så han stannade lite till och vi fortsatte snacka och han hade handen i mitt knä och så chillade vi bara :) (vi satt i sängen) och sedan kysste han mig och det ledde till hångel och damn, han var så mjuk och det var bara asgott!!!


13 mars - Jane, Emma, Jeremy date, gym

Tisdag

 

Imorse vaknade jag av ett sms från Jeremy där han sa att idag kunde funka då, middag?

Jag vill ju egentligen inte äta middag med honom.. asså det har ju inget att göra med honom, men jag vill ju inte äta middag med någon.. Det är ingen idé då det är så mkt jag inte kan äta.. Å andra sidan kan det nog bli kul! Jag skall nog ta den här chansen kanske och komma över min äta rädsla..! Jag skall försöka undvika sallad då det är för emsigt (men det enda jag vet att jag kan äta) och hoppas att det finns något med kyckling eller något istället! (som vanligt).

 

Date med Jeremy

Well, vi gick på middag idag 19.30- ca 21 på Arkle Manor precis utanför Dorking. Vi hade så mkt att snacka om, så det tog lite tid att beställa. Han tog lamm och jag tog en kycklingsallad. Åt däremot knappt någonting, för vi pratade så mycket! ;D

Han är biff, tatuerad, har jobb, körkort, fin bil, han är snygg, har bra självförtroende, rolig, social, trevlig, snäll.. han har haft flickvänner i andra länder och han var kär i dem, så tror han är en vettig karl! Dock, så är han bästa vän med Freddie typ (killen jag dateade i jan-feb), men det skiter jag i!

 

När vi var inne och åt, så snackade han om att han var singel och så, så nu kunde han träna hårt, men flirtade även med mig.. Han sa nåt om att säga tack och sorry och jag sa att vi är inte sådana i Sverige. Vi har svårt för sådant, så då sa han synd, jag trodde du var en keeper. Jag sa bara 'haha'. Sen när vi beställde, så frågade servitrisen om jag ville ha den lilla eller stora portionen och då sa jag såklart den lilla. Att de ens frågar sånt förresten, kan de inte bara ha EN storlek för fan? Men ah, hur som helst, så sa Jeremy. jag trodde du var en sån rockig brud som åt allt och så. Jag bara, nej... X)

Det var jag som sa att jag skulle gymma igår, så han trodde att jag inte ville vara med honom mer, hehe. Sen sa han, men du kan ju laga middag till mig nästa gång. Jag bara nej, jag kan inte. Han ba nehe, då lagar jag middag till dig, så sa jag, nej det kan du inte. För jag är ju typ allergisk mot allt Han ba men åh Ah, vi löser det. Sen sa han, jag textar dig.

Vad är det med folk nu för tiden? TEXT BARA? Ne, det jag gillar med honom var att när jag ringde 5 min senare, så svarade han! Jag frågade om han ville hitta på nåt istället, för han hade tidigare sagt att han bara skulle hem och inte göra något.. Typ bara kolla på TV till 11.30 och sedan sova, för han skulle upp kl 6 och jobba imorgon. Hur som helst, så frågade jag honom rakt ut om han ville ses istället, men han kunde inte, för han bor hos sin mamma nu tydligen, men han kunde komma hem till mig. (Jag sade nej, för att jag hade stökigt). Jag ångrar väl lite kanske att jag ringde, för det skulle vart mer mäktigt att bara gå på middag och gymma och låta honom fortsätta smsa och ta nästa träff en annan dag. Han sa på telefonen i alla fall att han trodde att jag inte ville fortsätta med daten och använde gymmet som en ursäkt, haha! Jag bara nej, du var ju rolig och jag är rolig, så vi skulle säkert hittat på något, men skit samma, jag går till gymmet nu, så tar vi det en annan gång!

 

Jag gymmade i 1 h, körde snabbt och hårt på crosstrainern i 10 minuter på grad 8+9 (5 min var) och gjorde spaghettistretch och sen körde jag mage, rygg, axlar, armar och bröst. Asskönt! :D

I pauserna satt jag i 90 grader för benen!


12 mars - Belmont, Kelly, möte, Hallam

Måndag

 

Hela dagn trodde jag att det var tisdag, eller måndag egentligen, men tänkte att tisdagen inte skulle bli av någon anledning, för jag tänkte att det skulle vara onsdag imorgon hela tiden!!!


11 mars - Elenora, Julian, Romen. C.C.C ökenpärlan, Louise hejdåfest

Söndag

 

De följde med oss till en buss och vi bytte två gånger med innan vi kom till London Waterloo Station. Där tog vi 7.40-tåget som var framme 8.50 ungefär och jag körde hem henne, så kom till Gomshall --> Abinger Hammer och sedan hem. Jag hann precis göra en skål havregrynsgröt och byta kläder, men sedan kom Tony strac efter 9.35 och då åken vi till Coldharbour.

 

 

 

Nickade till hela tiden på kvällen, så kvart i 8 vände jag mig för att SOVA!


10 mars - Elenora Wilde, FAVORITFam. Melb,

Lördag

 

Vaknade inatt vid 3 när Jeremy smsdade och sa 'How about I take you out for dinner then?' jag bara 'how about we talk about it tomorrow?'

 

Vaknade sedan vid 9 och fattade ingenting och sedan 11.30 av mig själv. Då insåg jag att jag aldrig ställt någon klocka. Jag skulle ju möta Eleonora vid the Volunteer 12.30, men kl 12 smsade hon och sa att hon precis vaknat, så om vi kunde ses där kl 1 istället vore det bättre och jag satt med precis färdiglagar havregrynsgröt, utan färdkläder och tänkte bara 'YES', då har jag en halvtimme på mig!

Jag tänkte gå ner, för då kunde jag ta bussen hela vägen tillbaka sedan, eftersom hon sulle till gymmet.. Bussen hem skulle gå 17.40 och då är jag hemma halv 7 och kan fixa mig och sticka med Jeremy senare!

 

När jag kollade mailen, så hade jag fått svar från min ABSOLUTA FAVORITFAMILJ:

We are a family from Melbourne Australia. We have plenty to offer the right candidate. I believe my kids comes first, before housework, so we are looking for an older sister, not a housekeeper.

What we offer:

- $300 per week
- plenty of free time - weekends, evenings, public holidays are all free
- your own private room
- wireless internet
- walking distance to bus and train
- a very safe neighbourhood, with parks, walking tracks and a cafe
- free access to a pool, gym and tennis court at the local country club
- 1 week paid leave is you work 6 months
- 2 weeks paid leave if you work 9 months
- a bonus if you stay 12 months

What we need:
- someone we can trust with our kids
- a confident driver who has been driving for a while
- someone who really likes kids and can play with them, not just watch them.
- someone who is willing to cook some dinners for us on the days she works
- someone who can easily make Friends on her own (lots of aupair facebook groups in Melbourne)
- someone who is willing to do some very light housework (kids comes first!)
- Someone clean and tidy
- most important, someone who thinks about safety and keep them safe.

About the kids:

Rachael: she is turning 8 in January and goes to school. She is a very loving child and will give you plenty of hugs. She loves art and are always drawing something. She also loves playing WII

Marcus: he will turn 3 in April and is a typical little boy and will explore everything. He loves being outside and also goes to playgroup and swimming.

They are both good kids and are used to an aupair around.

We do have a small puppy, a King Charles Cavalier, but is training her to be happy outdoors.




9 mars - Jeremy sms, Louise städdag+babysit evening

Fredag

 

SMS med Jeremy Stephens:
Jeremy väckte mig 7.45 idag med ett sms. Igår kväll skrev jag 'we should take a coffee on Sat! Idag skrev han 'Really sorry but I don't have your number on my phone! Who is this? x' Jag svarade Isabelle. och du väckte mig :D han ba 'A haha, of course it is! Sorry I woke you up, good dream? (sen somnade jag och vaknade en stund senare. Yeah, I was dreaming about cheerleading, but now I just had a nightmare instead. Anyway, what are you doing up so early? :O' 'I was up for work, I'm a real adult you see. Nightmare of what?' I can't remember it now too well, but I was kidnapped and voldermort was in it, hahaha!' 'Haha that sounds awesome! I'm out tonight, so I'm not too sure what time I'm back tomorrow, but meeting up sounds good, what you thinking?' That's fine! I'll probably go to the gym anyway and need to fix some things tomorrow as well, so.. I don't know what to do, you tell me. You know England better than I do!' Sen skrev han på kvällen och jag såg det när jag gick hem från Louise vid halv 9: 'You could always cook me dinner... Jag ba 'Haha I can't cook!' 'There's always take out! Haha' 'I can't/don't eat that :)'

 

Jag vaknade vid 9 och sedan kl 10 och sedan 10.38 igen då jag gick upp och gjorde lite gröt och stack till Louise strax innan 11. Cyklade förståss! Där var en kvinna som har känt Louise länge, innan hon fick barnen till och med! Hon hette ... Minns faktiskt inte, men jag kom med ett par gummihandskar i alla fall, för Louises hade gått sönder igår när hon diskade och skulle köpa nya idag, men jag sade att nej, jag har ett par som jag aldrig har använt, så du får dem!'

 

 

Snackade lite med Veronica Eriksson och johanna Martinsen på Facebook om Jeremy och även med Eleonora Wilde om att träffas imorgon! :D

 

Jag måste vara lite försiktig nu med Jeremy, eftersom det är en av Freddies bästa vänner, men Freddie gav ju upp mig innan han ens lärt känna mig, så.. Han trodde väl att jag var som alla andra tjejer, men det är jag inte. Jag är inte avundsjuk av mig, jag låter killar träffa tjejkompisar, jag låter killar ha sina killkvällar/utekvällar, låter killar dansa med andra tjejer, jag skulle kunna flytta till ett annat land, på andra sidan jorden för att vara med den jag gillar.. men han vet inte det, för han känner mig inte.. så innan han ens tog reda på det, så slutade han träffa mig, för han var rädd att bli kär i mig och pajja sina reseplaner.. Nu skall han ju inte flytta förräns i januari, men nu när Jeremy öppnade sig lite och ville ses, så säger ju inte jag nej till det! Känner att jag har lämnat Freddie ur bilden nu, vilket känns jätteskönt!!!

Jeremy kanske är en player, jag vet inte, för jag känner honom inte, men han är så duktig på att charma tjejer!!! Mig kommer han inte kunna playa, för jag kommer inte göra något med honom förräns jag känner honom! Jupp, jag var försiktig med Freddie, men måste vara ännu mer strikt med Jeremy! Hur som helst, hur Jeremy än är, så är det bra, för det får mig att glömma Freddie!!! :)


8 mars - dagis,

Torsdag

 

Kände mig duktig idag som gick upp, trots att klockan var 8.38! Jag satte in havregrynsgcröt i micron, gick på toan, klädde mig, åt gröten vid datorn och mailen och gick till dagiset kl 9!


7 mars - Sj's, Abinger lunch,

Onsdag

 

Vaknade 08.08 idag och stängde av klockan, satte på datorn breve mig snabbt och råkade tydligen somna, men det kändes inte som det, men vips så var klockan 8.33, så då gick jag upp, gjorde gröt, klädde på mig, tog min vattenslaska och en morot och gick till kyrkan. Caroline var inte där idag.

 

 

Jane Ratner och jag städade upp efter lunchen och vi pratade. Hon frågade om jag mår bra, för hon sa att jag nog inte mådde så bra för några veckor sedan. Jag berättade lite om Freddie och det här med Australien nu och så. Nämnde även att jag kanske skall jobba hos en indisk familj i Woking, men då fick hon höjda ögonbryn och sa NEJ, GÖR DET INTE!


6 mars - Mima+Maddie till skolan

Tisdag

 

Vaknade 7.30 idag och klädde på mig snabbt och gjorde lite havregrynsgröt och varmt vatten med citron. Det var ISKALLT i lägenheten när jag vaknade idag, speciellt i köket, men det som var bra var att jag kunde andas när jag vaknade. Var nästan inte alls snorig längre. HURRA FÖR C-VITAMINER!!!

 

4.43 stack jag till louise för att städa lite och ta flickorna till skolan 8.45!

 

Tjejerna är inte de bästa på att lyssna när det gäller att stänga ner Ipaden och klä på sig rätt ytterkläder och gå till skolan... Madeleine började gråta och ville ha mamma, men tog dem till skolan ändå och skrev i boken!

 

När jag kom hem åt jag resten av havregrynsgröten och satt lite vid datorn och kollade mailen och så. Robin  skrev till mig att Kalle sitter inne för alkohol och droger, antagligen på behandlingshem, så det är ju BRA! Robin är ju som han är, men han tjatade om att Kalle ljuger för alla och att varken han eller jag är att lita på, men jag tar inte åt mig, för han känner inte mig och jag litar på Kalle. Allt han har sagt är ju sant och jag tror verkligen att han berättar sanning för mig för han KAN det till mig!!!

 


Freddie isn't moving until January now...!!!
pch innan han sa det, så frågade han 'är det säkert att du åker nu då asså?' och jag ba ah, i juni eller september..
han ba, jag skall ta ett annat jobb och tjäna lite pengar och så åker jag i januari istället
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

najs
jag känner i kroppen hur allt kretsar kring honom..
om han bara kunde läsa mina tankar.
bajs
varför sa jag det, det är ju inte alls satt!! jag ville bara att om jag sa att det var bestämt och han också skall
åka då, så skulle ju vi kunna fortsätta tralla lite..
FUUUCK"!
men det tänker la inte ens han på nu längre, eftersom jag sagt att jag inte vill vara mer än kompis med honom...
Jag körde hem honom idag (för det är på vägen ) och det var då vi snackade om det..


5 mars - Belmont, Coldharbour lunch, Dorking fix, Emanuel

Måndag

 

såg Freddie två gånger idag, en gång gick vi förbi varandra på gymmet och jag kollade ner och gömde mig typ, för jag hade inget smink x)


4 mars - Abinger Kids church

Söndag

 

Vaknade först vid 7 idag och mådde dåligt och var torr i munnen för att jag hade sovit med öppen mun. Tänkte smsa Tony och säga att jag kanske inte kommer idag, för jag är sjuk, men tänkte att om jag ville iväg senare, så klart jag måste jobba!

När jag sedan vaknade vid 10, så kände jag mig lite bättre, men ändå var näsan inte bra! Jag tog en tablett och klädde på mig svart och bröt av det med min senapsgula nya fina kavaj! ;) Jag gjorde lite havregrynsgröt, samt varm vatten med en citronbit i för halsen. Hann bara äta tre teskedar och dricka en halv kopp, sedan blev det att springa till kyrkan! :) Jag kom dit några minuter innan det började och jag satt med Sallys mamma Rose-Mary. Efteråt, så frågade Liz om jag skulle kunna kunna anmäla mig till en välgörenhetsgrej för att samla in pengar till kyrkan genom att vara barnvakt. Självklart sa jag då, så det skulle bli i Maj, juni någon gång.

 

Under gudstjänsten, så gick jag bak med Kate (Tony kom fram till mig och frågade om jag kunde ta med Kate bak för söndagsskola). Nu blev jag nästan lite sur, för för ett tag sedan, så förberedde jag för det, men då kom det ju inga barn, men nu så säger han 5 minuter innan. Det stör mig redigt mycket och jag skall nog säga detta till Helen! Jag löste det ändå, jag läste Hannah's prayer ur en barnbibel som jag hittade i skåpet och så skrev vi 'tack för tak över huvudet, tack för en stor säng, tack för min familj och vänner', osv och målade. Det var ett papper med 4 rutor och ett tak, så det såg ut som ett hus med fyra rum, så vi skrev tack-saker i varje ruta och så målade vi runt om..

 

Jane Newberry var där och sjöng i kören och hon gav mig en låda med saker som vi skulle använda på Måndag i sånggruppen. Jag stannade inte på kaffe, eftersom jag mådde så dåligt. Det spöregnade när jag gick ut från kyrkan..

 

När jag kom hem satt jag lite vid datorn och tog en kopp grönt te med citron och åt sista av havregrynsgröten från mrogonen. Kl 1-2 tog jag ett skönt varmt bad och läste samtidigt i boken (Why men love bitches) och fick listat massa bra saker som de vill att en kvinna skall vara/inte vara. Kortfattat: Vara snäll, ha självrespekt och ge mannen tid för sig själv också! Snackade lite med Catha på facebook också, FAN ATT MIN MICK PAJAT!!! Den gick ju sönder i fredags när jag snackade med Carro på Skype och tog datorn till badrummet, för jag skulle fixa mig till London! :/


Hur som helst.. Jag värmde potatismos, ärtor och majs och kläckte två ägg på det och stoppade i micron och tog lite extra vitlökskrydda och peppar för att skynda på min förfriskelse.. Jag kollade upp lite farliga djur i Australien på youtube och blev nästan lite rädd! Spindlar och ormar var tydligen bara att vara orolig över inne i landet och inte i Melbourne som är en storstad, men jag tänker på djuren vid havet...! Farliga maneter och så... 500 som dör varje år stod det! :O

 

Somnade några timmar och såg sedan på filmen Richie Rich. Den var faktiskt ganska bra, handlade om en superrik kille (Kevin från ensam hemma 1&2) som bara ville ha normala vänner.

 

Blev även lite film: Wicker Park på TV. Såg inte hela, men små delar! Den var faktiskt bättre nu än första gången jag såg den! Älskar sista låten i filmen! Nobody said it was easy med Coldplay!

 

Sedan diskade jag och vid 11 gjorde jag kyckling i ugnen (större bitar än normalt, för de blev saftigare då), ris och kokade morötter och ärtor till det. Det blev fyra matlådor också! :) Efter maten tog jag en skön dusch och frös in matlådorna! Mådde mycket bättre på kvällen, även om det fortfarande var svårt med näsan..! Kletade lite mer tigerbalsam under näsan och på halsmandlarna, borstade tänderna och hoppade i säng med en flaska iskallt vatten och snackade lite med Patrik Thunberg på fb.

Jag var inte ens trött kvart över två, men halv vände jag mig om för att försöka sova ändå! Blivit mycket snytningar idag, stackars näsan! Min hy å andra sidan är på bättringsvägen! Den flaskan jag fick av Veronika Leitmanová är verkligen BRA!!!

 

Jag funderar på att springa loppet 'Race for Life'! Hoppas att någon villl springa med mig! Kostar ca £15 för att springa 5km och det går till cancerforskning eller behandling tror jag. Cancerfonden i Storbritannien i alla fall!


3 mars - London morgon, gym Freddie, Kelly barnvakt

Lördag

 

Jag spenderade ändå inte så mycket inatt.. 300 för tågbiljett fram och tillbaka, 200 för inträde, 40 kr för en öl, samt 60 kr tillsammans för en kaffe soyalatte*, en liten fruktburk* med exotiska frukter från Costa och en äggmacka* från MC.

 

När jag kom till leatherhead hade jag MASSA energi, så åkte till gymmet! :D 8.45-10.25. Crosstrainer i 30 min, styrka: mage, ben och väldigt flexibel idag på alla håll och kanter!!! Splitt, spagat, Scorpion (som jag för övrigt gjorde med att hålla båda händerna på fote, dock snabbt, men ändå) och bryggan blir bara bättre och bättre och snart kommer jag klara av att gå ner utan att klättra på väggen! ;)

 

Freddie kom fram till mig idag efter ungefär halva tiden och frågade hur det gick igår. Bra sa jag, men att jag inte alls gillade Fabric. Men varför gick ni inte till min kompis klubb? sa han då. JAG VILLE, men inte de jag var med.. Det konstiga var dock att de ville ju inte ens till Fabric först, men vi bestämde oss för att gå dit, för att det var öppet längst..

Han nämnde inget om hur jag såg ut, men han kollade på mig som i början.. ;) Jag log och låtsades kolla på andra, men småflirtade kanske lite osynligt med honom också genom att le, räcka ut tungan och vinka och kollade lite när han var personlig tränare och när han boxades, men självklart bara i småpauserna!


2 mars - Louise, London

Fredag

 

Vaknade kvart i 9 idag och gjorde gröt och en kopp varmt vatten med två citronskivor i för att få i mig lite C-vitamin! När jag vaknade idag, så hade jag jätteont i halsen! Ryggen gjorde lite ont, men det var inte lika farligt som för här om dagen...

 

Kvart i 10 klädde jag på mig, tog en morot och cyklade till Louise!

 

Sprang med Finn sista jag gjorde.

 

Jag kom hem igen strax efter tre och tog en dusch och tog det lugnt ett tag! Satt lite vid datorn och Skyoade med Carrobarro, men när jag tog datorn till badrummet för att snacka med henne samtidigt som jag skulle sminka mig, så slutade min mick fungera och det gick aldrig tillbaka även om vi testade flera gånger.. :(

 

 

Jag packade in två armband, ett lite finare till Svenja och ett rosa som jag fick av Tony och mad i julklapp, men som jag aldrig kommer använda. Det tänkte jag ge till den andra tjejen som också fyllde år, men i och med att jag aldrig träffat henne, så skulle hon inte få något för stort..

 

Det var så tråkigt på klubben, så jag stack! Träffade lite människor på vägen! Två indier stannade till med bilen och frågade vad jag gjorde själv i London. Snackade lite med dem och till slut hoppade jag in, för det hade börjat regna och det var iskallt ute!!! De verkade snälla och skulle de försöka med något, så kunde jag använda mina gymmuskler! De var i 26 års åldern typ tror jag och föraren körde hem den andra killen efter en liten stund, för han var så trött, men föraren satt och snackade med mig ett tag. Efter en halvtimme typ, så tog han mig till en busshållplats, så att jag kunde ta en buss till Elephant & Castle och väl där träffade jag en australiensare som gick med mig 10m tills jag träffade tre fransmän som skulle ta en buss till Waterloo, så åkte med dem för att vara säker påa tt jag kom fram. Fick gå en liten bit till stationen, men det var lugnt! När jag kom dit, så var det stängt, men snackade med tre killar på trappen så länge. Jättesnälla var dem! De sa 'du ser väldigt självsäker ut i ditt kroppsspråk!' Jag sa bara, ja det är jag. Finns ingen anledning att inte vara det! En kille som var kanske 27 år hade missat sitt tåg hem kvällen innan och HAN var väldigt intresserad av mig, det syntes väl!

 

Hur som helst, tog ingens varken nummer eller namn! Jag väntade på stationen med dem i en timme och sedan gick vi till Costa och köpte en kaffe och så tappade jag dem, men det gjorde inget, för tjejerna kom sedan också! Malin och Marie kom och sedan kom även Julia och Jane.

 

6,38 tog vi tåget hem och vi alla nickade till lite då och då på tåget. Det var grått väder, men regnade inte som tur var! Vi var framme 45 minuter senare och kramades hejdå. Jag erbjöd mig att köra dem hem, men det var lugnt sa dem, så jag gasade mot Dorking.

Jag smsade Freddie och frågade om han ville ta en kaffe, men han kunde inte för han jobbade sa han. Tyvärr. Jag hade så mycket energi i kroppen, så jag åkte hem, packade träningsväskan, åt pyttelite havregrynsgröt och åkte till gymmet där Freddie vinkade hej när jag kom uppför trappen!


1 mars - Dagis, Owls art class, fuel+shopping, Gym, Mureno

Torsdag

 

Vaknade halv 9 och gjorde havregrynsgröt och satte på datorn för en stund. Camilla var online,så vi snackade lite snabbt bara.. Jag nämnde om korven och frågade hur det gick med det. Hon sa, men det hände för ett halvårsedan. Då sa jag, ah, det var ungefär då vi pratade på riktigt sist.. Senare sa jag typ att nu vet jag vilka mina rätta vänner är i alla fall till slut.. När jag bodde i Nykroppa var det tal om att Camilla inte hade pengar att komma, men jag sa flera gånger att hon kunde åka med både mig och mamma, jag menar jag var ju i GBG många gånger under året och tog bilen varje gång förutom när jag åkte hem över jul, för bilen var trasig då! Nu förstår jag att det aldrig handlade om pengarna tydligen, eftersom hon har ett heltidsjobb på pressbyrån och hon visar inget intresse att komma hit! Jag menar, jag tjänar 3000 kr i månaden....

 

I alla fall, strax efter 9 stack jag till dagiset och lekte med barnen. Vi gjorde påskliljor, för det var St David's day idag och han var en väldigt känd man i Wales för längesedan! Barnen gjorde potatis och löksoppa med Coral som vi åt till lunch innan vi gick ut och lekte i solen. Görhärligt väder idag verkligen!!!

 

Jag fick lånat lite sand från dagiset, så jag kan ha till söndagsskolan nästa söndag i Coldharbour, så

 

 

Tony hade ringt vid 5 idag, så när jag var vid bensinmacken strax innan 6, så såg jag det och ringde tillbaka. Han ringde först för att han behövde bilen, men jag skulle ju ändå ha behövt den idag för att komma till Emma! Hur som helst, så behövde han den inte längre i alla fall, men han sa att vi måste prata om bilen i helgen,för när Mad åker iväg till hennes dotter, så kommer han att behöva den såklart sa han.. Jag hoppas att det inte är allt för länge och att det inte påverkar min babysittning, eller gymmet. Nu börjar det ju bli ljusare och varmare, så jag kanske kan cykla till gymmet lite mer då!


RSS 2.0