28 dec - Gym Freddie kram, kindpuss och sms!!!

Onsdag

 

Vaknade vid 11.30 och satte på datorn och kollade mobilen (inget sms) och somnade.. Vaknade en halvtimme senare och pillade med datorn. Fyyyy va trött jag var!!!

 

Raderade vänner på facebook som jag inte känner, eller som jag inte kommer träffa/har träffat på ett tag, eller folk som jag helt enkelt inte pratar med längre bara. Sparade änså vissa sånna, för man kanske har något förflutet, eller vilja kunna kolla på deras bilder av någon anledning.. Startade på 940, så när 100 är borta är jag klar för den här gången i alla fall.

Gick till köket vid halv 2 och åt tre av minifrallorna som jag bakade igår, mums!

Ismir från Stolac önskade mig god fortsättning och gott nytt år med. Åh, han som är så snygg! ;)

Datorn är ganska seg nu med, så där sa det stopp för mig! Nu åkte Beauty and the Beast i soporna, vilket gav mig 20G extra på datorn! :D Tog två till frallor också.

 

Fixade mig, gjorde tjocka ögonbryn och böjde ögonfransarna länge och tog bara lite mascara. Sedan kletare jag på lite foundation och lite puder på det, samt rosa rouge för att få rosiga kinder. Tog svarta strumpbyxor, min gråa tunikaklänning och långstrumpor och svarta blanka rosettskärpet och åkte till gymmet 17.20.

Tog en shake på vägen till gymmet, men kände att jag var mätt efter brödet, men tänkte att nu när jag har gjort den, så är det synd att det går till spillo.. SÅ SKULLE JAG ITNE TÄNKT, för fy vad proppad jag blev!

 

Gym

När jag kom till parkeringen och skulle lägga i 60p, så kom 'Lenny2' ut och vi möttes med blicken. Sen när jag betalat och gick tillbaka, så gick han in igen och jag kom strax därpå. Var ju nästa klarombytt under, men bytte till träningstightsen. Hade vitt och svart linne på mig också och tog lite astmamedicin för jag hade svårt att andas, för allt satt så tight..

Körde en kvart på Crosstrainern och där nickade Freddie till mig och jag fick ögonkontakt med 'Lenny2' också, så det blev ett kort smil där.. Jag var typ helt död efter den uppvärmningen.. Stretchade (var görvig) och sedan körde jag på med styrkan. Körde handstående lite då och då idag också, med splitten ofc :)

 

Såg att han kollade på mig, men jag försökte att inte kolla på honom och jag såg ganska sur ut, eller fokuserad på min träning. När jag körde benen, så satt han på kontoret och åt mat och kollade inte en sekund på mig ens :O Han läste tidningen istället.. Hopp.. Var en skum äcklig 50-åring typ som gick efter mig hela tiden också! :S Var nästan nära på att fråga vad hans problem var, men ville inte starta upp något där på gymmet..!

 

Mådde så dåligt, så jag sprang på toaletten, stoppade fingrarna i halsen och spydde upp lite av shaken... Inte så mycket kom ut som jag ville, men det kändes lite bättre i alla fall..

 

Körde ''steppen'' i 5 minuter och sedan crosstrainern i 13 minuter på ''neruppvärmningen'' och stretchade sedan. Var görvig, så tog en hård kudde under benen när jag gjorde spagat, plus att jag hade uppe bakbenet! ;) Kom upp i splitt några gånger också och kördelite mer handstående på slutet. Då kom Freddie ut och vände på överkroppen upp och ner och vinkade och log :) Sen plåstrade han om sitt finger vid CARDS-bordet, så då gick jag dit och snackade med honom.

 

Han frågade om det gjorde ont att stå upp och ner så där, men utan att tänka på mina handleder, så sa jag nej.. Menade ja, men huvudet rullade lite fortfarande, haha. Han plåstrade om fingret, så sa jag 'poor Freddie' (med bebisuttal) och han hade skadat sig lite när han boxades. Han bad om ursäkt att han inte hade smsat, men han skulle göra det idag sa han.

Pratade även om hur julen hade varit och så frågade han mig om jag skulle festa på nyår, men jag sa nej. Så frågade han vad jag skulle göra, men jag sa att jag inte visste, har inget planerat.. Han skulle festa i något hus med vänner :) Sen när jag sa att jag skulle gå, så gav han mig en kram och puss på kinden och sa att han skulle smsa så fort han kunde.

 

När jag kom hem Skypade med Rico en stund och kokade tre ägg. Sedan Skypade jag med Catha och pratade om första smset. När jag snackade med Catha, så sa hon att jag absolut skulle svara!! Hon var dock trött, så vi pratade bara en halvtimme, men hon är tillbaka i England nu i alla fall!

Snackade även med Shennybenny på facebook lite. Hon vill att jag kommer till henne den 27e januari för att fira hennes 21-årsdag, men jag kolalde på lite biljetter och det är för dyrt att åka hem för faktiskt! Skypade en stund med Kristin också senare och berättade om Freddie och dagens händelser ;)

 

21.35 smsade han mig och 22.35 svarade jag..


F: Hello! It's Freddie x
I: Hej sötnos, hope your finger's better :) x
F: What does hej sotnos mean? We should meet up sometime xx
I: Haha, ain't telling you :) Yeah, well I'm free till the 5th, so anytime :)
What are you up to?
F: I just got home! Not much, a bit of telly! What about you? X
I: Just blogging a bit..
F: What are you blogging about? X
I: Just the day :)
F: And how was the day? X
I: Fine :) Yours?
F: Yeh good thanks! Very long! Have work again tomorrow which is not fun! X
I: What, it looks fun! When do you start tomorrow? X
F: Haha itäs not fun! Itäs boring! Iäm in at half 2 x
I: Why do you do it then? :O Hm, so get a coffee with me before you start then :P
F: I can't tomorrow I'm going for lunch with friends and going from there to work! But we should another time x
I: Haha, busy man. Ye, another time then. x

 

Snackade med Veronica Eriksson lite på kvällen också och kollade lite Family Guy samtidigt.. Vände mig om för att sova kvart över 1.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0