16 dec - Nativity with nursery, Gym (Vågade fråga A), Soarré

Fredag

 

Vaknade 8.20 (efter att ha snoozat en kvart) och tittade ut genom fönstret.. DET SNÖADE!

Gick upp och klädde på mig direkt och sminkade mig snabbt. Jag satte upp håret i en boll, med en sådan nätboll innuti för att fylla den mer och tog min rosa silkestop och mina tvä nätkjolar under den för att se lite rundare ut, som en julgranskula :)

 

Rostade två mackor, men hann bara med en (tog den på vägen) och gick till dagiset strax efter 9.

Var däroch lekte med barnen och försökte hålla de så lugna som möjligt. Vi tog på dem deras utklädningskläder och gick hand i hand till kyrkan i ett fint led vid 10.

En pojk som heter Sam ville inte ha på sig sin cowboydräkt och började gråta när vi försökte uppmuntra honom till hus coolt det var. Man skall ju aldrig tvinga någon till något de inte vill och han ville bara till mamma, så han fick sitta med henne vid bänkarna.

10.30 började det och vi gick med barnen fram och satte dem på deras platser. Jag tittade lite i ögonvrån på Coral som gjorde rörelser till sångerna och gjorde detsamma, för det var några barn som tittade på mig också, så då såg jag även lite professionell ut med ;) Satt precis brevid Tony, lite gömd med skolbarnen på min andra sida. Följde även med dem till dagiset och hjälpte dem att få av sig dräkterna och sedan gick jag hem. Önskade alla god jul och sa hur amaaaazing de var i kyrkan idag! :) Såå söta allihopa!

 

 

När jag kom hem tryckte jag ner den andra mackan igen, men stenbrände den! xD

Gick till skolan vid 1 och satt vid samma bord som sist (och hjälpte till med julbilden av granar och snögubbar)

 

När jag kom hem fixade jag mig och tog det lite lugnt.. Kokade morötter och tog med spagettisoppan som var kvar från i tisdags och strax innan 3 stack jag till Mad och så åkte vi till gymmet i Dorking. Idag var det knappt någon trafik alls på vägarna. Samma på gymmet.. I och för sig, så var ju inte klockan så mycket heller, så.

Mad åkte sedan hem, för hon behövde låna bilen för att åka och mata Janes hundar. Tony hade bilen i London, så han sa att Mad behövde den någon gång under dagen.. Så nu fick jag betala dubbelväg med bensin, för att hon skulle ju hämta mig också, men jaja.. Satte milesmätaren på noll och tog 22 miles minus för mina vägar, så att jag får tillbaka det hon körde för i slutet på månaden i alla fall.

Hur som helst.. Jag hade tappat en av strumporna som jag hade lagt i, men som tur var, så hade jag packat ner mina fotledsskydd (som jag använt mest som handledsskydd i KGF), så fick ta den istället..

Körde en kvart på crosstrainern, tog en snabb stretch och körde på som vanligt. Körde ganska lätta vikter idag, inte så mycket bröst, annars blev det typ allt.. Drog däremot på med benböjen på 130 kg, vilket kändes skönt i rumpan och baksida lår! :) Skulle absolut kunna ta mer, men kände att det är bättre att spara så att jag inte blir skadad eller för trött innan träningen är klar.

 

Andy kom vid 4 förresten, men snackade ingenting förutom i slutet när jag var på insida och utsida lår-maskinerna.. Vet inte vad de heter, så.. Pratade lite snabbt bara, för han hade en kund idag. Fanns ändå ett tillfälle där att fråga han om vi skulle ses någon dag, men det kom inte fram..

Stretchade vid 5 lite lätt i en kvart och sedan gick jag och bytte om. (ah, satte på min min Haglöfs-fleece och bytte skor och gickut igen och fyllde på vattenflaskan. Då sadejag även hejdå till Andy och där fanns ännu ett bra tillfälle att fråga om vi skulle ses, men nej det kom inte ut. Sa att vi ses väl imorgon på gymmet.. Jag gick ner och ut 17.25, men Mad hade inte kommit och det regnade och var iskallt och tänkte att Freddie kanske kommer eftersom han sade att 'vi ses imorgon då' igår, så jag gick in och väntade vid receptionen. Ringde Mad och sade att hon skulle slå en signal när hon var här, för det var så kallt att vänta ute!

17.40 kom Andy ner för att köpa lite mat och då han såg mig fortfarande vara kvar, så pratade vi en stund. Jag sa att hon brukar ju vara sen, så jag är van, haha.

Svalde sedan allt och frågade vad han skulle göra på söndag. (Jag brukar ju bara jobba på morgonen, så tänkte att man kunde ses efter det typ..) men han sa att han skulle träffa sin pappa då som han inte träffar så ofta, men nästa söndag frågade han då? Mitt svar var, men det är ju jul då :) Attans sa han, han är alltid tillgänglig på söndagar annars, men just denna. Jag sa att jag kunde ju ta hans nummer, så kunde vi höras om något annat datumistället. Jag kom även på att jag ändå inte heller kan på söndag, för det är tre gudstjänster då.. En på morgonen i Abinger som vanligt, en Christingle service kl 4 i Abinger med skolbarnen och en Carol service i Coldharbour kl 6 på kvällen då jag skall göra renar med barnen av händer och fötter ;)

När han gick, så gick jag neråt till dörren igen och ringde Catha, men hon svarade inte. Kom på att hon är ju i Sverige nu, men hon ringde upp och jag berättade allt. Mad kom även, så jag pratade lite inne i bilen också,  men bara cirka tre minuter. Jag pratade så fort och skrattade, och darrade och var så glad att jag vågade typ. Fick ju ävens hans efternamn när jag bad om numret, så då tänkte jag att jag kan kolla upp honom på facebook ikväll och kanske då även hitta Freddie :D :D :D

 

Mad sa att det var första gången hon hör mig prata svenska och att jag pratade väldigt fort! Haha, jag förklarade att jag hade så mycket att säga på så kort tid, så det var typ för fort för mig också. Jag själv hann inte med, haha. Vi parkerade på skolparkeringen och gick till Evelyn Hall 6.05 för Soarrén. Det började inte förräns kvart över och det var Jane Chaffe som höll i det. Jag var jättekissenödig när jag kom dit, men tänkte att jag hiner nog inte kissa (vilket jag hade hunnit, men jaja..)

Det var underhållning av ett pojkband som var SJUKT BRA, några kvinnliga sångare, skojjare/komiker, diktläsare och Maisy som spelade piano, fortare än vad jag kan springa!! :O

Det slutade 19.45, men Mag segade så och vi kom ut nästan sist 10 över 8 och då åkte jag hem. Var tvungen att vänta, för hon hade grejjer i bilen. Sprang på toan när jag kom hem.

 

Tim hade lämnat ett brev från banken i dörren (som hade åkt ner på marken), för trots att jag hade ändrat adressen, så skickades min kod ändå fel..!! :@ Tim verkade vara lite sur över det och sa att de tre senaste breven har kommit till honom och undrade varför..

Jag har ju ingen brevlåda, så det var därför mitt julkort från TFG-gänget förstördes till exempel.. Eller ah, kuvertet var sönderförstört, men kortet är ganska fint i alla fall. Lite på kanterna bara + att det är böjt av vattnet..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0