31 augusti - Flytten


Well, hur skall jag börja.. Jag har varit här i fyra dagar nu och tänker redan på engelska, men eftersom jag började bloggen på svenska och kan uttrycka mig bättre på det språket, så kommer jag fortsätta med det..
Det har tagit mig några dagar att få igång internet, eller det funkar inte förresten, så jag lånar Nolands internet nu med mitt WiFi. Hur som helst, nu skall jag ta detta från början :)


31 aug - Flytten!

Wiiie, Camilla har sovit hos mig idag igen och jag började packa igår kväll när hon kom och har även packat lite idag. Vid 10 åkte jag till apoteket för att hämta ut lite receptbelagda saker.. Starka mensvärkspiller och en  astmagrejjimoj - Easyhaler.. (Var på vårdcentralen hos Bibbi Lind igår och fick ut recept).
Camilla åkte till jobbet vid lunchtid och jag, mamma och Vincent åkte till flygplatsen strax innan ett - och var framme på Landvetter innan halv 2! Då jag inte fick ha med mig så mycket packning som jag trodde, så hade på mig typ 10 kg, så det blev ganska svettigt.. Växlade in pengar till £200 medans mamma ställde sig i incheckningen och Vincent gick på toa. När jag checkade in mitt stora bagage frågade dem om jag kunde checka in mitt handbagage också då det var lite plats på planet, så jag tog ut datorn och lade den i min cheerbag, så då fick jag nästan två fulla bagage + handbagage. Sedan lämnade mamma Kim och Vincent mig och när jag kom för att kolla handbagaget, så pep jag tre gånger innan jag väl kom igenom.. Fick ta av mig en del saker... Bytte sedan om på toaletten (tog av mig alla pluskläder) och lade dem i bagen istället. Halv tre stod jag vid Gate 20B och flyget som skulle ta mig till London Gatwick lyfte 15.25. Jag fick en pudding breve mig, men vi pratade ingenting mer än när han frågade om platsen breve mig var ledig.. Han pluggade matte på engelska.. Vi hade även den roligaste poloten ever! Han pratade jättefort och fick allas uppmärksamhet! Han inledde med att vi skulle åka till Heathrow och jag tänkte bara, aja, jag har kanske hamnat på fel, Heathrow är till och med bättre har jag för mig.. Ingen annan sade något heller och då sade han: Men hur tänker ni? Det är klart att vi inte skall till Heathrow, utan till London Gatwick. Han sade även att när de går igenom säkerheten, så kommer de flesta titta ut genom fönsteret, ha hörlurar i öronen, läsa tidningen, eller prata med kompisarna, MEN INTE DEN HÄR GÅNGEN! :) Den här gången sade han att hur vana ni än är vid att flyga, eller om detta är första gången, så kommer alla idag att lyssna och titta på flygvärdinnorna, eller hur!? Han pratade även om vädret att det är fint i Sverige, men att det antagligen kommer att vara sämre i England - som vanligt och önskade speciellt fotbollslaget som åkte med en trevlig resa deras 4-5 dagar de skulle vara i England, även till de andra som hälsade på - och till oss övriga, Välkomna hem!

Flyget som skulle tagit två timmar tog bara 1,5 - vilket var jätteskönt, för på min biljett stod det ju att det skulle lyfta 15.25 och vara framme 16.35.. Jag tänkte ju inte att det var 16.35 engelsk tid... Jag var sist ut ur planet då jag inte kände någon stress, tänkte att jag ändå skulle få vänta nu eftersom vi var så tidiga.. Kom igenom passkontrollen och när jag kom ut vid porten 'International Arrivals' vid kvart i fem englsk tid, så väntade jag ca 40 minuter på Tony, men det gjorde inget till en början, för då åt jag mina två äggmackor som mamma hade gjort åt mig <3 Efter 25 min började jag bli orolig att de hade glömt bort att det var idag jag skulle komma, så jag ringde till de nummer jag hade fått till Tony och Caroline, men ingen svarade. Tillslut kom Tony och vi hämtade Mad för hon hade simmat på ett fint ställe i Abinger.

När vi kom hem vid 7-tiden, så packade vi upp maten som Tony och Mad hade köpt åt mig (SUPERTACK)! Emma Nolan hade lämnat ett kort där hon hälsade mig välkommen och att hon hämtade Henry från fotbollsträningen, men hoppades att jag hittade allt jag behövde! Emma kom upp när hon kom hem och sade hej och vi bestämde att eftersom Tony skulle hämta upp mig vid 10, så skulle hon visa mig tvättmaskinen, diskmaskinen, soporna osv kl 9 på morgonen. Jag kom ihåg att jag hade problem med att hitta lyset när jag var här på besök i Juli, men jag hade glömt det nu igen.. Det hängde ett snöre, men det hände ingenting, så jag gick på toa i mörkret när det föll ner på kvällen :) Jag tog kort på allt också, så de fotona kommer komma upp snart! :) Jag värmde Cream of tomato soup till middag (ÅH VA GOTT!!!!!), packade upp alla mina saker, bäddade, gjorde det hemtrevligt och hoppade dödstrött i säng vid 22.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0