2 dec BANK HOLIDAY - Fixade gardesoben, HÄLSA + VIKTNERGÅNG

Måndag

 

Idag skulle gymmet bara vara öppet till 2 och eftersom jag har vänt på dygnet, så visste jag redan igår att jag inte skulle gå idag. Ville även ha en dag då jag kunde vila med magen..

Vaknade dock halv 5 på kvällen idag och hade världens mensvärk med, så det var bara skönt att inte känna några måsten!

 

Slog på datorn och på TV:n blev det Marley and Me. Minns att den inte var så bra första gången jag såg den för något år sedan, men fanns inte så mycket annat och jag hade bara SÅ ont!!! Det är ganska skönt att vakna upp så också.. Tog ett morotsbröd precis när jag vaknade och vid 5 gick jag och diskade allting från baket och det andra som fanns och fick mig en nyttig frukost med rostat blackbread, kokta ägg och spenat på. MUMS! Missade en del av filmen, men det gjorde mig ingenting! :) Faktiskt, så var filmen bättre den här gången! Ganska rolig och mysigt med familj också! :)

 

Har haft ont i magen och ryggen idag, så tagit morotsbröd (A) för att dämpa. Det känns bättre när man äter, men så fort man slutar gör det ont igen. Man kan ju dock inte äta hela tiden, men tog en morot i alla fall också och fortsatte läsa om hälsa på nätet och lite mensvärkstips.. Dock inga som jag aldrig hört förut..

 

Räkna ut ditt BMI (denna säger även hur mycket du behöver gå ner).

 

Drack görmycket vatten medans jag läste och NU fick jag svar på VARFÖR man skall äta minst ett varmt mål om dagen!!! För att värme hjälper till med förbränningen!!!  Fick en massa energi till att städa ochså och flyttade upp datorn på min långa underklädesbyrå, så att jag kunde stå upp och grejja. Värmefläkten har varit på i mitt sovrum hela tiden, för att det har varit SÅ KALLT! Tog även en Laxido och hoppade i mina rosa sköna tofflor och började grejja med garderoben!

Snackade med Johanna Burst lite och frågade om jag kunde sova hos henne när jag kommer och hälsar på i Filipstad i vår/sommar och det kunde jag sade hon! :D

 

Kokade lite fryst brysselkål och slängde i lite majs, så att de skulle bli varma, men kålen var VERKLIGEN inte god, så det hamnade i soporna och jag gjorde tonifskröra istället.. Fixade med englandsbilderna sedan. Raderade lite och sorterade och gjorde ett månadsalbum å facebook istället för att ha ALLA i ett. Dock blev det massor med problem, för de kom namnsvis och inte datumsvis.... :@ Höll på i timmar!

 

(Jag, Catha och Carro på bilden)

Blev Skype med Carrobarro vid 3-tiden då vi pratade om vikt och hälsa igen. Anorexia-bilder blev också ett snack.. Hittade en GÖRBRA räknare som sade hur mycket kalorier man får äta/dag för att gå ner x antal kilon på x antal dagar. På Biggest losers hemsida fanns detta! Om jag får i mig 1500 kcal/dag, så kan jag gå ner 15 kg på 100 dagar. + träningen då, men jag är inte så bra på att räkna kalorier.. Ett ägg är ca 70-75 och ett äpple är 50 om jag inte minns fel.. Hittade en bra kaloritabell ..

 

Det har blåst så mycket nu, så känns som att hela huset kommer blåsa omkull! :O Det vill jag ju gärna INTE!!!  Lade mig för att sova kvart i 7. Fy, nästan hjärntvättad på alla dessa kalorier och viktminskningsprogram. Kommer säkerligen att drömma om det! Känns i huvudet som att jag har blivit smalare!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0