11 sep - Babygroup at Jane's + Lunch with Helen

Tisdag

 

Vaknade 9 idag och tänkte ta en dusch, men hade fortfarande inget varmvatten, så kokade ägg till frukost, klädde på mig och sminkade mig. Jag gick upp på tå för att sträcka ut mina hälsenor, men då brast det och det gjorde förbannat ont i vänstra hälsenan!!!

Kvart i 10 gick jag ut och fann ett brev i dörren, men slängde in det och gick ut med soporna och så körde Tony mig till Jane i Coldharbour för babysånggruppen. Idag var det fyra nya ansikten där: Lilly och hennes mamma Lucy, Max och hans mamma (?). Lilly var bara 4 månader, men kunde redan rulla runt själt! :O

Felix mådde mycket bättre idag med och Emma var pigg och glad som vanligt. Elliot och Ben var också där med sin mamma, Marcus och hans mamma, Samuel och hans mamma och Henry och hans mamma Rebecka. Henry var mycket lugnare idag, det var mer Marcus som ville sticka iväg :)

Jag höll i både Ben och Elliot idag, mest Elliot faktiskt - han som tidigare inte har vart så bra med andra människor, men idag gick det jättebra! Han dregglade väldigt mycket bara, men ingen fara! :)

 

Strax efter halv 12 kom Helen och hämtade mig och vi åkte hem till henne och åt lunch. Paprikasoppa (ingen grön, så det var lugnt) och smörgås och grönsaker. Hon har precis flyttat till ett annat hus där köket är ett renoveringsobjekt, så hon har en liten kokvrå i ett rum än så länge, men hon hade tre bilder på väggen som visade hur köket skulle bli. Massive sa jag! Det såg jättefint (och dyrt) ut!

 

Helen är min TFG-friend, så hade vi ett litet möte om hur allt går. Hon har förstått att jag verkligen älskar babysånggrupperna och hon frågade vad det var som jag gillade mest med det. Om det var Jane, bebisarna, mammorna...? Jag svarade allt egentligen, men att se bebisarna utvecklas från att ligga i mammans famn till att springa runt och leka med de andra bebisarna. Jag tycker att de är fascinerande! Jag blir som ett barn när jag är med bebisarna - älskar att leka med dem också! Självklart gillar jag att prata med mammorna också och det gör vi ju efter den första halvtimmen. Då dricker vi te och pratar lite om allt möjligt, men mest om bebisarna.

Jag berättade om min vecka och att jag hade gått till dagiset och hon märkte att jag hade väldigt mycket att göra och sa att jag måste säga tillom det blir för mycket! Jag kommer nog behöva det om jag skall vara i skolan och på dagiset också, men får ta det då.

 

Jag sa att jag var nöjd så länge jag hinner gymma också. Torsdagar och fredagar (förutom Young Farmers på fredagskvällen) är ju mina lediga dagar, så då vill jag gärna vara på gymmet. Jag sa att jag gärna skulle vilja gå på gruppträningarna också, men att jag inte vågade gå själv i början, men då berättade hon att hon precis har köpt ett kort där, så vi bestämde att vi skulle gå på fredagar på 'Body Condition' 9.15-10. SUPER! :D Hon skulle precis ringa och boka in oss, men jag kom på att jag inte kan denna fredagen, för vi skall på en kurs i London, just det ja, men nästa fredag skulle vi köra, så då får jag ringa igen. Det är dumt att man inte kan boka på internet, utan man måste ringa, eller boka i receptionen. Jaja, jag får väl ringa nästa vecka om jag vågar..

Vi bestämde också att vi skulle ses onsdagen den 2a november för nästa möte och gå på lunch och sedan på Messy Church i Dorking med barnen. :)

 

Efterr lunchen gick vi ut på en promenad och när jag gick ramlade jag nästan ihop för att min hälsena är katapult! Det gjorde så himla ont, men jag fortsatte att gå ändå. Vid halv tre körde hon mig hem och hämtade barnen i skolan.

 

När jag kom hem, så öppnade jag brevet och det var från läkaren! Jag hade en tid för ultraljudet den 24e kl 10 och då det är höstlov, så har jag ändå inga grupper den dagen, så det blir perfekt! Kollade även upp vad hälsena heter (Achilles tendon) och självklart - det hade jag ju kollat upp för ett tag sedan, men glömt!

 

När jag kom hem dammsög jag lite, diskade lite och tvättade fönstena från spindlar och flugor...

...alla var dock inte döda, så jag var tvungen att döda några, några andra stack iväg, men jaja.. Deras turdag idag, men inte imorgon! Fy, vissa ville inte dö! Tre flugor var mellan fönstret och fönsterkarmen, så jag tryckte papper på den och mosade dem med fönstret, men de alla flög iväg när ajg tog bort pappret :O USH!! Tog några spindlar som var väldigt svåra att döda också, hur mkt jag än mosade dem, så levde dem! :O De har varit på fönstet sen jag flyttade hit oc jag trodde att de var döda, men ne, de levde.. De var på utsidan förståss! :) Finns en utanför ett köksfönster också, men jag tror inte jag kan nå den och den gör ju ändå inget ont när den är på utsidan, så det är nog lugnt!

 

Emma kom förbi och berättade att det skulle komma en man imorgon och fixa internetet genom att dra en sladd och koppla direkt till datorn. YES! :D Jag passade då på att berätta att jag inte hade varmvatten varken igår, eller idag, så hon visade mig hur jag kunde fixa det om det skulle hända igen. Dock har jag glömt koden nu.. 2908?? Äsh, får fråga henne om det händer igen; vilket jag tror, eftersom det faktiskt har hänt fler gånger..

 

Gjorde morots och broccolisoppa och duschade under tiden det kokade. Skönt med varmvatten igen!!

Tittade på 16 year pregnant till maten.. Vilka killar det finns alltså! Pappor som skiter fullständigt i barnen och mamman.. Johanna Modig har nyss fått barn, alla får barn ju..

Helen frågade mig idag när vi var ute på promenaden om jag ville ha barn och jag sade ja, men att jag vill ha en vettig man först som inte sticker så fort den har kommit..

 

 

Jag skrev ett mail på facebook till Nathalie Gunnarsson också:

Hej Nathalie!

Hoppas allt är bra med dig!
Vi fick inte världens bästa start, men jag lärde mig så mycket under den korta tiden ändå! Och som jag sa till dig då på toaletten menade jag. Jag känner dock ändå inte att det är utrett, så ville skriva till dig nu igen..

Jag har aldrig varit rädd för att säga vad jag tycker och tänker och det var oproffitionellt och barnsligt av oss båda två att bete oss som vi gjorde.. Vi var där för att ha roligt och lära oss massa saker och träffa folk, men allt jag tänkte på hela tiden var på att jag störde mig på dig, att du alltid behövde höras och jag kunde inte stå ut med det, men jag sade det till dig på helt fel sätt! Skulle pratat med bara dig istället och kollat vad vi hade missförstått hos varandra, men jag fattade inte det förräns två dagar efter, men jag var för stolt för att säga det till dig då..

Den dagen då jag inte kunde andas följde Elvira mig hem, men du var den enda som kom fram till mig och hjälpte mig och tog hand om mig. Du var den sista personen som jag trodde skulle göra det och innan grät jag för att jag var rädd för att jag inte kunde andas, men sen grät jag faktiskt för att jag kände mig så dum som hade betett mig så illa mot dig och så var du så himla snäll!

Så verkligen, förlåt för det!

Kram Isabelle


Nathalie Zohar Gunnarsson:
Hej Isabelle!

Vad oväntat att få ett mail ifrån dig!
Men mycket gläjdesamt! Jag håller med dig och är glad över att mailade mig. Det var starkt gjort.
Ja vi började nog lite fel till i Bosnien och det blev som det blev jag tror att vi båda gjorde fel!

Hoppas du har det bra i England

Kram Kram


Isabelle May Elinor Alexandersson:
Jag har det jättebra och har träffat så många människor här som inspirerat mig så mycket!!

Jag har varit babybarnvakt, har tre babyspnggrupper (med mammor), söndagsskola med barnen i kyrkan, ungdomscrew i kyrkan som träffas några lördagar och äter lunch och samtalar om olika saker, café en fm i veckan med mammor, är med en ungdomsgrupp i byn utanför med för att träffa folk utanför kyrkan och träffar gamla tanter en gång i månaden och gymmar två gånger i veckan. Så det är fullt upp, men det är så bra människor här!

Min lever och hälsena är katapult, men skall nog operera levern i alla fall. De hittade aldrig något i Sverige (kanske för att de aldrig gjorde tester på mig, utan bara gav mig tabletter), så därför jag hade så ont och var så sjuk där i Bosnien också - jag tål inte fett och det var ju det enda vi fick där typ.. Men nu har de hittat felet, så det är bra

Hur har du det i Falkenberg?

Kram

 

Det lättade verkligen från mitt hjärta att få det ur mig! Jag är inte rädd för att ta saker face to face, tvärt om, men jag insåg det inte förräns idag.. Pratade med Henrik Forsberg igår också och vi är vänner nu igen. Det känns jätteskönt att folk växer och kan beté sig som vuxna! :)

 

23.15: Borstat tänderna, använt tandtråd, mellanrumstandborste, munskölj och suger på flourtabletter nu :D

Sjöng 'Yes may you live' för Lucy Debney (17 år) på facebook på tolvslaget och sedan lade jag mig och kollade på en film

 

Yes may you live, yes may you live, yes may you live for a hundredth of years!
Of course you'll live, of course you'll live, of course you'll live for a hundredth of years!

And when you have lived, and when you have lived, and when you have lived for a hundredth years,
then you'll be shot, then you'll be shot, then you'll be shot on a wheelbarrow ahead!

And when you've been shot, and when you've been shot, and when you've been shot on a wheelbarrow ahead,
Then you'll be hanged, then you'll be hanged, then you'll be hanged on a horse hindforemost.

And when you've been hanged, and when you've been hanged, and when you've been hanged on a horse hindforemost,
Then you'll be drowned, then you'll be drowned, then you'll be drowned in a bottle of champagne!

And when you've been drowned, and when you've been drowned, and when you've been drowned in a bottle of champagne,
then you'll be buried, then you'll be buried, then you'll be buried in a chest of goooooold!

Happy birthday!!! :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0