29+30 sep

Fredag

Jag har solat hela dagen, fy fan va varmt det är här!!! De jag hyr lägenhet av har pool, men de trodde det skulle bli vinter, så den är tömd, SYYND! :( har vart 26 i skuggan idag, så kan inte tänka mig vad det vart i solen, men görgött!! Känns som att det är sommar... <3

Wow, I've lived in England a month now!
26 °C in the shadow today by the way - I love it! <3



Torsdag

Gick upp halv 9 idag, tog lite soyayoghurt, fibrersticks, sultanas och banan och klädde på mig. Idag var det ännu varmare, redan 22 grader så tidigt på morgonen! Gick ut 5 i 9 för att Mad skulle hämta mig, men strax efter 9 hade hon fortfarande inte kommit, så då gick jag till dem, ifall hon hade glömt mig. Ingen var hemma, men mötte Tony på väg tillbaka, så då gick vi till dem och skulle ringa Mad, men Tony hade hundarna och skulle fixa massa med dem, så Mad hann komma hem emellan. Hon hade varit och simmat, så kom andra vägen (sen ändå). Vi kom iväg vid 10, kvart över och kom till Doktorn 20 över, 10 min sena. Det gjorde inget, för vi fick ändå vänta lite.

Jag tog blodprov som jag skall få svar på om en vecka och fick smärtstillande tabletter för mina kramper i magen..

 

Tog en när jag kom hem faktiskt för min fot som gör jätteont när jag går!!! Det känns som att det blöder i vänster sida på vänsterfoten och för att inte tala om mina vader vad ont jag har - och DET känns när jag går. Härligt med träningsvärk asså!

 

Kokade två ägg och lade på två sörgåsar till lunch och gick ut i trädgården och kollade på lite pysselsaker innan slog 11 då jag gick till kyrkan. Barnen från dagiset kom ca halv 12 och en kvart senare gick jag hem igen.

 

Passade på att tvätta mina lakan eftersom jag skulle vara hemma idag och det var perfekt väder för att hänga det ute i solen! Nu var det 25 grader ute, så bytte mina mörka kläder till persikofärgade mjuka shorts och ett gult linne! Öppnade fönstrerna i sovrummet för att vädra och sedan gick ut i trädgården för att kolla på mer pyssel och läste ut barnens bibel för att få idéer. Bytte även kläder

Tvättade även handdukarna och lite annat färgat och även min svarta kappa, så nu doftar allt jättegott!

 

Abi kom hem vid fyra och satte sig ute med mig och vi snackade och tog en cigg och halv 6 gick vi in för att hon behövde plugga och jag lagade mat. Grönsakssoppa :D Mums! Fick allt lite färg idag, så jag är nöjd!

 

Nu hade jag verkligen jätteont i fötterna och vaderna och hade blåsor som jag hade plåstrat om, men spräckte en under högra foten som gjorde så ont - vilket jag ångrar nu i efterhand, för nu kan jag inte gå på den alls! :( Plåstrade om den med compeed igen, men fy, jag känner mig handikappad! Smärtan i vaderna är ingenting, det gör ont för att det är träningsvärk, så det är en god värk, men sår... :(

 

Så blev dator och ett till försök att lära mig TV:n.. Mest VIVA med Southpark, two and a half men och fresh prince in bel air. BTW är det nästan första gången som jag ser FPIBA, förutom när jag gick i femman och var bästa vän med Mia Mossberg som var besatt av det programmet då. Blev lite ostkex (utan ost) med, så en riktig gottedag idag asså! Såg även 'I used to be fat' och det var en jättevacker, men tjock 18-åring som började på 274 pounds och tappade 40 pounds efter 99 dagars träning, 6 timmar om dagen.. Däremot ytterligare tre månader senare, så vägde hon sig igen och var nere på 197 pounds. Det är ca 89 kg om jag inte minns fel och hon var verkligen jättefin! Börjar alltid gråta när jag ser sånt, är jätteroligt för dem verkligen! :) Man ser verkligen att deras självförtroende ökar och de ser mer hälsosamma ut! Härligt när ett liv kan förlängas och att ens kroppsform kan göra så mycket med ens sinne!

 

Jag skulle inte kunna träna sex timmar varje dag - vet att man behöver vila - och mina fötter är så paja nu, så jag vet inte vad jag skall göra med dem.. Skall köpa nya joggingskor igen, för de andra jag köpte är ju för små och de jag hade med mig är ju NFINITY-skor och har jättetunn sula - som kommer gå sönder om jag springer ute med dem mer.. Imorgon skulle vara en perfekt dag för att åka till Guildford och handla lite! Behöver ett par sandaler eller ballerina också som jag kan ha när det är sånt här väder och när jag bara ska ut med soporna eller tvätten, istället för att använda mina Björn Borg klackskor - inte den bästa marken här.. Lerigt och där det inte är lerigt är det grusigt eller stenigt..

 

Såg ett program som heter '10 years younger' där en 37-årig mamma såg ut som 50 och jag kunde inte bara sitta där och se henne åldras så snabbt och inte ta hand om sin kropp och hy, så jag duschade en halvtimme och fixade med tänderna i en halvtimme och ansiktet i 10 min. Det var jätteskönt och jag känner mig så fräsh!

 

Kom i säng vid halv tre...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0