27 okt - cyklade till Dorking gym

Torsdag


Vaknade vid 10 av mig själv och vid 11 ringde Helen mig,för jag hade bett om att få prata med henne igår. Jag berättade om det som hade hänt och frågade hur jag skulle ha gjort och hon sa att a, jag skulle nog sagt till Caroline i första taget..

 

Skrev ett meddelande till Hannah igår och ett till idag om att jag kunde ha sagt till hennes mamma, men att jag valde att inte göra det, för jag ville inte att hon skulle få problem. Jag sade däremot att om det händer igen, så kommer jag berätta. Hon var tacksam över det när hon svarade idag och bad om ursäkt och sade att hon skulle inte sätta mig i den sitsen igen. Hon mår bra idag i alla fall, så det är ju bra! :)

Caroline var tydligen mer arg på Jack än Hannah och hon sa att han hade hällt ut 5 flaskor vodka för att hade skuldkänslor.. Vet inte om jag tror på det, skulle jag själv aldrig göra, men jag känner ju inte honom så väl, så vet inte.

 

Kollade på Enchanted på morgonen för att vakna, men det var en snabbversion.. De hade spolat fram massor, tagit bort alla tysta stunder, eller sånt med bara musik i, men det gjorde inget.. Var skönt att den bara var en timme och inte 20 minuter till..

 

Gjorde spagettisoppa vid 1 och hoppade in i duschen medans det kokade.

Började kolla lite på skönheten och odjuret på svenska (tog bara ca 15 min att ladda ner) medans jag åt och smälte maten och strax efter 3 cyklade jag till Dorking gym på en halvtimme. Såg Cris gående på gatan i Dorking, men han såg inte mig. Tur det kanske, haha ne jag vet inte :) Cyklade i leggins, regnjacka och hjälm så klart.

Gymmade 1 h och 20 min. Idag gick det bättre med stretchningen, eller jag pressade lite mer kanske. Jag känner verkligen i hamstrings när jag stretchar.. Känns som att musklerna skall gå av och jag vet ju hur det känns, så vill inte göra om det igen.. När jag hade gymmat klart med benen, så stretchade jag ut det lite också innan jag körde på med armarna och tog en längre slutstretch efter! :) Chinchin var väldigt svår med högra benet, men annars gick resten ganska bra :) När jag skulle cykla hem, så hade rödtott kommit till gymmet, så vi vinkade innan jag drog. Cyklade till Saintsburys och köpte en banan, en egg sandwich och ett paket Snickers. Tog två på vägen för att orka killerbacken och den energin kände jag verkligen! Det var inte alls lika jobbigt idag. Det var mer vägen till killerbacken som var jobbig. I kurvorbackarna i Abinger, så möttes jag av många bilar, så fick hoppa av cykeln tre gånger så att de kunde komma förbi. Som tur är har jag ju lamporna på cykeln nu! Dock bara det röda bakljuset som lyser starkt. Tog 55 min att cykla hem ändå, men tror det var för att jag stannade ofta och cyklade ganska långsamt. Känner ju inte sirekt att ajg har någon press på att komma hem, efterso jag inte har någon tid att passa!

 

När jag kom hem kokade jag tre ägg, rostade två mackor och tog bladspenat till det med. mums! Såg teenmom2 kl 7 till det och sedan fortsatte jag med skönheten och odjuret. Det var en extrascen i mitten av filmen (med andra röster och en till sång).. Det tyckte jag var dåligt! :/

Jag saknar verkligen svenska språket och barndomen, så det är nog därför jag vill se svenska filmer och lyssna på svensk musik. :)

Började ladda ner Saw-filmerna också. Har 6 hemma på min hårddisk i Sverige, men det hjälper mig ju inte så mycket här. Såg att det fanns Saw 7 också! :O Oj, det visste jag inte, men roligt! :D De är så bra gjorda de filmerna och jag älskar att det blir AHA-uplevelser i slutet!

 

BACKABRANDEN

Fick ett mail från Värdsskapet om att man kunde hämta ut biljetter till minneskonserten för backabranden som skedde 29 oktober 1998. Det är 13 år sedan då.. I en sal som var godkäns för 150 själar fanns 375 ungdomar varav 63 omkom, 200 skadades - varav 50 allvarligt och resten utan fysiska skador i alla fall.

Backabranden berörde oss på Hisingen jättemycket och det gör det fortfarande!

 

http://sv.wikipedia.org/wiki/Diskoteksbranden_i_Göteborg

 

Slängde in en tvätt på kvällen med och tog en burk majs och tittade på Fresh Prince of Bel air. Will Smith och hans flickvän Lisa i serien såg en fallande stjärna, så sa Lisa 'Make a wish'. Will svarade då 'Don't need to. You already came true.' Aaaaw!!! :D

 

Gick till sängs halv tolv och såg ett svarsmeddelande från en volontär (Britney Borchardt) som är från USA. Jag have mailat henne på facebook för 4 veckor sedan, men hon svarade inte förräns idag. Hon sa att hon gärna ville ses och att hon bara bodde 10-15 minuter från Dorking. Det gör ju jag också sade jag då :O Föreslog att vi kunde ses nu på lördag om hon kunde, så får se hur det blir med det :)

 

Har varit lite förkyld de senaste dagarna, speciellt har jag känt av det på kvällarna, för det har varit så dålig luft här inne nu när jag inte måste sitta med fönstret öppet hela tiden för att få internetsignal. Öppnade sovrumsfönstret lite på dagen, så det känns mycket bättre nu!

Vid 12 satte jag på Tummelisa på svenska. Höll på att somna i mitten av filmen (strax innan kl 1), men vaknade snabbt efter och insåg att jag drömde på engelska nu. :)

 

Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0